Kafkas Hotel 1.0.0 APK

Η εφαρμογή Kafkas Hotel δίνει την δυνατότηταστους χρήστες να μάθουν τα πάντα πάνω στο τομέα του ξενοδοχείου. Ηεφαρμογή απευθύνεται στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον διευθυντήπρομηθειών και τεχνικό διευθυντή του ξενοδοχείου αλλά και τοναρχιτέκτονα, διακοσμητή και lighting designer που συμμετέχουν στηνδημιουργία νέων ξενοδοχείων ή στην ανακαίνιση αυτών. Συγκεκριμένα ηεφαρμογή:


- Αναλύει όλη την προιοντική γκάμα της Β. ΚΑΥΚΑΣ που απευθύνεται σενέα ή υπάρχουσα ξενοδοχειακή εγκατάσταση η προιοντική γκάμαδιαχωρίζεται στις τρεις βασικές κατηγορίες την άνεση, την ασφάλειακαι προστασία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

- Δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε και να αιτηθείτεοικονομοτεχνική μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση τηςεγκατάστασης σας στον φωτισμό.

- Δίνει την δυνατότητα να αποστείλετε τη φωτογραφία ή τα τεχνικάχαρακτηριστικά των διακοσμητικών φωτιστικών που θέλετε για τηνεγκατάσταση σας και η εταιρεία μας να σας κάνει την προτάσεις τηςακόμη και σε προιόντα ειδικής κατασκευής

- Δίνει την δυνατότητα να αιτηθείτε να κάνουμε καταγραφή τουενεργειακού αποτυπώματος της εγκατάστασης σας με σκοπό να μάθετεπου πρέπει να επέμβετε για να εξοικονομήσετε χρήματα.

- Σας συμβουλεύει σε θέματα ενεργειακών πιστοποιήσεων

- Σας ενημερώνει για όλα τα τελευταία νέα στον ξενοδοχειακότομέα.

- Σας ενημερώνει για ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια πάντα πάνωστην αγορά του τουρισμού.

- Σας ενημερώνει για όλα τα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρείαςμας.

App Information