More Share Corp Apps

Popular Funny Picture 3.0.20160523
POPULAR FUNNY PICTURE is a app with tonscollection of memes,funny gifs,relatable and super hilarious post.Only The Funniest are featured in this apps. Hundreds of funnyimages. Get the newest and freshest funny pictures on market forfree. Most hilarious funny pictures of animals, children, funnygirls and boys, very funny faces, human caricatures, humorouscomics, pictures of cats, dogs and birds, cool pictures and crazypictures of funny situations, funny people, jokes photo and otherfun stuff. Contains photo categories Reddit, absolutely awesomecute pictures, Fails, digg, Epic Fail Pics, Cute Pics, Funny Memes,cool pictures, cute dogs and cats, funny pets, rage comics, oranything other type of funny pictures, we think you will LOVE LOLPics! Get it now while it's free, and UPDATED real time!★ FEATURES:* Clear style and simple* View image offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More features★ Popular RSS Available (credited to owner)* Advice-animal* Epic-Fun* FunnyFix* FunSubstance* ItsDamnFunny* Laugh-Addict* LaughingStation* LOLFactory* OMG-Humor* RageComics4You* WhatShouldWeCallMe* (Contact me please if you want adding RSS to this app)★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All the pictures, images, animate and videos contained on our appswere collected from RSS. All media featured in this apps belong totheir respective owners. We don’t claim ownership to any of thesephotos.★★★★★★★★★★
Kumpulan Kunci Gitar Indonesia 3.0.20170615
Hari gini masih nyari buku atau majalah kuncigitar? masih browsing buang-buang kuota internet? kami persembahkansebuah aplikasi kumpulan kunci-kunci gitar terlengkap bandindonesia. Mulai dari lagu-lagu jadul jaman dulu sampai laguterbaru serta terkini dan terupdate pada saat aplikasi inidiupload. Aplikasi ini bisa sebagai referensi tambahan untuk yangsuka nongkrong, ngamen, organ tunggal, orkes dangdut, ataupunmanggung-manggung di kafe. Kunci gitar ini bisa mainkan dalambentuk alat musik apa saja seperti gitar, banjo, bass, mandolin,ukulele, piano, keyboard, biola, dan lain lain. Bagi kalian yangpemula maupun sudah profesional juga bisa menggunakan aplikasi inisebagai hiburan saja atau untuk belajar.★★★Fitur Unggulan:*Full Offline bisa langsung maen gitar*2000 lebih Nama Band Kord*10000 lebih chord*Kategori band berdasarkan abjad*Kategori judul berdasarkan abjad*Chord beserta lirik*Simple dan mudah digunakan*Fitur Pencarian*AUTO SCROLL*Bookmark/favorit chord*Transpose Chord (New*)*Chart ampuh musik Lagu terpopuler*Lagu yang paling banyak diminati dan sering dimainkan★★★Genre:musik pop, rock, klasik, jadul, religi, nasional, tradisional,reggae, house, lawas, qasidah, koplo, campursari, melayu indo,bugis, sunda, dangdut, indie, jazz, blues, jawa, batak, medan(barat alakadarnya ya, soalnya fokus diindo, silakan download versiCHORD GUITAR FULL OFFLINE untuk koleksi baratnya) dll...★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO ADA BUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YAGA PERLU RATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISAMEMBUAT TEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Hari gini still nyariguitar chord book or magazine? still a waste quota browsing theinternet? We present a set of keys application complete guitarIndonesian band. Starting from the old school tunes ancient timesuntil the latest songs as well as the latest and updated at thetime the application is uploaded. This application can be as anadditional reference to that likes to hang out, ngamen, singleorgan, orchestra dangdut, or gig-gig at the cafe. Key to thisguitar can play in any form of musical instruments such as guitar,banjo, bass, mandolin, ukulele, piano, keyboard, violin, andothers. For you are beginner or already professionals can also usethis application as an entertainment or for learning.★★★ Features:* Full Offline can directly maen guitar* 2000 was the Band Name Kord* 10000 more chord* Category bands alphabetically* Category titles alphabetically* Chord along with lyrics* Simple and easy to use* Search Features* AUTO SCROLL* Bookmark / favorite chord* Transpose chord (New *)* Chart potent music popular track* The song most requested and most played★★★ Genre:pop, rock, classical, old school, religious, national, traditional,reggae, house, legacy, qasida, koplo, campursari, malay indo,Bugis, Sundanese, dangdut, indie, jazz, blues, Javanese, Batak,terrain (west spurious yes, because the focus diindo, pleasedownload version OFFLINE FULL GUITAR CHORD for western collection)etc ...★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO NO BUGS / QUESTIONS / FEATURES / SUGGESTIONS / FEEDBACK PLEASEEMAIL BOS AJA YA GA NEED RATING 1 RATING HELP PLEASE 5 AJA, becauseRATING 5 CAN MAKE OUR TEAM CONTINUES TO DEVELOP MORE SPIRIT:)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
My Girlfriend is My Big Boss 3.0.20160523
★★★★★★★★★★My Girlfirend = My Big Boss (true story)★★★★★★★★★★Original story by Biji.Salax (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014672103/my-girlfriend--my-big-boss/1Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Tiba-tiba aku merasaTelah begitu lama mengenalmuBukan hanya akrabTetapi dekatPada suatu masaJauh sebelum aku matiBahkan lama setelah aku lahirDan pada jarak antara kelahiran dan kematiankuAku merasa pernah bersatu denganmuEntah dimanaBy Biji.Salax★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena, My Girlfriend is My Big Boss (true story), kaskus SFTHStories from the Heart★★★★★★★★★★My girlfirend = My Big Boss (true story)★★★★★★★★★★Original story by Biji.Salax (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014672103/my-girlfriend--my-big-boss/1Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★Suddenly I feltHas been so long shipperNot only familiarbut closeAt a timeLong before I dieEven long after I was bornAnd the distance between birth and deathI was never united with youI do not know whereby Biji.Salax★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Best Novel Indonesia lifted from the real story,phenomenon, My Girlfriend is My Big Boss (true story), kaskus SFTHStories from the Heart
Cinta Muslim Nasrani | SFTH 3.0.20160523
★★★★★★★★★★Sebuah Kisah Cinta antara muslim dan nasrani (true story)★★★★★★★★★★Story by indunkz (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012476416/sebuah-kisah-cinta-antara-muslim-dan-nasrani-true-story/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Membaca banyaknya kisah hidup di SFTH membuat gw juga mau sharekisah cinta gw dengan seorang cewek yang ga akan pernah gw lupainseumur hidup gw , panggil aja gw ndunk umur gw sekarang 23. Saatini gw udah punya istri dan 1 orang anak berumur 1 tahun . Mungkinagan2 heran diumur semuda ini gw udah merid, punya anak lagi. Semuaakan gw ungkap disini dari awal hingga akhir.★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena,Sebuah Kisah Cinta antara muslim dan nasrani (true story), kaskusSFTH★★★★★★★★★★A love story between a Muslim and Christian (true story)★★★★★★★★★★Story by indunkz (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012476416/sebuah-kisah-cinta-antara-muslim-dan-nasrani-true-story/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★Read many stories of life in SFTH make I also want to share thelove story of a girl who gw ga will never forget it for life gw gw,gw aja ndunk call now age 23. Currently gw gw already had a wifeand one child aged 1 year. Agan2 might be surprised at the age ofthis young gw already Merid, have more children. All will berevealed gw here from beginning to end.★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, a phenomenon,a love story between a Muslim and Christian (true story), kaskusSFTH
SK2H Reborn Kaskus True Story 3.0.20160523
SK2H = Sepasang kaos kaki hitam (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story twit @pudjanggalama★★★★★★★★★★Reborn by haha.hehe (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5127c3bb8327cfae2c000002/reborn-sepasang-kaos-kaki-hitam-by-pujanggalama-old-thread-version/★★★★★★★★★★Republish on android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) ortwit @moreshare★★★★★★★★★★-------------------------------Salam kenal semua, dan salam hormat buat para sesepuh penungguforum paling galau sejagat kaskus. ijinkan gw (haha.hehe) merebornsalahsatu kisah fenomenal yg pernah booming di SFTH dua tahun yglalu. cerita terbaik edisi 2011. ditulis oleh om ari akapujangga.lama thread aslinya udah tenggelam di old kaskus. kalaupunbisa diakses, kita kudu buka page per page nya, karena indexnyamasih menggunakan link kaskus yg lama. repot kan? nah, karenaitulah gw bermaksud mereborn cerita yg nggak pernah bosen buatdibaca berulang-ulang ini! percaya deh, gw sendiri udah 10 kalibaca cerita ini dan rasanya tetep touch banget! buat yg juga pernahbaca, siapin diri kalian buat bernostalgia sama wanita berkaoskakihitam dan pion caturnya. buat yg baru banget tau cerita ini,silakan disimak dan diresapi ya. nggak akan nyesel deh dijaminSenyum2 plus Mewek. oiya kalo ada yg tanya gw udah dapet ijin ataubelum dari penulis aslinya buat bikin reborn ini, jawabannyadefinitely udah. bisa dicek di timeline twitternya om ari >>@pudjanggalamaBy HAHA.HEHE-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★SK2H Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena, jawaban pada part 66 masih dipertanyakan, foto meva?SK2H = A pair of blacksocks (True Story)★★★★★★★★★★Original story twit @pudjanggalama★★★★★★★★★★Reborn by haha.hehe (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5127c3bb8327cfae2c000002/reborn-sepasang-kaos-kaki-hitam-by-pujanggalama-old-thread-version/★★★★★★★★★★Reborn republish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Greetings all, and respect for elders greeting gatekeepers mosttroubled universal forum kaskus. let gw (haha.hehe) mereborn one ofthe main story-been phenomenal boom in SFTH two years ago. the 2011edition of the best stories written by ari om aka pujangga.lamaoriginal thread already drowning in old kaskus. if it can beaccessed, we must open its page per page, because Indexnya stillusing the old one kaskus link. bother, right? nah, that's why iintend mereborn story that never bored for repeatedly read this!believe me, I own already 10 times read this story and it feelsreally tetep touch! create who also once read, siapin yourselfnostalgic for the same woman and a black berkaoskaki chess pawn.create new mouth really know this story, please be listened to andimpregnated yes. will not be guaranteed deh nyesel Senyum2 plusMewek. oiya some wondering if i already get permission or not ofthe original author for making this reborn, the answer isdefinitely already. can be checked in the timeline twitter ari om>> @pudjanggalamaby HAHA.HEHE-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★SK2H Best Novel Indonesia lifted from the real story, thephenomenon, the answer to part 66 is still questionable, mevaphoto?
