Tel Calarken Flash Yanip Sonme 1.0.3 APK

Bu uygulama ile telefon çalarken flaş ışığıyanma, mesaj gelince flash yanıp sonme özelliklerini telefonunuzdatürkçe olarak kullanımı kolay bir arayüzle kullanabilirsiniz.Uygulamanın sunduğu çok basit arayüzle istediğiniz zaman buözelliği devre dışı bırakabilirsiniz.

Telefon calarken flash yanip sonmesi özelliğini artık markettekiingilizce Flash Alert gibi uygulamalardan kullanmak zorundadeğilsiniz. Tamamen türkçe bir arayüzle sunduğumuz bu uygulamayıtürkçe dilinde rahatça kullanabilirsiniz.

Uygulamanın sade arayüzü sayesinde sunduğu bir çok özelliğidilediğiniz şekilde değiştirebilrsiniz. Bu özelliklerin nelerolduğunu mu merak ediyorsunuz, örneğin flaşın yanma süresini sizbelirleyebilirsiniz, telefonunuzu salladığınızda flaşın sönmesinitek tuşla halledebilirsiniz. Siz de telefon çalarken flaş ışığıyanıp sönen hızlı bir uygulama mı arıyorsunuz veya mesaj geldigindetelefon isik bildirimi olsun mu istiyorsunuz o zaman bu uygulamatam size göre.

Telefonunuz sessizde, uzakta veya titreşimdeyken bu uygulamasayesinde flaş ışığı ile gelen çağrı, arama, sms ve mesajlardanhaberdar olun. Telefonunuzu sessize alma, titreşim moduna alma vb.özellikleri de uygulama içinden yapabilirsiniz. Telefon calincaflash yanmasi turkce kullanımı ile diğer uygulamalarda yaşadığınızdil problemini burada yaşamazsınız ayrıca mesaj ve arama gelinceflash yanip sonme özelliği ile gece de gürültü yapmadan bunlardanhaberdar olabilirsiniz.

Telefon bildirim flaşı ile beklediğiniz mesaj gelince flaş yanıpsönme özelliğine kavuşmuş olacaksınız. Cep telefonlarında bulunanfotoğraf çekmek için kullanılan flaşı bir de telefon çalarken flaşışığı yanıp sönen hızlı bildirim ler için kullanın, böylece tektaşla kuş katliamı yapmanın tadını çıkarın.

With this application,the phone while playing flash light burning, the use of flashflashing message comes as Turkish features on your phone, you canuse an easy interface. When you want a very simple interfaceprovided by the app, you can disable this feature.

Do not flash the phone rings flashing feature no longer have touse applications such as English Flash Alert on the market. Turkishlanguage can be easily used in this application we provide aninterface entirely Turkish.

You can change the way you want a lot of features it offersthrough a simple interface to the application. Are you curious toknow what these characteristics are, for example, you can specifythe burning time flash, the flash can handle the flash when youshake your phone to a key. You're looking for an applicationQuickly flashing strobe light playing phone or you want to get aphone message notification in the light comes, then this app is foryou.

Your phone is set to silent or titreşimdeyk off the incomingcall with a flash light with this application, call, sms, and beaware of the message. Mute your phone, get vibration mode and soon. It can also features within the application. You will not havephone stolen by a flash as the turkce you encounter any problemswith the language to use in other applications where messages andcalls also comes with flash feature Flashes once at night you canbe aware of them without making noise.

Phone notification will be establishing a flash flash flashfeature comes with the message that you expect. a flash is used fortaking photos on their mobile phones which use the phone whileplaying strobe light flashing speed statement s for, so enjoymaking birds with one stone massacre.

App Information