Park Etme Oyunları 1.9 APK

Erişilmesi güç her türlü park etme oyununu tekbir uygulamada topladık. Bu Türkçe uygulama size daha rahat erişimve indirme sağlama amacına hizmet etmektedir. Uygulamamız üzerindenoyunları doğrudan oynayamazsınız. Android marketten topladığımızoyunları ücretsiz, bedava ve en popüler olarak kategorilendirdik,böylece istediğiniz oyunu çok rahat bulabilecek veindirebileceksiniz.

Android marketi sürekli takip ediyor, yeni yayımlanan her oyunuanında uygulamamıza dahil ediyoruz. Araba, kamyon gibi farklıaraçları farklı alanlarda park edeceğiniz bu simülasyon oyunlarıyeteneklerinizi geliştirici niteliktedir. Bu tip oyunlarda sizdenistenen, arabayı ya da kamyonu en kısa zamanda, gösterilen parkalanına, ters ya da düz bir şekilde fazla hasar almadan parketmenizdir.

Özellikler:

- Kapsamlı park etme oyunları koleksiyonu
- Erişim ve indirme kolaylığı
- Ücretli ve bedava seçenekleri
- En popüler ve en yeni park etme oyunları
- Kamyondan arabaya bir çok araç çeşidi
- Yeteneklerinizi test eden farklı park etme yöntemleri
- Her seviyede daha fazla engel ve daha zor park alanları
- Sürekli yenilenen ve genişletilen bir liste

Yenilikler:

- Oyun hakkındaki görüşlerinizi yazabileceğiniz bir platformeklendi. Burada, aynı zamanda diğer kullanıcıların yorumlarını dagörebilir, oyunlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

- Oyunların nasıl oynandığını ve içeriğini görebilmeniz içinoyunların videoları eklendi.

Parking is difficult toreach any kind of game we have collected in a single application.Turkish and download this application aims to provide moreconvenient access to you to serve. You can not play games directlythrough our application. We collect games for free from the AndroidMarket, free and've categorized as the most popular, so you willfind the game you want and be able to download very comfortable.

Android market is constantly watching, newly released instantapplication, are included in every game. Car, truck will be parkedin different areas of different tools such as simulation games,skills developer of this nature. In this type of game yourequested, car or truck as soon as possible, showing the parkingarea, reverse or straight is that you park without taking muchdamage.

Features:

- Comprehensive collection of parking games
- Ease of access and downloads
- Paid and free options
- The most popular and newest parking games
- From car to truck a multi-vehicle type
- Ability to park your testing different methods
- Each level parking areas more and more difficult obstacles
- A list of constantly updated and expanded

Innovations:

- Games can write their opinions about the platform has beenadded. Here, you also can see other users reviews, you can have anidea about the game.

- How to play the games and you can see the contents of thevideo games have been added.

App Information