Drama Get Karma | Kaskus SFTH 3.0.20160523
★★★★★★★★★★Who Play Drama Will Get Karma (true story)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51810338562acfb034000003Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Novel ini memberikan pandangan bahwa tidak slama nya pleiboi ituburuk .. terkadang ada kala nya si oknum pleiboi ini menyayangi& mencintai para slingkuhannya dgn tulus (bukan main main) , ygkita beri gelar PECINTA WANITA ..... tapi apa daya ? se ganten*ganten* nya gue bermain cinta,akhirnya kena karma juga . jadi gueharep lo gak baca doang , sebisanya ambil plajaran dari apa yg guedapet yaa :D tapi ntar .. sbelumnya gue mau bilang , ini smua masalalu gue ya .. disaat gue jadi alay ambassador,jadi buayadarat,jadi cowo blengcek,jadi playboy papan atas,itu smua masa lalu.. skarang gue udah tobat permanen , karna ada 1 cewe (dalam critaini juga) yg bikin gue brubah kyk gini siapa yaa siapa yaapnasaran ? baca aja mblo , gue bikin menggelinjang lo.By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, WhoPlay Drama Will Get Karma (true story), kaskus SFTH★★★★★★★★★★Dramatic Play Who Will Get Karma (true story)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51810338562acfb034000003Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★This novel gives his view that not slama pleiboi it bad ..sometimes when it's the person pleiboi cherish and love theslingkuhannya with sincere (not playing games), that we be giventhe title LOVERS OF WOMEN ..... but what power? ganten ganten se *her * I love to play, finally hit karma too. so I do not read doangharep lo, hopefully grab plajaran of what I dapet yaa: D but ntar.. sbelumnya I want to say, this smua ya .. my past when I finishedAlay ambassador, so blackguard, so cowo blengcek, so playboy top,it smua past .. I've skarang permanent repentance, because therewas one girl (in this crita too) that makes me brubah kyk ginianyone who yaa yaapnasaran? read Mblo wrote, I make menggelinjang lo.By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, phenomenon,Drama Play Who Will Get Karma (true story), kaskus SFTH
3 Kontrakan 1 Kost, SFTH Novel 3.0.20160331
3 Kontrakan 1 Kost | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by audrianramanta (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/510f9eaf5a2acf752e000008Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Halo agan dan aganwati sekalian...setelah lama jadi silent readerakhirnya aku mutusin juga untuk nyeritain kisah hidupku yang kayakpermen nano-nano (itu lho yang manis asem asin rame rasanya).Sebelum aku nyeritain kisah ini aku mau kenalin diri dulu.NamakuRian dan ini nama asli ku lho (terus agan harus bilang "wow"gitu?).Cukup namaku aja yang asli dan nama tokoh-tokoh lain akusamarin ya (Takut kena UU Pencemaran Polusi Udara...eh PencemaranNama Baik maksudnya ).Sekarang umurku 24 tahun dan baru aja masuk kuliah S2 di kotaJogja berhati nyaman.Sebelumnya aku kuliah S1 Teknik Sipil diMalang.Kota yang dulunya kota bunga dan berubah jadi kota rukosekarang...hehehehe. Durasi kisah ini terjadi 6 tahun lalu saat akumasih unyu-unyu bau penyu (halah...),masih jadi mahasiswa teknikyang penuh suka duka sampai aku jadi seperti ini (Seperti apaya??).Semoga aja aku bisa terus Update kisahnya ya...jangan lupakalo berkenan bisa kasih udah cukup kok apalagi yang ngasihIntinya Selamat menikmati Kisah ini..By audrianramanta-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★3 Rented 1 Kost | SFTH(True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by audrianramanta (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/510f9eaf5a2acf752e000008Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Hello agan and aganwati all ... after so long I finally finishedwith a silent reader also to nyeritain story of my life is likecandy nano-nano (it know that sweet sour taste salty crowded).Before I nyeritain this story I want kenalin themselves dulu.NamakuRian and I know it's real name (continued agan have to say "wow"right?). Just my name and the name of the original aja otherfigures I Samarin yes (Fear taxable Pollution Act pollution ... ehDefamation means).Now 24 years of my life and just had to go to college in thecity of Yogyakarta S2 be nyaman.Sebelumnya I study CivilEngineering at Malang.Kota S1 that was once the city of flowers andturned into a city shop now ... hehehehe. The duration of thisstory happened six years ago when I was Unyu-Unyu smell turtle (gak...), still so full of engineering students ups and downs until Iso like this (Like what ??). Hopefully I can just continue toupdate the story yeah ... do not forget if deign can love really isenough let alone ngasihEssentially Enjoy this Story ..by audrianramanta-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Chord Guitar Full Offline 3.0.20170615
Guitar chords and lyrics complete collectionsfull offline is Android mobile application to find and view morethan 60.000 chords from 5000 of artists or band.★★★ App includes:- Full Оffline access chord and lyric- Autoscroll- Alphabetic A-Z listing- Alphabetic band/artists listing- Alphabetic title listing- Easy search- Zoom in/out customize- Easy bookmark/favorite chord- Transpose chord (*New)★★★ Genre:music pop, rock, metal, legend, classic, country, old, dangdut,indie, jazz, blues, popular and the latest west song, indonesia,malaysian, etc...NOTE: Installing Time UpTo 3 Min!!! please be patience!!!★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)If you have any questions or problem with this app, please do nothesitate to contact me.
Tidak Mudah Menemukanmu | SFTH 3.0.20160523
★★★★★★★★★★Ternyata Tidak Mudah Menemukanmu (true story)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51c93c5141cb17406d000004/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Cerita ini adalah cerita lanjutan dari cerita yang gw bikinsebelumnya: Have I Told You Lately That I Love You. Kenalin dulu,gw Nanda, tinggi gw 170, rambut ga pernah pendek pasti panjang,kata orang kalo rambut gw panjang dan dikuncir gw dibilang cantik.Eya gw Cowo! gw Cantik! dan gw N.O.R.M.A.L! Itu sekelias tentanggw.By raspcake★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena,Ternyata Tidak Mudah Menemukanmu, kaskus Stories from the Heart(SFTH)★★★★★★★★★★Turns Not Easy Menemukanmu (true story)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/51c93c5141cb17406d000004/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★This story is the story of a continuation of the story beforemaking gw: Have I Told You Lately That I Love You. Kenalin first,Nanda gw, gw 170 high, short hair ga ve definitely long, peoplesaid if long hair and ponytail gw gw exactly pretty. Eya gw Guys!gw Beautiful! and gw N.O.R.M.A.L! It sekelias about gw.by raspcake★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, phenomenon,Turns Not Easily Menemukanmu, kaskus Stories from the Heart(SFTH)
I Told U Lately That I Love U 3.0.20160523
★★★★★★★★★★Have I Told You Lately That I Love You (true story)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/510b6f941d76082243000000/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Terkadang lawan bicara kita tidak tau bahwa dirinya tengahdicintai, Kenalin dulu, gw Nanda, tinggi gw 170, rambut ga pernahpendek pasti panjang, kata orang kalo rambut gw panjang dandikuncir gw dibilang cantik. Eya gw Cowo! gw Cantik! dan gwN.O.R.M.A.L! Itu sekelias tentang gw.By raspcake★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena,Have I Told You Lately That I Love You, kaskus Stories from theHeart (SFTH)★★★★★★★★★★Have I Told You Lately That I Love You (true story)★★★★★★★★★★Original story by raspcake (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/510b6f941d76082243000000/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★Sometimes the other person we did not know that he was being loved,kenalin first, Nanda gw, gw 170 high, short hair ga ve definitelylong, people said if long hair and ponytail gw gw exactly pretty.Eya gw Guys! gw Beautiful! and gw N.O.R.M.A.L! It sekelias aboutgw.by raspcake★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, phenomenon,Have I Told You Lately That I Love You, kaskus Stories from theHeart (SFTH)
Accidentally In Love | SFTH 3.0.20160523
★★★★★★★★★★Accidentally In Love (true story)★★★★★★★★★★Original story by robotpintar (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/52fdc5d040cb175c098b460e/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★satu lagi cerita 'Accidentally In Love' dari robotpintar aka omboni, ini cerita emang baru tp cara penyampan yang enak dan settingdi luar negeri yaitu di inggris serta cerita true story yang emangaccidental cara ketemu ama pasangannya.Review by: dimastpp (kaskus ID)★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena,Accidentally In Love, kaskus Stories from the Heart (SFTH)★★★★★★★★★★Accidentally In Love (true story)★★★★★★★★★★Original story by robotpintar (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/52fdc5d040cb175c098b460e/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★one more story "Accidentally In Love" from robotpintar aka om boni,this new story tp way weve penyampan delicious and setting abroadare in English as well as the story of a true story that weve metaccidental way ama partner.Review by: dimastpp (DJ ID)★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, phenomenon,Accidentally In Love, kaskus Stories from the Heart (SFTH)
Live to Love | SFTH 3.0.20160331
Live to Love | SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Original story by rakhaprilio (ID KASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/5241e5128227cfcc6b000002/live-to-love--true-storyRepublish on android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) ortwit @moreshare★★★★★★★★★★-------------------------------1. Cerita di tulis berdasarkan pengalaman saya selama perkuliahandulu. Maka bersopan santun lah terhadap tokoh yang masih ada.2. Jika ada kesamaan cerita, nama atau kejadian, maka terlebihdahulu dengan ini saya meminta maaf kepada sodara semua. Sebab sayatulis apa adanya.3. Kisah ini meskipun berawal bahagia namun ada tetes air mataketika saya teringat dengan salah satu tokoh yang telah tiada.4. Beberapa alamat dan nama ada yang saya rubah / samarkan demikebaikan bersama, namun rule cerita tetap pure apa adanya.5. Ini cerita bukan cerita bokep atau mesum yang seperti sodarafikirkan. Jadi jangan berfikiran yang iya iya sebab akan merusakmemori otak anda.6. Mohon dukungan dan doa semoga saya tetap kuat dalam menulis /melanjutkan kisah di setiap harinya.7. Bagi para SR ( Silent Reader ) di harap untuk meninggalkanjejak sebab TS butuh masukan dan dukungan untuk menyelesaikantread.8. anda ingin kepoin saya, boleh. asal dalam batas wajar dansopan.9. jika ada beberapa pertanyaan yang terbilang privat sekiranyabisa di tanyakan melalui PM ( privat masage )10. Bila ada orang dermawan, bolehlah berbagi pahala. Jika aganberkenan, mohon di rate Lima.By rakhaprilio-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Live to Love | SFTH (LTL) Novel terbaik indonesiadiangkat dari kisah nyata, fenomena, true storyLive to Love | SFTH (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story by rakhaprilio (ID KASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/5241e5128227cfcc6b000002/live-to-love--true-storyReborn republish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------1. The story was written based on my experiences during the firstlecture. So politeness was the character is still there.2. If there are similarities stories, names or events, the firstwith this I apologize to Sodara all. Because I write what itis.3. This story begins with a happy yet although there are tearswhen I remembered one of the figures who have died.4. Some of the addresses and names there that I change /disguise for the common good, but the rule remains pure storyis.5. This story is not a story like porn or obscene Sodara thinkabout. So do not minded that yes yes because it will damage yourbrain's memory.6. Please support and prayer that I stay strong in the writing /continue the story in every day.7. For the SR (Silent Reader) in the hope to leave a trailbecause TS need input and support to complete the tread.8. You want kepoin me, allowed to be. origin within reasonablelimits and polite.9. if some questions are fairly private if only can ask via PM(private masage)10. If there is a generous person, so-so share the reward. Ifagan deign, please rated Lima.by rakhaprilio-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Live to Love | SFTH (LTL) Best Novel Indonesia liftedfrom the real story, a phenomenon, a true story
Jeritan Malam | SFTH Novel 3.0.20160331
