Her Şey Yolunda 1.4 APK

MAPFRE GENEL SİGORTA’DAN HAYATINIZIKOLAYLAŞTIRACAK BİR UYGULAMA!

Kasko ve Trafik Sigortası müşterilerine özel olarak hazırlanan“Her Şey Yolunda” uygulaması, trafik kazası sonrasında ihtiyacınızolabilecek tüm bilgileri ve sigortacılık işlemlerini cebinizetaşıyor.

Kaza sonrasında ihtiyaç duyabileceğiniz yol yardım hizmetlerisadece bir telefon uzaklığında. Çekici, oto kapı kilit, benzinbitmesi durumunda aracın çekilmesi, lastik değişimi, konaklama veseyahat ve daha birçok yol yardım hizmetine bu uygulama üzerindenanında ulaşabilirsiniz.
Nerede kaza yaptığınızı bilemediğiniz durumlar için de “Her ŞeyYolunda” yanı başınızda. Uygulama sayesinde bulunduğunuz konumunkoordinat bilgilerini otomatik olarak alabilir ve çekici hizmetinie-posta ile talep edebilirsiniz.

Kaza Tespit Tutanağı ile ilgili bilmeniz gerekenler de “Her ŞeyYolunda” ile elinizin altında. Tutanağı doldururken dikkat edilmesigereken noktalar, tutanağın doldurulmayacağı haller ve örnektutanak görseli üzerinden izlenecek adımlar ile ilgili bilgiedinebilir; boş bir kaza tespit tutanağını e-posta ile kendinize yada dilediğiniz bir kişiye gönderebilirsiniz.
“Her Şey Yolunda” ile hasar ihbarı yapmak da çok kolay. Trafik veyaKasko Sigortalarında tek bir telefonla hasar ihbarındabulunabileceğiniz gibi olay yeri koordinat bilgilerini, adrestarifini, tutanak ve olay yeri fotoğraflarını e-posta yolu ileiletebilir, böylelikle dosya işlemlerinizihızlandırabilirsiniz.

Eğer aracınız, MAPFRE GENEL SİGORTA müşterilerine hizmet verenve araç onarım süreç ve yönetiminde uzman Genel Servisistasyonlarında ise, Her Şey Yolunda uygulaması aracılığıyla hasardosyanızı görüntüleyebilir, aracınızın durumu ile ilgili kapsamlıbilgi edinebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak;
- En yakın Anlaşmalı Servis’in irtibat bilgilerine ulaşma ve neredeolduğunu harita üzerinden görüntüleme imkanı,
- Oto Cam Hizmeti’ne ilişkin telefon numaraları ve diğer tümdetaylar,
- Kaza anında alınması gereken önlemler ve yapılması / yapılmamasıgerekenler ile ilgili faydalanabileceğiniz bir çok bilgiyibarındıran Kaza Rehberi,
- Acil Yardım, Polis İmdat, Jandarma, İtfaiye numaraları, diğeriletişim bilgileri ve daha fazlası da elinizin altında!

MAPFRE GENEL SİGORTA Kasko ve Trafik müşterilerinin yanı sıragenel olarak araç kullanan herkese bir çok kolaylık ve bilgisağlayan bu uygulamayı ihtiyaç anında yanınızda bulunması içinşimdiden telefonunuza indirin.

MAPFRE GENEL SİGORTA ile Her Şey Yolunda!

Uygulama hakkında detaylı bilgi almak için uygulama sitemiziziyaret edebilirsiniz: http://herseyyolunda.mapfregenelsigorta.com

App Information