1.1 / February 27, 2017
(5.0/5) (2)

Description

Fabrika e ëmbëlsirave Via ofronëmbëlsirafalas, mblidh sa të mundesh.

Ndihmoni Arushanin të mbledh sa më shumë ëmbëlsira duke lëvizurngady anët, kujdes nëse bijen në tokë më shumë se 10 ëmbëlsira juehumbisni lojën. Suksese :)

Përparsitë:

* Diszajn i lehtë
* Lojë pa mbarim
* Sfido të tjerët duke u loguar


Muzika: "One Fine Day" (playonloop.com).

App Information Via Group

Tetova Developers Show More...

Barcoleta Shqip 1.1 APK
******* BARCOLETA SHQIP *******Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërimtë disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher kyaplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600barcoleta...Dhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin ebarcoletave në të ardhmen...Ju Faleminderit !****************************************************************************Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni nëemail ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni,gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normalfalë ndihmës tuaj...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******
Alfabeti Edukativ Shqip 1.0 APK
Është një aplikacion edukativo arsimoripërshtashëm që nga mosha parashkollore deri atë 10 vjeçare. Nëkëtëaplikacion jemi kujdesur që fëmijët të mësojnë:*Alfabetin*Numrat*Ngjyrat*Kafshët*Automjetet*Pemët*PerimetGjithashtu për edukatë e tyre ne kemi përshfshirë*PËRALLA EDUKATIVEAplkacioni përmban 13 përalla edukativo-arsimorë, dhe herë pasherëdo të shojmë përalla të rreja.Po ashtu ekipi i Tetova Developers është duke punuar që nëkëtëaplikacion të përfshij edhe lojra për zhvillim të intelegjencësdhepërvetësimin e mësimeve të lartëpërmendura.Mos haroni të na ndjekni:https://www.facebook.com/tetovadevelopershttps://www.tetovadevelopers.comNëse keni probleme me lojën, na jepni një shënimnë[email protected], dhe ne do të bëjmë më të mirën përtëju ndihmuar.
Katrori 1.11 APK
Super loja e thjeshtë. E thjeshtë për të bëntënvarur. Shtyp diku në ekran për të ndëruar ngjyrën efundit,përshtat ngjyrën e fundit me katrorën që bien.Cili është rekordi juaj ?
Kurani Fisnik Shqip me lexim 2 2.0 APK
Në emër të All-llahuttëgjithëmëshirshmit,Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, qëtanimund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe talexonidhe ta kutponi atë...Dëgjimi online është i ndalur përshkak të problemeve meserverin,së shpejti do të lëshojmë përsëri..Kemi nevoj për financa për më shumë na kontaktoni:[email protected] Faleminderit për mirëkuptim.Përparsitë:* Dëgjim online* Rruaj pozicionin e dëgjimin dhe vazhdo dëgjimin më vonë* Ndalo rroutllimin e ekranit* Zmadho dhe Zvoglo shkronjat* Kërko fjalën* Dizajn i thjesht dhe i kuptueshëmAllahu ju shpërbleft.
Majmuni 1.1 APK
Ndiqni aventurat e majmunit, ndihmoni atëtëmbledh bananet e tij të preferuara.Ju thjeshtë duhet të pritni litarët në mënyrën dhe kohën eduhur,loja është sfiduese dhe është e përshtatshme përfëmijëparashkollorë dhe për të rritur.Ju duhet të jeni të koncentruar që të mund të zhvilloni aftësitëezgjedhjes së problemeve duke bërë nivelet e ndërlikuara në bazëtëfizikës së vërtetë.Shijojeni atmosferën gazmore dhe relaksuese të njëprejaplikacioneve më të bukura dhe gratis nga TetovaDevelopers, ecilaështë gjithashtu edhe edukative për fëmijë.Mos haroni të na ndjekni:https://www.facebook.com/tetovadevelopershttps://www.tetovadevelopers.comNëse keni probleme me lojën, na jepni një shënimnë[email protected], dhe ne do të bëjmë më të mirën përtëju ndihmuar.Loja përmban vetëm 18 nivele.. Nëse ajo do të arrij sukses ne dotështojmë edhe më shumë!Kaloni çaste të këndëshme me TetovaDevelopers :)
Shmangu Majes 1.5 APK
Shkarko Shmangu majes!Është një lojë e thjeshtë, e cila bën të pamundur tëlëshonicelularin tuaj.Sfidoni miqtë tuaj duke luajtur dhe duke u argëtuar me këtë lojëtëvarur dhe sfidoni rezlutatin e zhvilluesve.Shtyp që topi të ndëroj anën e fluturimit dhelargouhnipengesave.Sa më shpejtë që shypni aq më shpesh topi ndryshon anën.Sa e shpejtë është aftësia juaj e reagimit? Argëtimi dhe reagimiishpejt bën që të ju testoj deri në maksimum
Shqip Pong 2 1.1 APK
Shqip Pong është një lojë moderne që jukthennë lojat klasike!Rregullat janë të thjeshta. Duhet të mbani topinbrendarethit.KUJDES: Të bën jashtzakonisht të nvarur!!Qëllimi juaj është të mbani topin brenda rethit. Gjithçka qëkeniështë një lopatë e shkrutër dhe reflekset tuaja. Ju mundtëkontrolloni vetëm drejtimin e lëvizjes së lopatës duke shtypurnëekran.Por kujdes mos bëheni të nvarur. Ju kemi paralajmëruar.Me pak fjalë kjo lojë mund të përshkruhet si një përzierje epingpong dhe kungull.
Blloqe Klasike 1.1 APK
Blloqe klasike ose ndryshe e njohur siTetris,është një lojë klasike për celularë modern.E lehtë për tu luajtur dhe e pëlqyeshme për të gjitha moshat.Prejtani e tutje, le të kënaqemi me një lojë të thjeshtë me tëciliënpasi të fillojmë nuk do të mund të rrijmë pa të.Ju mund ta luani atë GRATIS!TIPARET:- Lojë Klasike- Grafikë të lehtë- E mirë për qetësim të truritUdhëzim:- Përdor Majt, Posht, Rrotullo, Djathtë butonet përtëluajtur.Përshtatja e lojës është shume e thjeshtë dhe miqësore për tëgjithamoshat e përdoruesve.

