Internet Krstarica d.o.o. التطبيقات

Loading...
Krstarica - vesti i zabava 4.1.4
Internet Krstarica d.o.o.
Aplikacija Krstarice (www.krstarica.com), najveće internetzajednice u Srbiji već 22 godine. Pročitajte prvi vesti iinformacije iz Srbije, sveta, sporta, zabave i filma! Interesujevas šta se dešava u gradu? Gleda vam se film? TV program ibioskopski repertoar sa opisom filmova su samo manji deo sadržajakoji ćete pronaći u našoj aplikaciji. Želite nešto da spremite zajelo, a nemate ideju šta? Isprobajte naše recepte u rubrici Kuvar!Zabavite se čitanjem viceva, gledanjem slika i video klipova. Tu sudnevni i nedeljni horoskop, kao i brojni članci o astrologiji.Pročitajte savete za dobro zdravlje, kratke i jasne. Politika,Srbija, Ekonomija, Hronika, Region, Svet i Sport su samo neke odbrojnih rubrika. Ne propustite rečnik koji prevodi sa više od 50jezika i kursnu listu sa konvertorom valuta. Instalirajteaplikaciju Krstarice i uverite se zašto nas veliki broj prijateljasvaki dan prati i čita.
Pričaonica Krstarice - upoznavanje i druženje 2.1.1
Internet Krstarica d.o.o.
Najveća internet pričaonica u Srbiji, koja vam nudi druženjeiupoznavanje sa ljudima iz Srbije i celog sveta. Sa namanikadaniste sami. U svakom trenutku ste u društvu hiljadamuškaraca,žena, devojaka i mladića. Razmenite misli, iskustva,emocije.Razgovarajte o muzici, seksu, romantici, sportu. Upoznajtedruge.Jedina granica jeste vaša mašta. Sve ostalo je moguće, aznamo i dasu se mnogi tako upoznali i ostali zajedno za ceo život.Možete ida registrujete svoje ime i da svi znaju da ste to vi čimsepojavite - da budete poznati, da vas svi znaju. Pridružitesevelikom broju posetilaca koji nam s razlogom već preko 19godinapružaju poverenje, svesni da će preko nas upoznati drageosobe.Pričaonica ili čet (chat) je prvi oblik neposrednekomunikacijemeđu internet korisnicima. Opstao je do današnjeg dana,jer je jošuvek primamljiv zbog tajanstvenosti koja intrigira.Pričaonica je iprvi oblik društvene mreže koji se pojavio nainternetu inezaobilazan je segment internet druženja i upoznavanja.Sinonimlepog druženja i upoznavanja - Pričaonica Krstarice.
India in Serbia 3.1.2
Internet Krstarica d.o.o.
Stay up-to-date with all relevant information you need aboutIndiaand activity taken by the Embassy of India in Belgrade,Serbia.Read the latest news and get quick access to the Embassywebsite,Facebook, Twitter and Instagram account. The "India inSerbia" apphelps you get answers to your Visa questions. Itprovidesassistance to resident and visiting Indian citizens,informationabout India and activities related to Indian culture,art, scienceand about India-Serbia relations. Ambassador of Indiato SerbiaH.E. Mr. Sanjiv Kohli