Jeritan Malam | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by meta.morfosis (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/post/55c6d39760e24bf50f8b4570Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Menjadi manusia normal adalah sebuah impian setiap manusia, tapiapa jadinya ketika sebuah kejadian yang menimpa anda membuatsemuanya menjadi sebuah mimpi buruk, saat waktu2 yang terasa indahuntuk dinikmati kini menjadi sebuah kecemasan, saat tempat tempatterindah yang kita kunjungi kini menjadi sebuah pemandangan yangpenuh dengan rasa ketakutan.Nama gw reza, gw merupakan lulusan salah satu perguruan negeriternama disalah satu universitas negeri di Jakarta, sebuah kampusyang berada dalam suatu lingkungan asri dengan pohon pohon besardisekitarnya bahkan hampir mirip disebut dengan sebutan hutan kota,gw menyelesaikan pendidikan SI dalam waktu yang normal, denganpredikat yang lumayan hingga akhirnya sebuah panggilan kerjamengantarkan kaki gw untuk berlabuh disalah satu kota di jawatimur.By meta.morfosis-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Screams Night | SFTH(True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by meta.morfosis (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/post/55c6d39760e24bf50f8b4570Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Being a normal human being is a dream of every human being, butwhat happens when an incident that happened to you to makeeverything into a nightmare, when waktu2 that feels wonderful to beenjoyed now become a concern, as the place of the loveliest placeswe visited now become a landscape full with a sense of dread.Name gw reza, gw is a graduate of one of the universitiescountry renowned at one state university in Jakarta, a campuslocated in a beautiful environment with big trees around it evenalmost similar were called urban forest, i graduated SI in normaltime, with honors passable until a call to work delivering gw footanchored in one city in eastern Java.by meta.morfosis-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Serpihan Cerita Tentang Dia 3.0.20160331
Serpihan Cerita Tentang Dia | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by Endlessend (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000001221941Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------12 Mei 2008 02.15akhirnya setelah bermenit-menit menimang hape, sms itu terkirimjugaada rasa puas, deg2an dan takut bercampur jadi satutapi aku mencoba tak mau tau.hp kusilent dan kutaruh dibawah bantalmencoba tuk tidur, walau penasaran setengah mati akan balasan smsnya.By Endlessend-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Flakes Stories About Him| SFTH (True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by Endlessend (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000001221941Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------May 12, 2008 02:15finally after many minutes cradling a phone, sms was sent toothere is a sense of satisfaction, deg2an and fear mixedtogetherbut I tried not want to know.hp kusilent and put it under the pillowtuk trying to sleep, though dying to be his reply sms.by Endlessend-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
My Classic Stories From Newbie 3.0.20160331
My Classic Stories From Newbie | SFTH (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story by Inspirion. (ID KASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010837291Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Ini sebuah cerita dari masa lalu gw saat masih muda. Hidup itumenurut gw seperti piano, ada hitam dan putih. Dan dari pengalamangw semua, mnurut gw "Everything is possible, but impossible justtakes longer to make it possible" and Learn from the Past for aBetter Future, And i hope you guys enjoy my classic stories------------Setelah lulus dari sma gw lanjut ke sebuah univ swasta di luar indotapi ujung"nya gw balik lg ke jkt karena gw kena DO di univ (maklumana baru lulus sma kerjaannya main terus) Gw mutusin untuk ngekostdkt campus karena gw males untuk pulang pergi campus-rumah, jakartamacet bener... Dan pas gw cari" kostan dapet kostan tapi campurantara cw dan cowo, dan selepas gw ngobrol" and bayar kostan samaibu kost gw disitu ketemu tmn smp gw namanya Hendi.By Inspirion.-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: My Classic Stories From Newbie | SFTH (MCSFN) Novelterbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, truestoryMy Classic Stories FromNewbie | SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Original story by Inspirion. (ID KASKUS)http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010837291Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------This is a story from the past when young gw. Life is like a pianoin my opinion, there are black and white. And from experience gwall, mnurut gw "Everything is possible, but impossible just takeslonger to make it possible" and Learn from the Past for a BetterFuture, And i hope you guys enjoy my classic stories------------After graduating from sma gw up to a univ private outside indo butend its "gw behind lg to jkt because I hit DO in univ (knowinglyana recently graduated sma job to play continuously) Gw dump tongekost DKT campus because I lazy to commute campus-house, jakartajammed right ... and pas gw find "kostan dapet kostan but mixedbetween cw and the guy, and after gw chat" and pay the same kostanboarding mother met there tmn gw gw name smp Hendi.By Inspirion.-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: My Classic Stories From Newbie | SFTH (MCSFN) BestNovel Indonesia lifted from the real story, a phenomenon, a truestory
3 Jomblo Mencari Cinta | SFTH 3.0.20160331
3 Jomblo Mencari Cinta | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by Vandalll (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014828148Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Membaca banyaknya kisah hidup di SFTH membuat gw juga mau sharekisah cinta gw dan 2 temen gue dalam mencari sebuah cinta .dilarang ingin mengetahui lebih detail identitas semua tokoh ,tempat , dll dalam cerita ini . (kasian kan tokoh2 cewek ane...jadigak nyaman hidupnya...kalo kepo-in ane boleh kok . jangan ada yangberantem . (ngapain juga berantem di thread ane....berantem mendingdi lapangan donk . jangan ada yang ngejang / OOT , nanti trit-nyadiborgol . (kalo mau OOT mending ngobrol aja di twitter ane...lebihenak kan ). update insya Allah ya 1 part skali update ,klo misalgak ada update berarti TS nya ada kesibukan mendadak di reallife...secara ane kan orang sibuk . mempblikasikan wajah2 mereka dithread ini....hanya TS dan tuhan saja yang bolehmengetahuinya....tapi lain ceritanya jika tokoh tersebutmau....mungkin akan ane publish di twitter ane hehehe . Gue pengenmemperkenalkan tokoh2 sentral dalam cerita ini(alah lebay. lalutokoh kedua pada cerita ini adalah isa gan(namanya kayak temennyadora si iguana itu loh . lalu tokoh paling ganteng di kelompok ini(jeng....jeng...jeng.By Vandalll-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★3 Singles Looking forLove | SFTH (True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by Vandalll (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014828148Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Read many stories of life in SFTH make I also want to share thelove story of me and my two friends in the search for a love.prohibited want to know more detail the identity of all thecharacters, places, etc. in this story. (Would be too sad girltokoh2 ane ... so not a comfortable life ... if for police-in mayane kok, lest the fight. (Doing well in the fight .... fightmending thread ane donk on the field, do nothing ngejang / OOT,later trit his handcuffs. (if you want to chat mending OOT wrote ontwitter ane ... better right). updates inshallah ya 1 part skaliupdate, klo eg there is not his last TS update mean a sudden flurryin real life ... is ane the busy person. mempblikasikan wajah2 themin this thread .... only TS and god is allowed to know .... but thestory if these figures will probably want .... ane ane publish intwitter hehehe . Gue want to introduce central tokoh2 in this story(ne lebay, then the second character in the story is isa gan(friend's name like the iguana Dora the tablets, and the mosthandsome figure in this group (jeng .... jeng ... jeng ,by Vandalll-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Cerita Gila Seorang Gamers 3.0.20160523
★★★★★★★★★★My Girlfirend = My Big Boss (true story)★★★★★★★★★★Original story by Jokesfun2nd (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/post/000000000000000729659553Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Setelah Lama jadi Silent reader ..gw mau coba bikin Thread sendiri nih..maaf kalau bahasanya jelek hehe.. soalnya trit pertama gwheheheNama gw Reza .. Orang gendut yang sama sekali gak asik...cuma bisa ketawa ngakak, kalau orang lain buat lelucon.. tapi gakbisa ngelucu sama sekali PARAH !. gw orang yang jarang bangetberuntung ... Tingkat keberuntungan gw cuma 0.000001% deh..contohnya aja kalau anak2 pada beli ciki.. pasti pada dapet duit1000... Sedangkan gw .. GAK PERNAH dapet SAMA SEKALI !!!! ... gwpunya cerita dikit nih tentang begonya gw pass Masih SMA....gw punya sebuah kisah nyata yang mungkin bakal jadi kenanganterindah dalam hidup gw sekarang ....By Jokesfun2nd★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena,Cerita Gila Seorang Gamers (true story), kaskus SFTHStories from the Heart★★★★★★★★★★My girlfirend = My Big Boss (true story)★★★★★★★★★★Original story by Jokesfun2nd (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/post/000000000000000729659553Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★After Lama so Silent reader ..i want to try to make their own thread nih ..sorry if the language is ugly hehe .. because trit first gwheheheReza gw name .. fat guy totally not cool ...could only laugh out loud, if someone else made a joke .. but cannot completely SEVERE ngelucu!. gw people seldom really lucky ...Level luck deh gw only 0.000001% .. for example, wrote that anak2on purchasing ciki get money .. certainly in 1000 ... While i ..NOT EVER dapet AT ALL !!!! ... I got a little story about Begonyagw nih pass Still SMA ....i got a real story that might not be the fondest memories inlife gw now ....by Jokesfun2nd★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Best Novel Indonesia lifted from the real story,phenomenon, A Crazy Story Gamers (true story), kaskus SFTH Storiesfrom the Heart
You Are My Happiness | SFTH 3.0.20160331
You Are My Happiness | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by jayanagari (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/5379a80fc807e7aa368b4568Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Sebelumnya gue permisi dulu kepada Moderator dan Penghuni forumStories From The Heart Kaskus Gue akhir-akhir ini banyak membacacerita-cerita penghuni SFTH dan gue merasa sangat terinspirasi daritulisan sesepuh-sesepuh sekalian. Karena itu gue memberanikan diriuntuk berbagi kisah nyata gue, yang sampe detik ini masih menjadikisah terbesar di hidup gue. Mohon maaf kalo tulisan gue ini masihamburadul dan kaku, karena gue baru pertama kali join kaskus danmenulis sebuah cerita. Dan demi kenyamanan dan privasi, namatokoh-tokoh di cerita ini gue samarkan.Orang bilang, kebahagiaan paling tulus adalah saat melihat oranglain bahagia karena kita. Tapi terkadang, kebahagiaan orang itujuga menyakitkan bagi kita. Gue egois? Mungkin. Nama gue Baskoro,dan ini kisah gue.By jayanagari-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★You Are My Happiness |SFTH (True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by jayanagari (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/5379a80fc807e7aa368b4568Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Previous I will excuse me to the forum moderator and OccupantsStories From The Heart Kaskus Gue lately a lot of reading storiesoccupants SFTH and I felt very inspired from the writings of eldersas well. Therefore I take the liberty to share my true story, whichuntil now still be the biggest story in my life. We are sorry if mywriting is still in shambles and stiff, because the first time Ijoin kaskus and write a story. And for the convenience and privacy,the name of the characters in this story I disguise.People say the most sincere joy was seeing other people happy aswe are. But sometimes, happiness was also painful for us. Iselfish? Maybe. Baskoro my name, and this is my story.by jayanagari-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
I like the way you hurt me 3.0.20160523
ILTWYHM = I like the way you hurt me (TrueStory)★★★★★★★★★★Original story 33366699 (kaskus ID) aka RAKAhttp://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/★★★★★★★★★★Republish on android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) ortwit @moreshare★★★★★★★★★★-------------------------------Cerita ini adalah kisah nyata seseorang yang bernama Raka. Tapi,Namun si Raka tersebut sudah meninggal.Posted By psypirates: loh, nih si agan udah meninggal? kokbanyak post diatas yang menjurus kesitu? atau gimana nih? bingungane...Jawaban By kepticperson: kemaren sekitar jam 14.00 WIB ganTurut berduka sedalam-dalamnya. walaupun tidak kenal TS a.k.aRaka, tapi kisahnya menyentuh dan membuat saya tenggelam ke dalamkisah yang Raka share di trit ini. "CINTA MEMANG TAK HARUSMEMILIKI, KARENA MENCINTAI BERARTI MEMBERI TANPA PERNAH MEMINTA..."ga gampang untuk bisa mencintai tanpa harus memiliki :mewek. RestIn Peace, Raka. (http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★I like the way you hurt me (ILTWYHM) Novel terbaik indonesiadiangkat dari kisah nyata, fenomenaILTWYHM = I like the wayyou hurt me (True Story)★★★★★★★★★★Original story 33366699 (DJ ID) aka RAKAhttp://archive.kaskus.co.id/thread/6056928/★★★★★★★★★★Reborn republish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------This story is a true story of a man named Raka. But, however theRaka is already dead.Posted By psypirates: tablets, ya si agan already died? why manypost above that leads over there? or how ya? ane confused ...Answer By kepticperson: yesterday around 14.00 pm ganHeartiest condolence. though not know TS a.k.a Raka, but hisstory touched and made me sink into the story Raka trit share inthis. "LOVE DOES NOT HAVE TO HAVE, FOR LOVE MEANS NEVER GIVEWITHOUT ASKING ..." ga easy to love without having to have: mewek.Rest In Peace, Raka.(Http://archive.kaskus.co.id/thread/6814367)-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★I like the way you hurt me (ILTWYHM) Best Novel Indonesia liftedfrom the real story, the phenomenon