Top Apps Show More...

QuickShortcutMaker 2.4.0 APK
sika524
This app can create a shortcut to anapplication from the list of activities which are installed on yourphone.Even if so many applications are installed, you can choose anactivity smoothly.You can also use the QuickShortcutMaker for searching the appwhich you want to launch.If you want to use the app which you don't use frequently, maybeyou have no shortcuts for it. So, you may have to search the appfrom a list of many apps. Even if you know the name of the app,it's hard to find it.In this situation, the QuickShortcutMaker will help you finding theapp. Please try!This may be useful. But please use it at your ownrisk!You can make shortcuts to hidden setting screens which are usuallynot accessible.Even if you encountered any problems using this app or shortcutscreated by this app, I don't have any responsibility about that.Please be sure to use this app at your own risk.About Internet access permission:From the version 2.0.1, for a more rapid improvement of the app,you will be requested an additional permission to access network sothat the app can send a detailed error report to developer.The app uses network only to send error reports.And when it communicates, a confirmation message will be displayed,so please rest assured.for Launcher3 of CyanogenmodIf you cannot create shortcut, please try the followingsteps:1. Long-tap the home screen.2. Tap "WIDGETS".3. Long-tap "Activities" which has the QuickShortcutMaker'sicon.4. Drag it to somewhere on the screen.5. QuickShortcutMaker will be launched.6. Select an activity, edit it, and tap "Create".7. A shortcut will be created on the home screen.Follow the updatesGoogle+https://plus.google.com/u/0/114542232871046503427Twitterhttps://twitter.com/sika_appRecent updates:(v2.4.0)- Added Italian and Arabic translations.- Adapted to AndroidPhone7 theme.- Changed dialog UI.- Fixed a bug that the shortcut for Google Play cannot beopened.- Added function to ask you to rate this app. (Forgive me if youdon't like such a thing.)(v2.3.0)- Added translations to many languages. (Français, Español,Português, Polski, 한국어, 中文(简体), 中文(繁體), Bahasa Indonesia)- Added support for some other themes. (Atom / Solo, etc.)- Added several other improvements.(v2.2.0)- It is now possible to operate multiple items from the activitylist by long-tapping the items. You can add them to favorites orshare.- Changed the text format in which to share the applicationinformation.- Added the types of themes that can be selected icon (ADW / Nova /Apex / LauncherPro / GO / Holo).- Added the number of icons in the list of themes.- Changed the UI of shortcut editing screen.- Added German translation.- Added a lot of improvements.(v2.1.0)- Added support for tablet devices.- Added function to share app information as text.- Improved UI of some screens.- Fixed some bugs.(v2.0.3)- Added function to open the App info screen from the shortcutediting screen. (Android 2.3 or later only)- Fixed a minor bug and UI.(v2.0.2)- Fixed a bug that the app crashes while searching at a certaincondition.(v2.0.1)- Added error report function to send detailed information when theapp crashes or when you see "Failed to load" message.- Reduced consumption of the memory so that the models which havelow-memory not to crash.- Search results can be sorted order by names.- Increased speed of search.- Fixed a bug on setting icon.- Fixed a bug that the icon becomes smaller when you use the app ontablets.(v2.0.0)- Added history and favorite features.- Applied Android 4.0(ICS) UI style.- Activity list is now grouped by app.- Fixed some bugs.Keywordsquick, shortcut, maker, create
WIFI WPS WPA TESTER APK
Sangiorgi Srl
