Lékárna 3.0.2 APK

Aktuální nabídka Vaší lékárny!

Aplikace Lékárna nabízí svým uživatelům jednoduchým způsobem býtvždy informován o momentální nabídce lékárny jako je na příkladzboží v akci, happy hour nebo zajímavé přednášky s farmaceutickoutématikou. S aplikací Lékárna budete mít kdykoliv a kdekolivpřehled, co se právě ve Vaší lékárně děje. Jedná se vlastně oneustále čerstvý nabídkový leták lékárny, který budete mít velektronické verzi ve svém mobilu.
Aplikace zobrazuje nabídky lékárny okamžitě, jakmile je lékárnazveřejní. U každého nabízeného přípravku je jeho stručný popis anechybí ani cena, za kterou jej lze v lékárně koupit. Jednímkliknutím lze akci zaznamenat do kalendáře Vašeho mobilníhozařízení a tak si na příklad rezervovat čas na zajímavou přednáškuodborníka.
Aplikaci lze získat jen prostřednictvím konkrétní lékárny azobrazuje nabídku právě této lékárny. Informace o lékárně včetněkontaktů, otvírací doby a polohy na mapě najdete v sekci info olékárně.

Current offer yourpharmacy!

Application Pharmacy offers its users an easy way to be alwaysinformed about the current offer pharmacy as, for example, Action,happy hour or interesting lectures with pharmaceutical issues. Thepharmacy will have applications anytime and anywhere overview ofwhat's happening in your pharmacy. This is actually a constantlyfresh bidding flyer pharmacy that you have an electronic version ofyour mobile.
The application displays the menu pharmacy as soon as the pharmacypublished. For each product offered is a brief description andthere is a price at which it can buy in a pharmacy. One click torecord the event in the calendar of your mobile device and so, forexample, reserve time for an interesting lecture expert.
The application can be obtained only through specific pharmaciesand displays offer just this pharmacy. Information on pharmacyincluding contacts, opening hours and location on a map, see infoabout pharmacy.

App Information