Somewhere Only We Know | SFTH 3.0.20160331
Somewhere Only We Know | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by avamauza (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/54ccd1aa925233e63e8b4567Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Ada kisah cinta, persahabatan, dan tentang kehidupan dalam ceritaini. Aku harap kalian dapat menerima kisah ini dengan bijak.Apabila ada hal yang tak dapat diterima, anggap saja kisah inifiksi. Tidak ada peraturan khusus dalam cerita ini, hanya saja Avamohon untuk menjaga privasi Ava.Terima kasih dan selamat membaca.Ava-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Somewhere Only We Know |SFTH (True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by avamauza (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/54ccd1aa925233e63e8b4567Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------There is a story of love, friendship, and about life in this story.I hope you can accept this story wisely. If there is unacceptable,just think of this story is fiction. There are no specialregulations in this story, just ask for privacy Ava Ava.Thanks and happy reading.Ava-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
3 Hati 1 Cinta | Kaskus SFTH 3.0.20160416
★★★★★★★★★★3 Hati 1 Cinta , Facebook Membuatku Ke Bandung (true story)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5242d498a1cb173146000007/reborn-3-hati-1-cinta--facebook-membuatku-ke-bandung/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★hai mbloo apa kabar permisi yaaa .. mampir lagi nih gue di SFTH ,soalnya denger old kaskus udah mau dihilangin ya ? nah berhubungada begituan di old kaskus , masih inget kan ama trit gue yang 3Hati 1 Cinta , Facebook Membuatku Ke Bandung , itu masih di oldkaskus dan gak bisa dipindah lagi ke new kaskus (sebelum ada new ,udah keburu di closed kan) .. jadi sebelum trit #3H1C itu lenyapbersama old kaskus , atas usul beberapa reader ni gue rebornisasilagi . ini gue percepat aja ya semuanya , sekali apdet mungkin 15part atau lebih , soalnya beberapa hari kedepan jadwal kerja mulaipadat lagi .. lagipula ini cuma mau numpang link aja di new kaskushehe ok tengkyu perhatiannyaaa~By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata, fenomena, 3Hati 1 Cinta , Facebook Membuatku Ke Bandung (true story), kaskusSFTH★★★★★★★★★★ 3 Hearts 1 Love, Facebook Made Me To Bandung (truestory)★★★★★★★★★★Original story by Bebeh.Cleopatra (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/5242d498a1cb173146000007/reborn-3-hati-1-cinta--facebook-membuatku-ke-bandung/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★mbloo hi how are yaaa .. excuse me stop by again nih gue in SFTH,because it would've heard old kaskus dihilangin huh? nah sincethere begituan in old DJ, still remember it ama trit me that 3Hearts 1 Love, Facebook Made Me To Bandung, was still in the old DJand can not be moved again to new kaskus (before there was a new,already trigger in the closed right). . so before trit # 3H1C itdisappeared with old DJ, upon the suggestion of several readers nirebornisasi me again. This accelerates I wrote it all, once thedate of profile update may be 15 parts or more, because the nextfew days work schedule solid starts again .. this besides justgoing to ride on the new link aja gan hehe ok tengkyuperhatiannyaaa ~By by Bebeh.Cleopatra★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Indonesia's best novel adaptation of a true story, phenomenon, 3Hearts 1 Love, Facebook Made Me To Bandung (true story), kaskusSFTH
UK & World Top News 3.0.20160523
★★★★★ UK TOP News Centre ★★★★★Get the breaking UK news including : UK Newspapers , BBC news,Yahoo news, Google news, The Guardian news, The Daily Mail news,SKY news, The Sun news, Reuters news and MSN news. Application toread TOP and HOT article news in simple way. This application willautomatically get RSS Feed from website and display content withimage tile, working online or offline reading.---------------------------------FEATURES:* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nama Gue Joko | SFTH Novel 3.0.20160331
Nama Gue Joko | SFTH (True Story Novel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story | akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by joko (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014597161Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]----------Ane mau rewrite ini cerita dari buku usang ane yang acak acakan kebentuk digital dan abadi selamanya. Oh iya gan, ane masih penulisnewbie, jadi maaf kalo sedikit rada kurang enak nih carapenulisannya gan. hidup gue bahagia banget sampai akhirnyakebahagiaan gue itu berakhir waktu bokap nyokap gue berantem .Sebagai anak yang baik dan patuh terhadap orang tua, gue cobanenangin keadaan bokap nyokap gue. Ehhhh bukanya malah nenanginmalah gue yang kena sembur , mereka bilang gue ga tau apa apalah gatau sopan santunlah, tapi yang penting sekarang hidup gue udahmulai berubah soalnya cerita gue waktu seudah mereka berantem makinseru. Lets get it onBy joko-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Gue name Joko | SFTH(True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |aka true story)★★★★★★★★★★Original story by Joko (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000014597161Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Ane want to rewrite the story of the book is obsolete ane randommess into digital form and lasting forever. Oh yes gan, ane stillwriter newbie, so sorry if slightly less palatable Rada nih gan wayof writing. I live very happily until finally my happiness endedwhen my father nyokap fight. As a child a good and obedient totheir parents, I try nenangin state nyokap my father. Ehhhh open itinstead nenangin even me who got sprayed, they told me I do notknow what something polite santunlah not know, but what isimportant now is already beginning to change my life because mystory seudah time they started to fight more exciting. Lets get itonby george-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
2 step behind right your side 3.0.20160416
★★★★★★★★★★i'll be two step behind right by your side (true story)★★★★★★★★★★Original story by maling (kaskus ID)http://www.kaskus.co.id/thread/527fa776bdcb176c4d000005/reborn-true-story-ill-be-two-step-behind-right-by-your-side---iphonelover/Republish on android by danny778899 (kaskus ID) or [email protected]★★★Original Post by iphoneloverDate Posted: 13/10/2009 11:54 AMHai allSalam kenal yah semuanya..ijinkan diriku ini bercerita mengenai deepest secret of my lovelife with someone.This Story far begin pada tahun 2001 dimana gua masih kuliah disalah satuuniversitas swasta jurusan tehnik di jakarta dan this story masihberlangsung terus sampe hari ini.By iphonelover★★★★★★★★★★Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Novel terbaik indonesia diangkat dari kisah nyata,fenomena, i'll be two step behind right by your side (true story),kaskus SFTH Stories from the Heart★★★★★★★★★★i'll be two steps behind right by your side (true story)★★★★★★★★★★Original story by thieves (DJ ID)http://www.kaskus.co.id/thread/527fa776bdcb176c4d000005/reborn-true-story-ill-be-two-step-behind-right-by-your-side---iphonelover/Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]★★★Original Post by iphoneloverDate Posted: 13/10/2009 11:54 AMHi allGreetings yah all ..This let me talk about the deepest secret of my love life withsomeone.This Story begin far in 2001 where the cave was a student inoneprivate university engineering department in Jakarta and this storystill continues until today.by iphonelover★★★★★★★★★★Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: Best Novel Indonesia lifted from the real story,phenomenon, i'll be two steps behind right by your side (truestory), kaskus SFTH Stories from the Heart
Kumpulan Cerpen OFFLINE 3.0.20160331
Kalian Hobby Baca? Hari gini masih nyari bukunovel kisah-kisah cerita pendek (cerpen)? masih browsingbuang-buang kuota internet? kami persembahkan sebuah aplikasiKumpulan Cerita Koleksi Cerita Pendek (cerpen) terlengkap indonesiasuper komplit. Mulai dari kisah cinta sampai kisah sedih terbaruserta terkini dan terupdate pada saat aplikasi ini diupload.★★★Fitur Unggulan:*Full Offline bisa langsung baca*8000 Lebih Judul Cerpen*Kategori judul berdasarkan abjad*Simple dan mudah digunakan*Fitur Pencarian★★★Kategori Koleksi:Cerpen Anak, Bahasa Inggris, Budaya, Cinta, Cinta Dalam HatiTerpendam, Cinta Islami, Cinta Pertama, Cinta Romantis, CintaSedih, Cinta Segitiga, Cinta Sejati, Dongeng Rakyat, Fabel Hewan,Fantasi Fiksi, Galau, Gokil, Horor Hantu, Inspiratif, IslamiReligi, Jawa, Jepang, Kehidupan, Keluarga, Kisah Nyata, Korea,Liburan, Lingkungan, Lucu Humor, Mengharukan, Misteri, Motivasi,Nasihat, Nasionalisme, Patah Hati, Penantian, Pendidikan,Pengalaman Pribadi, Pengorbanan, Penyesalan, Perjuangan,Perpisahan, Persahabatan ,Petualangan ,Ramadhan ,Remaja, Rohani,Romantis ,Sastra, Sedih ,Sunda ,Terjemahan, dll...★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO ADA BUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YAGA PERLU RATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISAMEMBUAT TEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Privacy Policy/Disclaimer!★★★★★★★★★★Semua artikel/konten, gambar, tulisan, ataupun unsur lainnya yangtercantum dalam cerita pendek disini bukanlah milik kami, Kamihanyalah mesin pencari OFFLINE layaknya GOOGLE, namun pencarianterfokus hanya sebatas Cerita Pendek saja. Kami tidak mengubahsedikitpun isi dari cerita. Semua tulisan yang terangkum disinisepenuhnya milik penulis aslinya dan sekali lagi kami tidakmengaku-ngaku sebagai pemilik tulisan ini. Kami hanya mesin pencariuntuk mempermudah anda dalam melakukan pencarian cerpen dan dapatmembacanya secara offline dimana saja kapan saja tanpa butuhinternet. "KAMI TIDAK BERTANGGUNG JAWAB ATAS SEGALA ISI ATAUPUNUNSUR LAINNYA YANG TERKAIT DALAM TULISAN! DAN DIBEBASKAN DARISEGALA TUNTUTAN!". Jika anda ingin menemukan penulis aslinyasilakan lakukan pencarian digoogle dengan mencantumkan judul cerpensesuai judul disini.Hobby You Read? Hari ginistill nyari stories novels short stories (short stories)? stillwaste your browsing internet quota? We present a set ofapplications Stories Collection of Short Stories (story) completeIndonesian super complete. Starting from a love story to the sadstory of the latest and most current and updated at the time theapplication is uploaded.★★★ Features:* Full Offline can be directly read* 8000 More Title Short Story* Category titles alphabetically* Simple and easy to use* Search Features★★★ Categories Collections:Short Story Kids, English, Culture, Love, Love In Heart Buried,Love Islami, Love, Love Romance, Love Sadness, Love Triangle, TrueLove, Folklore, Fabel Animals, Fantasy Fiction, worries, Harleys,Horror Ghost, Inspirational , Islamic Religion, Java, Japan, Life,Family, True Story, Korea, Tourism, Environment, Funny Humor,touching, Mystery, Motivation, Advice, Nationalism, Broken Heart,Waiting, Education, Personal experience, Sacrifice, Regret,Struggle, farewell, Friendship, Adventure, Ramadan, Youth,Religion, Romance, Literature, Sad, Sundanese, translation, etc...★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO NO BUGS / QUESTIONS / FEATURES / SUGGESTIONS / FEEDBACK PLEASEEMAIL AJA BOS GA YA NEED RATING 1, PLEASE HELP RATING 5 AJA,because RATING 5 CAN MAKE MORE OF OUR TEAM SPIRIT CONTINUES TODEVELOP :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Privacy Policy / Disclaimer!★★★★★★★★★★All articles / content, images, text, or other elements containedin the short story here is not ours, we are just like the OFFLINEGOOGLE search engine, but focused search was limited to only ShortStories. We did not change one bit the contents of the story. Allposts are summarized here fully owned by its original author andonce again we did not claim, as the owner of this writing. We'rejust a search engine for your ease in searching and short storiescan be read offline anywhere anytime without the need of internet."WE ARE NOT RESPONSIBLE FOR ANY CONTENT OR OTHER ELEMENTS LINKED TOIN WRITING! AND RELEASED FROM ANY CLAIMS!". If you want to find theoriginal author please do digoogle search by including appropriatetitle title short story here.
