Renovia 1.10 APK

İstanbul’un incisi Kadıköy’de, şehrin lüksünötesinde bir merkezinde yeni bir cadde hayatı başlıyor.
Konfor anlayışını Tabanlıoğlu’nun sıradışı mimarisiyle buluşturanRENOVİA İSTANBUL ile ilgili bilmek istediğiniz her şey, proje ileilgili her türlü haber ve gelişme bu uygulama ile elinizinaltında.
RENOVİA İSTANBUL’un bir şehir parkı ölçeğindeki Saklı Dünyası’nıilk burada keşfedebilir, eşsiz manzarasını, sosyal donatılarını ve27 farklı daire seçeneğini buradan inceleyebilirsiniz.
E-5’in ve 2016’da hizmete açılması planlanan Avrasya KarayoluTüneli’nin yanıbaşında olan RENOVİA İSTANBUL, sakinlerine metro,metrobüs, marmaray, tramvay ve fünikülerle ulaşım kolaylıklarısağlıyor olacak. RENOVİA İSTANBUL’un benzersiz merkezi konumunu veTanıtım Ofisi’nin navigasyon linkine yine bu uygulamadanerişebilirsiniz.

Renovia, İstanbul, Yapı, İnşaat, Yeni Konut, Fikirtepe

The pearl in KadikoyIstanbul, in a central street beyond the luxury of the city isstarting a new life.
Comfort understanding of everything you want to know about themeeting of the Renova Tabanlýoðlu ISTANBUL its extraordinaryarchitecture, all kinds of news and developments related to theproject at hand with this application.
Renova Istanbul's Hidden World of scale can discover in a city parkhere first, unique views, you can browse social facilities and 27different apartment options here.
E-5, and the planned next to the Eurasian Road Tunnel opened toservice in 2016 Renova ISTANBUL, residents subway, Metrobus,marmaray, tram and funicular will be providing transportationfacilities. Renova Istanbul's unique central location and PromotionOffice of the navigation link, you can still access theapplication.

Renova, Istanbul, Building, Construction, New Home,Fikirtepe

App Information