KSÜ Hastane Mobil Randevu 1.0 APK

Kahramanmaraş Sütçü İmam ÜniversitesiSağlıkUygulama ve Araştıma Hastanesi Mobil Cephastane RandevuUygulaması,randevu ve sonuçlarınızı takip edebileceğiniz birsağlıkplatformudur. Bu uygulama ile yapabilecekleriniz;
· Size uygun tarih ve saat seçimini yaparak randevualabilir,randevunuzu iptal edebilir ve geçmişrandevularınızıgörebilirsiniz.
· Laboratuvar sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.
- Radyoloji görüntülerinize ulaşabilirsiniz.
· Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama veAraştımaHastanesi ile ilgili bilgilere ulaşıp, harita üzerindenyoltariflerini görebilirsiniz.
· Dilediğiniz zaman Kahramanmaraş Sütçü İmam ÜniversitesiSağlıkUygulama ve Araştıma Hastanesi'ne e-posta ile ya daarayarakulaşabilirsiniz.

#CepHastane
Kahramanmaraş dairyImamUniversity Health Practice and Research Hospital CephastMobileApplication Main Event is a platform where you can keep trackofyour appointments and health outcomes. What you can do withthisapplication;
· You can make an appointment by selection of the appropriatedateand time, you can cancel your appointment and see yourpastappointments.
· You can access your lab results.
- You can access radiology images.
· Reaching information about the dairy Imam KahramanmarasUniversityHealth Practice and Research Hospital, you can see thedirections onthe map.
· You can always e-mail to Kahramanmaraş dairy ImamUniversityHealth Practice and Research Hospital, or can be accessedbycalling.

#cephast until

App Information