Big Deals Discount Asian Store 3.0.20160813
----------------------------Big Deals Discount Asian Store----------------------------We are the leading Product Search Engine and Price Comparisonshopping site in online store currently operating in 6 countries:Thailand, Indonesia, Malaysia, Singapore, Philippines and Vietnamwith over 5 Million shoppers every month. The service helpsconsumers to get big deals discount up to 95% price.----------------------------How To?----------------------------* Press menu button or click top left corner* Select your country for displaying local big deals discount* List of product updated daily* How to disable notification? Go to menu SETTING on the leftmenu* How to Sync latest big deals discount? click SYNC NOW on the leftmenu----------------------------Disclaimer----------------------------All the products shown on this page is fully-owned provider ofonline stores related, whether it be pictures, prices,specifications and process sales and purchase all be theresponsibility of the webstore, Our only facilities that help youto facilitate the search for the best price. We are not responsiblefor any complaint that product!
Shopping Quick Search 1.1
★★★★★★★★★★Our not only lets you detail description of product, but also givesyou fresh insights into how about pricing value, how about ratingvalue, and how you can make a decision to choose a product with ourrecommendations. The system is built on a powerful Analysis ProductTools, easy to find any product, reporting and converting value ofproduct detail, so you can make a decision to choose a best productonline shopFeature------------------------------------★ Added Country US,UK,CA,FR (New)★ Added select country (New)★ Added Category (New)★ Added select category (New)★ Added more result button (New)★ Recommended Product★ Product Detail, include pricing, condition, rating, review andmore.★ Smart review system★ Search, Fast and easy to you find specify more product.★ CATEGORY AVAILABLEAll####################Please read the following to learn more about our privacypolicy.####################We not collect and receive Your Personal information about you thatis personally identifiable like your name, address, email address,credit card number, or phone number, etc. Purchases. When youpurchase products or services we ask for information such as yourname, address, email address, zip code, and credit cardinformation. This process is handled by website owner using secureweb sites and their policies are published on their websites. Wejust IT Programmer for developing partner with original source viasecure API methode for easily and simply to you search any product.Trademarks and Copyrights of Third Parties. Designated trademarksand brands are the property of their respective owners.####################★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Keyword: easy fast shopping cart, united states, canada, unitedkingdom, French
Kisah 2 Kamar True Story 3.0.20160523
K2K = Kisah 2 Kamar (True Story)★★★★★★★★★★Original story by BukanPujangga (kaskus ID)★★★★★★★★★★Reborn by shiferly (kaskus ID)http://archive.kaskus.co.id/thread/1317111/★★★★★★★★★★Republish on android Reborn version by danny778899 (kaskus ID) ortwit @moreshare★★★★★★★★★★-------------------------------kali ini,ku mau berbagi sebuah novel kisah nyata.Novel benar2 kisahnyata di tahun 1999-2006,tepatnya di daerah bandung.Sebenarnya sihku juga tahu dari temanku dan sudah tersebar di kalangan anakkaskuser.Cerita ini di buat mungkin tahun 2010 tepatnya(ini jugamenurutku kaskuser mungkin,tapi gak tahu pasti hehehe...). Novelini saya yakin 100% bakalan suka,dan pasti bakalan tersentuhsetelah baca nih novel...Bahkan anda juga mungkin hampir nangisngelihat bagian akhir dari kisah ini,apalagi setelah membacamissing partnya tapi baca dari awal ampe akhir ya... semoga arwahmbak Adel tetap tersenyum melihat mas Anto menjalani hidupnya.Sinopsis By ardi setiawan's Mobile Blog-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yang terkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami team moresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpun dengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HH smartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusi karya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karya ini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★K2K kisah 2 kamar Novel terbaik indonesia diangkat dari kisahnyata, fenomena, secantik apa sih si adel dan se cupu apa si sihanto? foto?K2K = Story 2 Bedroom(True Story)★★★★★★★★★★Original story by BukanPujangga (DJ ID)★★★★★★★★★★Reborn by shiferly (DJ ID)http://archive.kaskus.co.id/thread/1317111/★★★★★★★★★★Reborn republish on android version by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------This time, I want to share a story novel nyata.Novel benar2 realstory in the years 1999 to 2006, precisely in the areabandung.Sebenarnya heck I also know from my friend and has beenspread among children kaskuser.Cerita is made possible in 2010 tobe exact ( this also think kaskuser possible, but do not know forsure hehehe ...). This novel I am 100% going to like it, anddefinitely going touched after reading the novel nih ... In fact,you might almost cried ngelihat final part of the story, especiallyafter reading the missing part is but reading from the beginning ofthe end ampe yes ... good spirits Ms. Adel keep smiling viewed masAnto live his life.Synopsis By ardi setiawan's Mobile Blog-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained init is OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagain without changing the contents at all with the purpose of yourconvenience in reading the content of the novel in HH smartphone,if there are others who feel they have contributed this work pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★K2K second story room Best Novel Indonesia lifted from the realstory, the phenomenon, as beautiful as what the hell is adel and seanto cupu what the heck? photo?
