1.4 / March 18, 2018
(4.6/5) (729)

Description

Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore livepanderprere,Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve nadergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj tepreferuar.Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qendonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo tevendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke naVlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.ShijoheniMeRespekt

App Information Albanian TV - Shqip TV

 • App Name
  Albanian TV - Shqip TV
 • Package Name
  com.albaniantvlive.tv
 • Updated
  March 18, 2018
 • File Size
  18M
 • Requires Android
  Android 4.1 and up
 • Version
  1.4
 • Developer
  Shqip TV - Albanian TV
 • Installs
  10,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Video Players & Editors
 • Developer
 • Google Play Link
Shqip TV - Albanian TV Show More...
Albanian TV - Shqip TV 1.4 APK
Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore livepanderprere,Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve nadergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj tepreferuar.Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qendonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo tevendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke naVlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.ShijoheniMeRespekt
AlbaCast TV -Shqip TV 1.3 APK
AlbaCast TV-is a collection of open sourcevideo projects.
Tv Shqip- Shiko Tv Shqip 1.0 APK
Aplikacioni Shqip TV ju mundëson të:• Dëgjoni top radiotshqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera• Shikonimijëravideo on-demand• Shikoni Live TV• Lexoni, dëgjoni, aposhikonilajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj• Informohuni me motinnga tëgjitha qytetet shqiptare• Lexoni Horoskopin• E shumëtëtjera!!!!Pëlqeni ShqipTV? Na vlersoni në Google Play. Në qoftesekeni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruaninëshqip24online@gmail.com!Mos harroni të :✪ Shpërdani këtëaplikacionme miqtë tuaj✪ Na pelqeni nëFacebook:https://www.facebook.com/Shqiptvhd.comm/
Loading...