2.2 / September 30, 2015
(4.4/5) (96)
Loading...

Description

Aventura e Petritit ësht një lojë që i eshtë dedikuar posaqerishtëkomunitetit shqiptarë.Aventura e Petritit ësht loja e par dhe evetme e llojit të tij ne dyqaninë playstore. Petriti ësht njëdjalosh i ri malsor i cili ka një aventur per te mbledhur sa mëshum molla por gjat aventures se tij ai do has ne shum pengesa dheveshtërsi.Ky ësht versioni 1.0 dhe ne përditsimet tjera ju do teshijoni me shum argëtim dhe risi ne aventurat e Petritit.Nese lojaju ka pelqyer ju lutem na vlersoni me 5 yje.Na ndiqeni ne facebookper gjdo risi nga studio e dizajnit Rockstar Studio:https://www.facebook.com/rockstarstudiodeveloper

App Information Aventura e Petritit

RockstarStudio Show More...

O Sa Mire 2.2 APK
Seriali me i ri komik "O sa mire" me aktoretme te mire nga Shqiperia - Kosova - Maqedonia - Kosova Lindore -Mali i zi.Se fundi krijuar dhe nje aplikacion per platformen android qe uamundson shikusve te i ndoqin te gjitha epizodet e kaluara po dheato me te rejat.
Filma vizatimor Shqip APK
Ky esht nje aplikacion per te gjitha paisjet android dhe esht idedikuar per komunitetin shqiptar, me saktsisht per femije. Ne keteaplikacion ka filma vizatimor ne gjuhen shqipe. Ne kete aplikacione krijuar per argetimin e femijve tuaj. Per gjdo vrejtje sygjerimju lutem kontaktoni ne emailin me posht qe keni. Nese ky aplikacionju ka pelqyer ather mos hezitoni na vlersoni ne me 5 Yje. Verzioni2.1 Ne verzionin 2.1 jan shtur shum kanale dhe jan shtuar shumfilma vizatimor, po ashtu dhe jan rregulluar disa leshime Shikim tekendshem.
Qka ka shpija - Serial 2.5 APK
" Çka Ka Shpija...!?" është formuar nga idea origjinale personazhetdhe zhanri nga aktori dhe producenti: Naser RafunaNe keteaplikacion qe esht i vetmi i llojit te till ne marketin zyrtar playstore ju mund te ndiqni te gjitha pjeset e serialit, me njethjeshtsi dhe lehtsi ne shfletim.Shikim te kendeshem.
Aventura e Petritit 2.2 APK
Aventura e Petritit ësht një lojë që i eshtë dedikuar posaqerishtëkomunitetit shqiptarë.Aventura e Petritit ësht loja e par dhe evetme e llojit të tij ne dyqaninë playstore. Petriti ësht njëdjalosh i ri malsor i cili ka një aventur per te mbledhur sa mëshum molla por gjat aventures se tij ai do has ne shum pengesa dheveshtërsi.Ky ësht versioni 1.0 dhe ne përditsimet tjera ju do teshijoni me shum argëtim dhe risi ne aventurat e Petritit.Nese lojaju ka pelqyer ju lutem na vlersoni me 5 yje.Na ndiqeni ne facebookper gjdo risi nga studio e dizajnit Rockstar Studio:https://www.facebook.com/rockstarstudiodeveloper
Video Funny Channel 2.3 APK
Our application contains hundreds ofvideofunny and it will make you laugh.MAIN FEATURES:- Easy to use- Needed Internet- Heigh Video quality- Full Device sizeContant: Animals Video, Upps , Baby, etcContact :- contact@rockstarstudio.net- www.rockstarstudio.net
Humor Shqip 1.4 APK
Ne këtë aplikacion ju do të keni mundsi që ti shikoni te gjithserialet shqip në kohë reale. Lista e seriale që përmban kyaplikacion ësht:- Qka ka shpija- O sa mire- Kafeneja Jone- Zyrjapër gjithqkaPo ashtu në të ardhmën do të shtohenë dhe me shumseruiale tjera.
Fruits Triad Game 1.0 APK
Fruits triad is a game for android devices and works in all androidversions.With Fruits triad you can play a game with fruits andbreaks record then to share on social network. Games has someregulations for playing.Feature:- Sorting the same fruits three andmore verticale or horizontale- You has limite time for a level- Youhas and a threshold for a level- You has bomb that destroys ninefruits- And you has a fire that destroys a rangeThats is forversion 1.0 and next will be more news.
Zyrja per Gjithqka 1.0 APK
Zyrja per gjithqka esht nje nder serialet komike vendore me teshikuara ku aktrojn : Donat Qosja, Ilir Prapashtica, Fatmir Spahiu,Fatos Kryeziu, Lyra Xhoci, Gojart Kqiku.Kete serial mund ta ndiqniprej te henes gjer te premte nga ora 20:00.Shikim te kendeshem.
Loading...