Jejak Super Mario Teguh 3.0.20160523
★★★★★ UN-Official ★★★★★Read Status from MARIO TEGUHApplication to read news (Golden Ways) from MARIO TEGUH insimple way. This application will automatically get RSS Feed fromwebsite and display content with image tile REAL TIME.------------------------------------------------------------------------------Dengan aplikasi ini membaca dan mendapatkan motivasi super dariYth. Bpk MARIO TEGUH menjadi lebih mudah secara terupdate dan realtime tentunya dengan dilengkapi notifikasi otomatis. Anda sibuk?Kurang Percaya diri? Lemah mental? Kurang bersemangat menjalanihidup? Aplikasi ini dapat memberikatan penyemangat untuk andadimana saja dan kapan saja karena aplikasi ini menyimpan semuastatus yang telah dishare oleh beliau secara terupdate dan andadapat membacanya dilain waktu secara offline tanpa harus tertinggalsedikitpun kata/makna/hikmah/mutiara/pengetahuan/pengalaman yangdisampaikan oleh motivator ternama di indonesia Bpk MARIOTEGUH.Fitur yang ditawarkan:1. Aplikasi native, bisa digunakan online/offline2. Ada 2 tampilan warna theme3. List and grid view4. Notifikasi otomatis dan bisa disetting5. Hemat bandwidth6. Default theme: Light (Dark optional)7: Default update interval: 30 menit (bisa disetting)8. Sync on startup9. No auto cleanup10. Easy search11. Easy Custom Share content12. Easy Starred/Bookmark13. dan lain lainOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All the contents, pictures, images, animate and videos contained onour apps were collected from FACEBOOK, TWITTER, and TUMBLR @ MARIOTEGUH. All media featured in this apps belong to their respectiveowners. We don’t claim ownership to any of these content.Original Source:https://www.facebook.com/pages/Mario-Teguh/52472954880https://twitter.com/MTLovenHoneyhttp://marioteguh.tumblr.com/★★★★★★★★★★UN-Official ★★★★★★★★★★Read Status from MARIO TEGUHApplication to read news (Golden Ways) from MARIO TEGUH in asimple way. This application will automatically get RSS feeds fromwebsites and display content with tile image REAL TIME.------------------------------------------------------------------------------With this application to read and get a super motivation ofDesignation. Mr. MARIO TEGUH be more easily updated in real timeand of course equipped with automatic notifications. You are busy?Lack of confidence? Mentally weak? Lackluster live? Thisapplication can memberikatan encouragement to you anywhere andanytime because it stores all the status that has been shared byhim are updated and you can read it the next time it offlinewithout having lagged the slightest word / meaning / learned /pearl / knowledge / experience is delivered by renowned motivatorin Indonesia Mr. MARIO TEGUH.Features offered:1. The application natively, can be used online / offline2. There are 2 display color theme3. List and grid view4. The automatic notifications and can be set5. Save bandwidth6. Default theme: Light (Dark optional)7: Default update interval: 30 minutes (can be set)8. Sync on startup9. No auto cleanup10. Easy search11. Easy Custom Share content12. Easy Starred / Bookmark13. and othersOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ DISCLAIMER!★★★★★★★★★★All the contents, pictures, images, animate and videos contained onour apps were collected from FACEBOOK, Twitter, and Tumblr @ MARIOTEGUH. All media featured in this apps belong to Reviews theirrespective owners. We do not claim ownership to any of ReviewsThese content.Original Source:https://www.facebook.com/pages/Mario-Teguh/52472954880https://twitter.com/MTLovenHoneyhttp://marioteguh.tumblr.com/★★★★★★★★★★
ID Store | Pusat toko online 3.0.20160523
NEW UPDATE STORE LIST:★BHINNEKA★LAZADA★BLIBLI★ZALORA (*new)★★★★★ ID Store Search Engine ★★★★★Pusat database pencarian produk termurah indonesia, ID Store,temukan list produk komplit termurah dari berbagai sumber tokoonline terbaik ternama dan berkualtias di Indonesia. Tersediabarang elektronik, busana, fashion, gadget, komputer, smartphone,dll.★★★★★ PENDAHULUAN ★★★★★Apa itu ID Store? dan apa kegunaannya? Kami membangun sebuah searchengine untuk memudahkan anda mencari produk termurah dari partnerstore yang sudah ternama di Indonesia, dengan adanya fasilitas inipara consumer dapat dengan cepat mencari perbandingan harga yanglebih terjangkau. Untuk para Penyedia store itu sendiri manfaatyang didapat adalah sebuah persaingan yang sehat dan kompetitifdalam bidang harga dan mampu memberikan yang sebaik-baiknya untukpelanggan.★★★★★ LATAR BELAKANG ★★★★★Anda suka belanja? Anda Penjual? Anda semua mencari referensi hargapasar? Sebelum tebak menebak harga, oleh sebab itu ini menjadisebuah kunci untuk memudahkan anda semua dalam mencari referensiharga. Setelah anda mendapat harga terbaik, Patokan tersebut bisaanda gunakan untuk mencari barang dikaskus dibawah harga standarataupun anda bisa dengan mudah menjual barang dikaskus dibawahharga pasar★★★★★ MANFAAT & TUJUAN ★★★★★* Memudahkan mencari referensi harga terendah sebelum hunting nterjun ke FJB Kaskus ataupun Toko online lainnya* Diurutkan berdasarkan dari tingkat harga paling murah sampai yangpaling mahal.* Notifikasi promo produk dengan harga khusus setiap harinya.* Sisanya mungkin lebih simple n fleksibel aja dari pada kudu harusmondar mandi★★★★★ FEATURE ★★★★★1. Aplikasi native, bisa digunakan online/offline2. Setelah sinkron anda bisa melihat kapan saja dimana saja secaraoffline3. sinkron bisa diset manual ataupun otomatis, tiap sinkron threadterupdate4. Ada 2 tampilan warna theme5. List and grid view6. Notifikasi reply otomatis dan bisa disetting7. Hemat bandwidth8. Default theme: Light (Dark optional)9: Default update interval: 30 menit (bisa disetting)10. Sync on startup11. No auto cleanup★★★★★ FAQ & TUTORIAL ★★★★★* Apakah butuh internet koneksi data? Ya, untuk permintaan dataterbaru terkait produk yang ingin dicari.* Kenapa hasil pencarian tidak muncul? Coba klik kembali tombolSEARCH, atau ubah isi keyword, Coba periksa kembali koneksijaringan internet anda, atau coba tutup aplikasi dan bukakembali.* Apa itu keyword? Keyword adalah kata kunci nama produk yang inginanda cari, jangan terlalu panjang dan jangan gunakan kata bantuseperti JUAL/MURAH/DLL, cukup nama produk saja misal: SAMSUNGGALAXY S5, TV LED 32 INCH, atau IPHONE 5S, dll.* Apakah layanan ini gratis? YA, kritik saran dan masukan sangatmembantu untuk mengembangkan aplikasi ini menjadi lebih baik, Rate5, Like, follow dan subcribe lainnya akan sangat membuat kamibersemangat :)* Store anda ingin berpartisipasi menjadi partner kami? Atau adapertanyaan lebih lanjut? Silakan hubungi kami.★★★★★ DISCLAIMER ★★★★★Segala produk yang ditampilkan dihalaman ini sepenuhnya milikpenyedia toko online terkait, baik itu berupa gambar, harga,spesifikasi maupun proses penjualan dan pembeliannya semua menjaditanggung jawab webstore tersebut, ID-Store hanya fasilitas yangmembantu anda untuk memudahkan pencarian harga terbaik. Kami tidakbertanggung jawab atas segala komplain produk tersebut!Official site project: http://idstore.exe.bzOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------toko online indonesia, bhinneka, lazada, blibli, barang produkmurah, jual beli, hot promo, diskon, voucher belanja, Indonesianstore, toko online terbesar indonesia, pasar online indonesia, tokoonline terlengkap, shopping cart,NEW STORE LISTUPDATE:★ BHINNEKA★ LAZADA★ Blibli★ ZALORA (* new)★★★★★ ID Store Search Engine ★★★★★Center cheapest product search database Indonesia, ID Store, findthe cheapest complete product list from various sources and thebest online store's qualitative famous in Indonesia. There areelectronic goods, clothing, fashion, gadgets, computers,smartphones, etc.★★★★★ Introduction ★★★★★What is the ID Store? and what it does? We build a search engine toallow you to find the cheapest products from partner stores arealready well-known in Indonesia, with this facility the consumercan quickly make comparisons more affordable price. For theProvider store itself of the benefits is a healthy competition andcompetitive in price field and able to provide the best to itscustomers.BACKGROUND ★★★★★ ★★★★★Like shopping? You Sales? You are all looking for the referencemarket price? Prior to guess to guess the price, therefore, hasbecome a key to facilitate you in finding all the reference price.Once you got the best price, the benchmark you can use to searchfor items dikaskus below the standard price, or you can easily sellgoods below the market price dikaskusBENEFITS & OBJECTIVES ★★★★★ ★★★★★* Make it easy to find a reference the lowest price before huntingn plunge into FJB Kaskus or other online store* Order based on the price level cheapest to most expensive.* Notifications promo products with special price every day.* The rest may be more simple n flexible wrote of the kudu have towander showerFEATURE ★★★★★ ★★★★★1. The application natively, can be used online / offline2. After the sync you can see anytime, anywhere offline3. synchronous can be set manually or automatically, updated everysynchronous thread4. There are 2 display color theme5. List and grid view6. The automatic reply notifications and can be set7. Save bandwidth8. Default theme: Light (Dark optional)9: Default update interval: 30 minutes (can be set)10. Sync on startup11. No auto cleanup★★★★★ ★★★★★ FAQ & TUTORIAL* Does the Internet need a data connection? Yes, to request thelatest data related to the product you want to search.* Why does the search results do not show up? Try clicking theSEARCH button again, or change the contents of the keyword, Trychecking your internet network connection, or try to close the appand reopen.* What is a keyword? Keyword is the product name keywords you wantto search, do not be too long and do not use words like auxiliarySALE / LOW / DLL, enough alone product name eg: SAMSUNG GALAXY S5,LED TV 32 INCH, or IPHONE 5S, etc.* Is this service free? YES, criticisms and suggestions andfeedback is very helpful to develop these applications becomebetter, Rate 5, Like, follow and other subcribe would make usexcited :)* Store you want to participate to be our partner? Or are there anyfurther questions? Please contact us.DISCLAIMER ★★★★★ ★★★★★All the products shown on this page is fully-owned provider ofrelated online store, whether it be pictures, prices,specifications and process sales and purchase all be theresponsibility of the webstore, ID-Store only facility whichenables you to facilitate the search for the best price. We are notresponsible for any complaints of these products!Official site project: http://idstore.exe.bzOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------Indonesian online store, diversity, lazada, Blibli, goods cheapproducts, selling, hot promos, discounts, shopping vouchers,Indonesian store, the largest online store Indonesia, Indonesianonline market, the most complete online store, shopping cart,
More Share Forum 3.0.20160523
★★★★★ Official ★★★★★Read article from MS-ROOM.COMApplication to read article from MS-ROOM.COM in simple way. Thisapplication will automatically get RSS Feed from website anddisplay content with image tile.---------------------------------------More Sharee forum merupakan sebuah forum dengan kualitas informasibersumber dari beberapa situs ternama, Sebagian besar topik berasaldari dengan melakukan filtering khusus dari segi view, rating, hotthread, dan reply. Agar konten informasi yang didapat dikiranyasangat bermanfaat dan menambah wawasan bagi anda semua. Denganaplikasi ini membaca dan mendapatkan informasi berita menjadi lebihmudah secara terupdate dan real time.Fitur yang ditawarkan:1. Aplikasi native, bisa digunakan offline2. Ada 2 tampilan warna theme3. List and grid view4. Notifikasi berita otomatis dan bisa disetting5. Hemat bandwidth6. Default theme: Light (Dark optional)7: Default update interval: 30 menit8. Sync on startup9. No auto cleanup10. dan lain lainOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★---------------------------------------Keyword: more share forum, berita, news, hot, teknologi,pengetahuan, tutorial, jual beli, sharing, komunitas, grup, sosial,pendidikan, informasi, terkini, terbaru, terupdate, terpercaya,kaskus forum, rss, feed, aplikasi indonesia
Jasa Isi Gems Diamonds 3.0.20160331
Jasa pengisian Gems/Diamond COC/Clashofclans/Hayday Android! Recommended seller on kaskus, prosescepatterpercaya murah aman!Bingung ga bisa isi gems/diamonds? ga punya kartu kredit?kamisolusinya didukung oleh staff handal terpercaya untukmempercepatproses transaksi. Sistem ini dibuat bagi khususpembayaran viarekening aja, untuk pembelian via pulsa bisa lihatcontact BBm kamidikaskus http://kask.us/hFjiDFitur:* Aman* Kemudahan akses* Pengecekan pembayaran otomatis oleh sistem* Didukung oleh banyak staff* Banyak diskon* Berhadiah HP android (Selama Periode berlangsung)* Dan masih banyak lagiCharging services Gems/Diamond COC / Clash of Clans / hayday Android! Recommendedselleron kaskus, fast reliable process cost safe!Confused can not fill gems / diamonds? ga have a credit card?Oursolution is backed by a reliable trustworthy staff to speed upthetransaction process. This system was designed for a specialpaymentaccount via aja, to purchase via pulses can see BBM contactusdikaskus http://kask.us/hFjiDfeatures:* Safe* Ease of access* Checking the automatic payment system* Supported by many staff* Many discounts* Prizes HP android (Period lasts)* And many more
TOP Country Trending Topics 3.0.20160523
★★★★★ TOP 10 TRENDs on TWITTER ★★★★★Like every community or social media manager, one type ofsocialmedia content you’re likely to share is posts that play onwhat’shappening in the world– the trends of the day, week, ormonth. Tofind content for these posts, many of you are probablyturning toTwitter’s Trending Topics--that friendly little sectionon theleft-hand side of your browser when you visit Twitter.com,andsomething that can be personalized (or not) to what Twitterthinksyou’ll be most interested in.We admit that Trending Topics are pretty handy when it comestoinspiring content, but it’s also the same place EVERY. OTHER.BRAND(and probably your competitors) is looking for contentideas.Boring! Today, we’ve BUILD THIS APP! you can look for TOPtrendingstories to inspire you REAL TIME by COUNTRY includingnotificationeasily and simply. This project provide by API OfficialonTwitter.★★★★★★★★★★★TOP TRENDs COUNTRY LIST★★★★★★★★★★* World Wide [WW]* Brazil [BR]* Canada [CA]* India [IN]* Indonesia [ID]* Japan [JP]* Mexico [MX]* Philippines [PH]* Spain [ES]* United Kingdom [GB]* United States [US]* (contact me for adding your country here)★★★★★★★★★★★FEATURES:★★★★★★★★★★* Clear style and simple* Fast and easy read TRENDs every country* Real Time TOP 10 TRENDs on twitter every country* Including TOP 5 sample tweets for 1-3 BEST trending topics* Read TRENDs offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Translate content* Easy bookmark/favorite/stars TRENDs for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync (default 1 hour)* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Bangkit! Air Mission 1.0.20160714
Maaf jika game nya kurang bagus, game inihanyasebagai penyemangat dan penyambut hadirnya film indonesiaterbaru2016 yang menggunakan visual effect canggih, semoga sajaindonesiabisa terus berkarya menghadirkan movie-movie berkualitassci-fi 3Ddengan teknologi efek luar biasa dan bisa bersaingdiduniainternational dan bisa masuk jajaran box-office amerika.TUTORIAL:Cara memainkan Game pesawat ini cukup mudah, game ini bergenreairdefense (pertahanan udara), anda cukup mempertahankan pesawatdaribenturan puing-puing batu dari reruntuhan gedung yanghancurdijakarta akibat perubahan iklim drastis bencana alam yangdialamikota jakarta dimasa mendatang.
