SDÜ Araştırma ve Uygulama Hst. 2.8.4 APK

Isparta Süleyman Demirel ÜniversitesiAraştırma ve Uygulama Hastanesi Randevu Uygulaması, randevu vesonuçlarınızı takip edebileceğiniz bir sağlık platformudur. Buuygulama ile yapabilecekleriniz;
· Size uygun tarih ve saat seçimini yaparak randevu alabilir,randevunuzu iptal edebilir ve geçmiş randevularınızıgörebilirsiniz.
· Laboratuvar sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.
- Radyoloji görüntülerinize ulaşabilirsiniz.
·Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesi ile ilgili bilgilere ulaşıp, harita üzerinden yoltariflerini görebilirsiniz.
· Dilediğiniz zaman Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırmave Uygulama Hastanesi'ne e-posta ile ya da arayarakulaşabilirsiniz.


#CepHastane

Süleyman DemirelUniversity Research and Application Hospital AppointmentApplication is a health platform you can track your appointmentsand results. What you can do with this application;
· You can make an appointment by selection of the appropriate dateand time, you can cancel your appointment, and you can see yourpast appointments.
· You can access your lab results.
- You can access radiology images.
· Isparta Süleyman Demirel University Research and ApplicationHospital reach to information about, you can find directions on themap.
· Any time Süleyman Demirel University Research and ApplicationHospital by email or by calling you can.


#cephast home

App Information