**Devices WITHOUT root permissions and withAndroid >= 5.0 (Lollipop), can connect with this app but theyCANNOT view the WEP-WPA-WPA2****Devices WITHOUT root permissions and with Android < 5.0(Lollipop), CANNOT connect with this app and they CANNOT view theWEP-WPA-WPA2**Do you want to know if your Access Point is vulnerable at the WPSprotocol?Wifi Wps Wpa Tester is the app that you need!With this app, you can test the connection to AP with WPSPIN.PINs are calculated with many algorithms:-Zhao-TrendNet-Dlink-Dlink+1-Belkin(root)-FTE-xxx-TrendNet-Asus-AiroconRealtek-EasyBox Arcadyan-ArrisAnd others default PIN of MANY Access Point.Then NOT ALL AP ARE COMPATIBLE WITH THIS APP.App allows to do PINS BRUTEFORCE in a SMART WAY ( ONLY FOR ROOTEDDEVICES )Why SMART?Because, app will try 11000 PINs COMBINATIONS rather than10^8.In fact, AP tells to your device if the first 4 of 8 digits of WPSPIN, are correct and the last digit is a checksum of previous 7digits.NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.And, app allows to notify if WPS is in LOCK STATE ( ROOT AND NOROOT ).NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.WPS Lock state is a state when Access Point, for security reasons,does not allow no more PINs. THEN is USELESS to try othersPINs.App needs root permissions for devices with Android version <5.0 ( LOLLIPOP ).For devices with Android >= 5.0 you can test the PINs with thisapp and you can connect, BUT YOU CANNOT SEE WPA ( OR WEP ) PASSWORDWITHOUT ROOT PERMISSIONS.Use this app only with your own AP for do not go against thelaw.Privacy Policy :https://www.iubenda.com/privacy-policy/8000344
WordPress APK
WordPress for Android puts the power ofpublishing in your hands, making it easy to create and consumecontent. Write, edit, and publish posts to your site, check stats,and get inspired with great posts in the Reader. What’s more? It’sopen source.WordPress for Android supports WordPress.com and self-hostedWordPress.org sites running WordPress 3.5 or higher.Visit the forums to get help with the app:http://android.forums.wordpress.org
Blog 0.0.1 APK
SATISH
Our blog posts include experiment resultsofonline marketing, how to articles, tools and tips for runningyourbusiness, business ideas, online selling, entrepreneurship,startups, success stories, interviews and reviews of relevantbooks.You can visit the web version of ourapp:http://technotip.orgFeatures1. Has a list of 8 recent articles on the homepage and usercannavigate to older blog posts.2. Clear reading experience with bigger fonts on articlepage.3. Facility to bookmark the article and read later frombookmarkssection.4. Cache the recently viewed article for offline reading.5. List of pages.6. Search facility.7. List posts based on Category.8. List posts by author/contributor.9. Invite others to our app via Social Sharing Apps.Option to rate the app.10. Facility to directly share the posts and pages with othersfrominside the app via popular social sharing applications.
WPS Connect 1.3.6 APK
FroX
With this app you'll can connect to WiFinetworks which have WPS protocol enabled. This feature was onlyavailable in version 4.1.2 of Android.App developed with educational purposes. I am not responsible forany misuse.Released under license CC BY-NC-ND 4.0:https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/WPS: http://es.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_SetupWPS Connect is focused on verifying if your router is vulnerable toa default PIN. Many routers that companies install ownvulnerabilities in this aspect. With this application you can checkif your router is vulnerable or not and act accordingly.Includes default PINs, as well as algorithms such Zhao Chesung(ComputePIN) or Stefan Viehböck (easyboxPIN).Tested on:- LG G2- Nexus 5- Samsung Galaxy S3IMPORTANT!!Prior to an assessment, understand that it serves theapplication.
XPOSED IMEI Changer 1.7 APK
Vivek.V
ROOT REQUIREDXPOSED FRAMEWORK REQUIREDIF You dont know What is XPOSED Framework then do not try thisapplication (it wont work)Hi Guys,I read about the Xposed framework in xda and other websites.somewebsites have really good tutorials about it.So what I understandis that we can modify a function and its return values using theXposed Framework.I have created and Xposed Module For Changing (MASKING) the IMEINo of the PhoneChange Means How Other Application gets the IMEI No of the deviceusing below codeAs you all know,The Value is not permanent as it is an XposedModule :)XDA-Developers Threadhttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187Pro version :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivek.imeichangerproStepsInstall appEnable module in xposed frameworkCome back to app and enter new valuePress ApplyGo to xposed moduleOpen framework pageDo a soft rebootOpen the appAnd you can see new valuecheck the value by dialing *#06#, you can see the new value
