Loading...

Description

Antena është aplikacion për shfletiminelajmeve dhe informacioneve të fundit nga portalet kryesore.
Lajme, Sport, Kulturë, Showbiz dhe rubrika të tjera qëofrohendirekt nga portalet me pamje live duke u bazuar nekonceptinweb-browser.

Floating mode munëson qasje të thjeshtë dhe të shpejt ngapaisjete platformës Android.

App Information Antena

Antena PuzzleEnt Lajmi Shqip Portalet New Lajme Show More...

Antena 1.0 APK
Antena është aplikacion për shfletiminelajmeve dhe informacioneve të fundit nga portalet kryesore.Lajme, Sport, Kulturë, Showbiz dhe rubrika të tjera qëofrohendirekt nga portalet me pamje live duke u bazuar nekonceptinweb-browser.Floating mode munëson qasje të thjeshtë dhe të shpejt ngapaisjete platformës Android.
Loading...