Humor Cerita Lucu 3.0.20160811
Koleksi kumpulan humor serta ceritalucukomplit versi indonesia telah dikemas menjadi satu, dari yanglamasampai terbaru ada disini. Hobby ketawa sampai ngakak hanyacukupduduk manis tanpa repot mencari kesana kemari. Pokoknyajokeskoplak abis dan ga jayus deh dan akan dibuat senyum-senyumsendiriseperti orang gila.Selamat Menikmati :)Collection of humoraswell as a collection of humorous stories complete versionofIndonesia has been packed into one, from the old to thelatestavailable here. Hobby laugh out loud just enough to sitwithouthaving to bother looking fro. Anyway jokes and ga Jayuskoplak abisdeh and will be smiling themselves like crazy.Enjoy :)
Multiple RSS Atom Feed Reader 3.0.20160330
★★★★★ Multiple RSS Atom Feed Reader★★★★★Get multiple news from RSS atom feed xml : UK Newspapers , BBCnews, Yahoo, Google, The Guardian, The Daily Mail, SKY, The Sun,Reuters, MSN news, tumblr, or custom URL FEED. Application to readarticle in simple way. This application will automatically get RSSFeed from website and display content with image tile, workingonline or offline reading.---------------------------------FEATURES:* unlimited multiple RSS to add* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic push notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Satu Negeri Di Atas Awan, SFTH 3.0.20160331
Satu Negeri Di Atas Awan | SFTH(TrueStory)★★★★★★★★★★Original story by samanosuke20 (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000008608750Republish on android by danny778899 (kaskus ID) [email protected]------------Sebuah kisah mengenai Arif, seorang chicken secret admirerdanplin-plan yang menyukai Inez sejak kelas dua SMA. Ajakantaruhanmencari pasangan dari Andi akhirnya merubah hidupnyauntukselamanya, karena ternyata Andi mengincar wanita yang sama.Konflikmakin membingungkan ketika ternyata Arif malah mendekatiKiranayang tak lain tak bukan sahabat Inez. Hal ini memicu konfliklaindengan mantan Kirana yaitu Rio. Mungkinkah pengalaman masalalunyadengan Raisa membuka takbir masa depan kelanjutan cintanya?ataukahsahabat dekatnya, Indi yang membimbingnya menuju kepenantian cintatak berbalasnya....By samanosuke20-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami teammoresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★One Negeri Di Atas Awan|SFTH (True Story)★★★★★★★★★★Original story by samanosuke20 (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000008608750Republish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------A story about Arif, a secret admirer chicken and wishy-washywholike Inez since high school sophomore. Call to bet seek coupleofAndi ultimately change his life forever, as it turnedAnditargeting the same woman. Conflict Arif more puzzling when itturnsout that even approached Kirana none other than friend ofInez.This triggered another conflict with former Kirana is Rio.Could itbe that his past experience with the opening takbir Raisafuturecontinuation of his love? or close friend, Indi who guidedhimtoward the waiting love nothing berbalasnya ....by samanosuke20-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained initis OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagainwithout changing the contents at all with the purpose ofyourconvenience in reading the content of the novel in HHsmartphone,if there are others who feel they have contributed thiswork pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
I'm Your mommy | SFTH Novel 3.0.20160331
I am Your mommy | SFTH (True StoryNovel)Cerita di tulis berdasarkan pengalaman pribadi (true story |akakisah nyata)★★★★★★★★★★Original story by queen.sandy (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/518c3b75631243ed1a00000bRepublish on android by danny778899 (kaskus ID) [email protected]------------Resume By Agan laelamunafSeorang wanita cantik bernama Syifa pacaran dengan cowo yangbisadikatakan jelek bernama Jaya Kontras memang, tapi alasan Syifasukasama Jayapun ga diketahui sama sahabat terdekatnya.... Sampaisuatusaat Syifa hamil.... Saat Jaya yang kurang tanggung jawab....Saatdimaki-maki mama nya Syifa.... Saat ada cowo lain bernamaPancayang perhatian ke Syifa.... Saat tantenya Syifa bilang kalauSyifaitu dipelet ....-------------------------------Fitur yang ditawarkan:★ OFFLINE (baca dimana aja oke)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Segala kontribusi, HAK CIPTA maupun isi yangterkandungdidalamnya merupakan MILIK SANG PENULIS DIATAS, kami teammoresharehanya mempublish ulang tanpa mengubah isi sedikitpundengan tujuankemudahan anda dalam membaca isi novel di HHsmartphone, jika adapihak lain yang merasa memiliki kontribusikarya ini silakan emailkami, akan kami revisi kepemilikan karyaini.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★I am Your mommy |SFTH(True Story Novel)The story was written based on personal experience (true story |akatrue story)★★★★★★★★★★Original story by queen.sandy (ID KASKUS)http://m.kaskus.co.id/thread/518c3b75631243ed1a00000bRepublish on android by danny778899 (DJ ID) or [email protected]----------Resume By Agan laelamunafA beautiful woman named Shifa dating a guy who could be said tobenamed Jaya Contrast ugly indeed, but the reason Syifa likeatJayapun ga known at closest friends .... Until one daySyifapregnant .... When Jaya less responsibility ... . When cursedather mama's Shifa .... When there was another guy named Pancathatattention to Shifa .... When her aunt Shifa Shifa says ifitdipelet ....-------------------------------Features offered:★ OFFLINE (read where just okay)★ Full Chapters★ Fast Menu Selection★★★★★★★★★★DISCLAIMER: Any contributions, COPYRIGHT and content contained initis OWNED BY THE AUTHOR ABOVE, our team moreshare only publishagainwithout changing the contents at all with the purpose ofyourconvenience in reading the content of the novel in HHsmartphone,if there are others who feel they have contributed thiswork pleaseemail us, will be revised ownership of this work.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Html Css JS Tester + Example 3.0.20160331
you can learn about programming html,css,javascript code here.★★★★★Feature★★★★★★ Blank form for custom editor and try to run.★ 700 example source code HTML, CSS and JAVASCRIPT.★ Offline mode.★ Easy and very portable apps.★ Easy used for beginner or expert user.★★★★★FAQ and Tutorial★★★★★★ Blank form for custom editor and try to run.★ Click _blank form_ and you can select another example.★ Why the layout app broken when i try to run? some code maychangeoriginal css this app, you can click RESET to refreshthisapps.★ Why the example not display in form when i select? you canclickRESET to refresh this apps and try to select example codebeforeediting.★ If any error please try to click the RESET button.★ Some code may not run perfectly, because this just mobileappswith less perfom. You can running your code perfectlywithlocalhost/localserver/onlineserver.★ This app not suppor PHP language, and not design for it!★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★TAGs:Html css javascript (JS) virtual emulator editor source codeexampletutorial demo programming tester runner debugger mobilephone
US & World Top News 3.0.20160523
★★★★★ US TOP News Centre ★★★★★Get the breaking US news including : US Newspapers , BBC news,Yahoonews, Google news, The Guardian news, The Daily Mail news,SKY news,The Sun news, Reuters news and MSN news. Application toread TOP andHOT article news in simple way. This application willautomaticallyget RSS Feed from website and display content withimage tile,working online or offline reading.FEATURES:* Clear style and simple* Read article offline (after sync)* Custom notification* Automatic notification* Custom Share content* Easy bookmark/favorite/stars content for later reading* Fast Data Transfers For low-bandwidth* Auto/Manual sync* Custom interval update sync* Optional light or Dark theme* And Many More featuresOfficial developer project: http://www.ms-room.comTwitter: @moreshare★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Kumpulan Kunci Gitar ID PRO 10.1.20170615
More Share Corp
NOTE: Terimakasih atas segala support dansarannya, versi ini diluncurkan khusus bagi anda yang merequestaplikasi tanpa iklan dan kami ucapkan terimakasih sebesar-besarnyaatas sumbangannya karena telah membeli aplikasi ini ataupun yangmembiarkan iklan tetap ada pada versi FREE, tentunya para team kamiakan terus berupaya memberikan yang terbaik untuk versi FREE maupunBERBAYAR. Dana pembelian versi PRO akan kami sumbangkan untuk KAUMYANG MEMBUTUHKAN (Kurang Mampu) sebesar 2.5%. Silakan coba versiFREE terlebih dahulu, jika berjalan lancar baru pakai yangini!!!-----------------------------PRO FEATURE* No Ads [Tidak ada iklan]* 2.5% Dana anda akan Disumbangkan untuk kaum yangmembutuhkan* Prioritas Update didahulukan* Dll...-----------------------------Hari gini masih nyari buku kunci gitar? masih browsing buang-buangkuota internet? kami persembahkan sebuah aplikasi kumpulankunci-kunci gitar terlengkap band indonesia. Mulai dari lagu-lagujadul jaman dulu sampai lagu terbaru serta terkini dan terupdatepada saat aplikasi ini diupload.★★★Fitur Unggulan:*Full Offline bisa langsung maen gitar*2000 lebih Nama Band Kord*10000 lebih chord*Kategori band berdasarkan abjad*Kategori judul berdasarkan abjad*Chord beserta lirik*Simple dan mudah digunakan*Fitur Pencarian*AUTO SCROLL*Bookmark/favorit chord*Transpose Chord (*New)★★★Genre:musik pop, rock, klasik, jadul, religi, nasional, tradisional,reggae, house, lawas, qasidah, koplo, campursari, melayu indo,bugis, sunda, dangdut, indie, jazz, blues, jawa, batak, medan(barat alakadarnya ya, soalnya fokus diindo, silakan download versiCHORD GUITAR FULL OFFLINE untuk koleksi baratnya) dll...★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO ADA BUGS/PERTANYAAN/FITUR/SARAN/KRITIK MOHON EMAIL AJA BOS YAGA PERLU RATING 1, MOHON BANTU RATING 5 AJA, SOALNYA RATING 5 BISAMEMBUAT TEAM KAMI MAKIN SEMANGAT UNTUK MENGEMBANGKAN TERUS :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★NOTE: Thank you for allthe support and advice, this version was launched specifically foryou are requesting application without ads, and we say thank youprofusely for his contribution since has purchased this app or thatallow ad remains on version FREE, of course, the team we willcontinue seeks to provide the best for FREE and PAID version. PROversion of the purchase funds will be donated to THE NEED(Underprivileged) amounted to 2.5%. Please try the FREE versionfirst, if it goes well this new disposable !!!-----------------------------PRO FEATURE* No Ads [No ads]* 2.5% of your funds will be donated to people who need* Priority Updates precedence* Etc...-----------------------------Hari gini still nyari guitar chord book? still waste your browsinginternet quota? We present a set of application keys completeguitar Indonesian band. Starting from the old school tunes ancienttimes until the latest songs as well as current and updated at thetime the application is uploaded.★★★ Features:* Full Offline can directly maen guitar* 2000 was the Band Name Kord* 10000 more chord* Category bands alphabetically* Category titles alphabetically* Chord along with lyrics* Simple and easy to use* Search Features* AUTO SCROLL* Bookmark / Favorite chord* Transpose chord (* New)★★★ Genre:pop, rock, classical, old school, religious, national, traditional,reggae, house, legacy, qasida, koplo, campursari, Malay indo,Bugis, Sundanese, dangdut, indie, jazz, blues, Javanese, Batak, theterrain (west alakadarnya yes, because the focus diindo, pleasedownload version OFFLINE FULL GUITAR CHORD to western collections)etc ...★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★GOOD RATE, COMMENT GOODWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)--------------------------------KALO NO BUGS / QUESTIONS / FEATURES / SUGGESTIONS / FEEDBACK PLEASEEMAIL AJA BOS GA YA NEED RATING 1, PLEASE HELP RATING 5 AJA,because RATING 5 CAN MAKE MORE OF OUR TEAM SPIRIT CONTINUES TODEVELOP :)★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Multi Online Store Indonesia 1.0.20160525