Sing! Karaoke by Smule 5.1.5 APK
Smule
We all have a voice. Find yours. Sing yourfavorite songs, use audio effects and video filters! Soloprivately, karaoke with friends, connect with singers around theworld, or duet with celebrity artists like Nick Jonas and EdSheeran. Choose from millions of songs, create music videos andshare them with our 50M+ musically minded, supportive community.It’s just like karaoke, only better. Sing free today!Featured on Entertainment Tonight, Forbes, and Google Play’s BestApps.-----------FEATURES• Sing along to new and classic songs with music and lyrics• Sound like a pro! Add studio polish with our amazing audioeffects• Use pitch correction and reverb to get real-time feedback on yoursinging• Apply video filters to make your recording look moreprofessional! Choose from Selfie, Vintage, Black & White,Sepia, and Fight Club• Share what you make on our global platform to get discovered.Love, comment and share other videos• Upload your song to the Smule Sing! Songbook for other singers toperform• Connect with Facebook to find and karaoke with friends on SmuleSing! Chat with other singers• Duet with the Artist - Shawn Mendes, James Arthur, Jessie J,Jason Derulo, Kylie Minogue, Linkin Park, X Ambassadors, OMI, CarlyRae Jepsen, Charlie Puth, Silento and many more-----------------------------------------------------New songs added every day! Choose from a massive catalog of Pop,R&B, Rock, Rap, Hip Hop, Country, Soundtracks, Latin, K-Pop andmore! Popular on Smule Sing!:POP HITS & BALLADS:* Shape of You - Ed Sheeran* Play That Song - Train* Treat You Better - Shawn Mendes* Say You Won’t Let Go - James Arthur* Closer - The Chainsmokers, ft. Halsey* 7 Years - Lukas Graham* Rockabye - Clean Bandit, ft. Anne-Marie* Love me Like You Do - Ellie Goulding* All of Me - John Legend* Stay - Rihanna ft. Mikky Ekko* Love Yourself - Justin BieberNEW CLASSICS & KARAOKE ESSENTIALS:* Killing Me Softly - The Fugees* I Will Survive - Gloria Gaynor* Un-break My Heart- Toni Braxton* Happy - Pharrell Williams* Eye of the Tiger - Survivor* Bohemian Rhapsody - QueenMUSICALS & SOUNDTRACKS:* Beauty and the Beast - Beauty and the Beast (Disney)* Part of Your World - The Little Mermaid (Disney)* Let It Go - Idina Menzel (from Frozen by Disney)* Cups (When I’m Gone) - Anna KendrickDon’t see your must-sing karaoke jam? Upload to the Smule Sing!Songbook:https://www.smule.com/support/upload#songbookCONNECTING THE WORLD THROUGH MUSIC™We believe that music is much more than just listening— it's aboutcreating, sharing, discovering, participating, and connecting withpeople. It is the original social network with the power to breakdown barriers, touch souls and bring people together from all overthe world.Lots of talents get discovered through our Smule Sing! platform.Love, comment, and share performances to show your support and meetincredible singers from all over the world. Skip the karaoke bar -karaoke free, sing anywhere, show off your talent, and getfans!LOOK GREAT, SOUND LIKE A PRONo matter what kind of singer you are, you can sound amazing everytime with Smule Sing!’s voice enhancement technology. Like being ina recording studio, use special voice effects and video filters tochange the pitch, add reverb, autotune, and smooth overimperfections with our Selfie filter. Love singing along to songson the radio? If you are musically inclined, have imagined singinga solo on stage, performing a duet with a pop star, or joining anacapella group, download Smule Sing! for free today! Smule is asupportive, joyful community where music-making at all levels isencouraged and appreciated.FOLLOW US and keep up with new major artists and featured singerson Sing!http://www.smule.comhttp://www.facebook.com/smulehttp://www.youtube.com/smulehttp://www.twitter.com/smulehttp://plus.google.com/+smuleHave questions on a particular permission?http://www.smule.com/support/sing#android
Administrator 1.3 APK
Simple app that lets you control your wirelessconnections ANDROID device.Features:- Turn onTurn data connection, WIFI and BLUETOOTH.- See the list of the connected BLUETOOTH devices withinreach.- Multi-language: Spanish and English.