Karena banyaknya toko online diindonesia saatini dalam bentuk mobile apps android, dan terlalu banyak memakaninternal space karena harus pasang setiap aplikasi berbeda daritoko online. MAKA kami menghadirkan satu solusi "hanya dengan satuaplikasi, semua toko online seluruh indonesia dalam genggamantangan anda."----------FITUR:---------*Multi toko online, Semua toko online ada disini (akan diupdateterus).*Multi Pencarian, Satu kali pencarian untuk semua tokoonline.*simple dan mudah dalam membandingkan harga.*Aplikasi kecil dan ringan----------------------------------------------------------Tutorial?Masukkan kata kunci pada kolom "CARI BARANG...". Kemudian tekantombol "SEARCH". Untuk memilih toko online mana yang ingin andalihat produknya, Klik logo toko setelah anda tekan tombol "SEARCH".Hasil akan memunculkan barang dari berbagai sumber toko onlineterpercaya dan anda bisa memilih harga mana yang paling murah sertacocok dikantong anda.Disclaimer/Privacy Policy?Segala produk yang ditampilkan dihalaman ini sepenuhnya milikpenyedia toko online terkait, baik itu berupa gambar, harga,spesifikasi maupun proses penjualan dan pembeliannya semua menjaditanggung jawab webstore tersebut, aplikasi ini hanya fasilitas yangmembantu anda untuk memudahkan pencarian harga terbaik. Kami tidakbertanggung jawab atas segala komplain produk tersebut!Since the number ofonline stores diIndonesia this time in the form of mobile appsandroid, and consuming too much internal space having to plug eachapplication is different from the online store. THEN we present asolution "with just one application, all the online shopsthroughout Indonesia in the palm of your hand."---------- FEATURES: ---------* Multi shop online, you want to shop online is here (will beupdated continuously).* Multi Search, One-time search for all online stores.* Simple and easy to compare prices.* Application is small and light----------------------------------------------------------Tutorial?Enter a keyword in the "SEARCH OF ...". Then press the "SEARCH". Toselect an online store where you want to see the product, Click thelogo store after you press the "SEARCH". The results will bring upitems from different sources reliable online stores and you canchoose where the price of the most inexpensive and suitabledikantong you.Disclaimer / Privacy Policy?All the products shown on this page is fully-owned provider ofrelated online store, whether it be pictures, prices,specifications and process sales and purchase all be theresponsibility of the webstore, this application only facilitywhich enables you to facilitate the search for the best price. Weare not responsible for any complaints of these products!
Voucher Gift Code Indonesia 1.0.200161115
Sebenarnya sudah banyak beredarpenjualangoogle play/itunes gift card (IGC) indonesia iniditoko-tokoterdekat, namun apa salahnya jika kami ikut membantumempermudahanda dalam mendapatkannya, dengan alasan:1. Anda males keluar?2. Cuaca tidak mendukung untuk keluar?3. Atau apalah alasan lainnya sehingga kami bisa bermanfaatuntukanda :)Fitur:*Pengecekan transaksi otomatis*Insya Allah stok selalu ready*Insya Allah proses cepatPROSEDUR!*Pendaftaran akun dibutuhkan untuk komunikasi*Login untuk melakukan pemesanan*Klik FORM PEMESANAN dan pilih voucher!*Isi Voucher tersedia sesuai pilihan yang tertera*Transaksi dan konfirm*Kode Voucher anda terima*selesaiActually I havemanyoutstanding sales google play / itunes gift card (IGC)Indonesia isin stores nearby, but what's the harm if we helpedfacilitate youin it, with reason:1. You lazy to get out?2. The weather was not conducive to go out?3. Or whatever other reason so that we can be useful for you :)features:* Checking automated transactions* Inshallah stock is always ready* Inshallah quick processPROCEDURE!* Registration is required for communication accounts* Login to make a reservation* Click the ORDER FORM and select a voucher!* Fill Vouchers are available based on the selections listed* Transactions and confirm* Voucher Code you received* finish
eGift - PuLsa Gratis Tiap Hari 1.0.20161207
NOTE!!!Sistem pulsa gratis ini lebih pasti, lebih mudah serta terjamindantidak butuh banyak waktu anda untuk meluangkannya, Tidaksepertiaplikasi pulsa gratis lainnya yang membutuhkan anda untukinstallaplikasi ini itu dan memakan banyak waktu anda serta memakankuotainternet anda. Sistem ini tidak seperti itu! Sistem kamiakanbekerja otomatis sendiri dan terus menghasilkan pulsa gratisuntukanda jika anda mendapat TARGET yang PAS, cukup mereferensikandananda tinggal duduk manis PULSA GRATIS MENGALIR SETIAP HARI:)--------------------------------------------------------------------------------Mau Pulsa Gratis tiap detik? tiap menit? tiap jam? TiapHari?Cara mendapatkan pulsa gratis bagaimana? apakah ada tips triknya?tidak masalah itu bisa diatur asal ikutin aturan mainnyaaja.Caranya gampang ko. BACA PROSEDUR YANG TERTERA DALAMAPLIKASI!Syarat & Ketentuan------------------------------*No HP yang diterima hanya GSM dan bukan CDMA! dan berlokasidiIndonesia*No HP anda dijamin kerahasiaannya dengan tujuan hanyasebagaipengiriman PULSA dari kami ke Nomor HP anda tersebut. Tidakuntukyang lainnya.*Pastikan bahwa Nomor HP anda BENAR! Jika Nomor HP salah,Pulsatidak akan pernah masuk ke nomor anda dan itu bukan tanggungjawabkami.*PuLsa Gratis anda akan selalu dikirimkan ke Nomor HP andasetiapmencapai Rp 5.000.*Tidak ada komplain atau ganti rugi apapun dari pihakkami,karena semua layanan ini GRATIS. Tidak ada biaya apapunyangdibebankan kepada anda.NOTE !!!The system's toll free surer, easier and secure and does nottakemuch of your time to meluangkannya, toll-free Unlikeotherapplications that require you to install this application itandtakes a lot of your time and take your internet quota. Thesystemis not like that! Our system will automatically work itselfandcontinue to generate free credit to you if you got TARGETPAS,please refer and you just sit TOLL FREE FLOW EVERY DAY :)--------------------------------------------------------------------------------Want Toll Free every second? every minute? every hour? Everyday?How to get free pulses how? is there any tips of his tricks?not aproblem that can set the rules of origin ikutin wrote. Howeasy ko.READ THE PROCEDURE SET FORTH IN THE APPLICATION!Terms and conditions------------------------------* No HP received only GSM and not CDMA! and is locatedinIndonesia* No HP you guaranteed confidentiality with the only goal asthedelivery of our PULSE your phone number to it. Not forothers.* Make sure that the phone number you are RIGHT! If thephonenumber is wrong, Pulse will never enter your number and it isnotour responsibility.* Toll Free you will always be sent to your phone number toreachRp 5,000 each.* No complaint or compensation whatsoever from our side,becauseall of these services for FREE. There is no any costscharged toyou.
Easy Search Cheapest Product 1.0.20161214
We build a search engine to allow you tofindthe cheapest products from online stores are already well-knowninthe world, with this facility the consumer can quicklymakecomparisons more affordable price. For the Provider storeitself ofthe benefits is a healthy competition and competitive inpricefield and able to provide the best to its customers.------ Feature ------*Make it easy to find a reference the lowest price*price level cheapest to most expensive.*special price each day.*simple and flexible------ Country Availabel -----*Indonesia*Malaysia*Singapore*Philippine*Thailand*Vietnam----- FAQ & Tutorial -----Does the Internet need a data connection?Yes, to request the latest data related to the product you wanttosearch.Why does the search results do not show up?Try clicking the SEARCH button again, or change the contents oftheproduct name, Try checking your internet network connection, ortryto close the application and open it again.Is this service free?YES, criticisms and suggestions and feedback is very helpfultodevelop these applications become better, Rate 5, Like, followandother subscribe would make us excited :)Your store want to participate to be our partner?Or are there any further questions? Please contact us.----- DISCLAIMER -----All the products shown on this page is fully-owned providerofrelated online store, whether it be pictures,prices,specifications and process sales and purchase all betheresponsibility of the webstore, this application onlyfacilitywhich enables you to facilitate the search for the bestprice. Weare not responsible for any complaints of theseproducts!
Guitar Chord Transposer Simple 1.0.20170610
Guitar Chord Transposer Simple and Manager isafree and easy way to transpose guitar chords. Simply enteryourchords and lyric of song & transpose chords! it's likeamagic!!! Transpose Guitar Chords and Tabs Instantly - Now youcantranspose guitar tablature chords, change guitar tablaturekeys,and transpose guitar tabs every where any where and play itlaterOFFLINE!★★★★★★★★★★★Feature:* Easy Insert Chord and Lyric* Easy Transpose Chord* Save to your library* Play Chord in your library offline* Easy manage Library★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★5 RATE and GOOD COMMENTWILL BE IMPROVE THIS PROJECT :)If you have any questions or problem with this app, please donothesitate to contact me.