1.0 / February 19, 2013
(4.4/5) (Learn More</a></div>)
Loading...

Description

BILJNI ANTIBIOTICI Prirodne alternative za lečenje bakterijaotpornih na lekoveU ovoj moćnoj knjizi Stiven Bjuner nam nudiubedljive dokaze da su biljni lekovi sačinjeni od složenih mešavinabrojnih antibiotika veoma efikasni u borbi protiv bakterijaotpornih na lekove. Naučićete kako neke biljke poput aloje, belogluka i semena grejpfruta, predstavljaju najbolju odbranu odbakterija kao što su Staphylococcus aureus, E. coli i Salmonella.Saznaćete kako će nam upotreba biljaka omogućiti da u budućnosti,kada nam stvarno zatrebaju, antibiotici će biti tu i delovati.

App Information Biljni antibiotici

 • App Name
  Biljni antibiotici
 • Package Name
  com.newlookentertainment.BiljniAntiobiotici.AOUDBCPMOJXPMUAB
 • Updated
  February 19, 2013
 • File Size
  1.0M
 • Requires Android
  Android 1.6 and up
 • Version
  1.0
 • Developer
  New look entertainment doo
 • Installs
  1+
 • Price
  $5.99
 • Category
  Books & Reference
 • Developer
  Grckoskolska 7, 21000 Novi Sad, Serbia
 • Google Play Link

New look entertainment doo Show More...

Solomon govori 1.0 APK
SOLOMON GOVORIO REKONEKTOVANJU SOPSTVENOG ŽIVOTAZašto se istaknuti lekari, kvantni fzičari i istraživači izcelog sveta interesuju za naizgled slučajan susret između dr ErikaPerla i jednog od njegovih pacijenata? Šta se desilo tokom togsusreta što je ne samo radikalno ubrzalo putanjunjegovog života,već uticalo i na živote miliona ljudi... i najverovatnije će, nanajdubljem mogućem nivou, uticati i na vaš život? O kakvom jefenomenu tu reč?U svom svetskom bestseleru Rekonekcija: Leči druge, leči sebe,dr Erik Perl je podučio svoje čitaoce kako da dođu u dodir sajednim spektrom energije, svetlosti i informacije koji pre toganikome i nigde nije bio dostupan. Učinivši to, on nam je omogućioda u potpunosti prevaziđemo složene „tehnike“ energetskogisceljivanja i unesemo dramatična, često i momentalna i trajnaisceljenja i promene u svoj život.Sve od tada, čitav svet je tražio od Erika da napiše druguknjigu. Koji je bio njegov odgovor na te zahteve? Učiniću to kadabudem imao nešto novo da kažem...
NDK Power Point 2007 1.0 APK
Priručnik Naučite da koristite PowerPoint 2007 je namenjen svimkorisnicima računara, koji u svom radu koriste program za izraduprezentacija PowerPoint 2007. Na 68 stranica, pomodu 299 slika uboji, objašnjene su najčešće korišćene funkcije. Ovaj priručnik je22. po redu u seriji Naučite da koristite.
Basne 1.0 APK
Bez obzira na poreklo i starost, njihove pouke ih čine uvekaktuelnim jer odslikavaju i naše karaktere...
NDK Windows 7 1.0 APK
Priručnik Naučite da koristite WINDOWS 7 jenamenjen svim korisnicima računara, koji u svom radu koristeoperativni sistem Windows 7. Na 126 stranica, pomoću 311 slika uboji, objašnjene su najčešće korišćene funkcije.Ovaj priručnik je 23. po redu u seriji Naučite da koristite.
Nemački NIJE bauk 1.0 APK
Nemački nije bauk je projekat učenja nemačkogjezika, koji je nastao online, kao rezultat rada na blogu –http://abc.amarilisonline.com/. Naravno,iskustvo u neposrednom radu sa polaznicima svih nivoa učenjanemačkog jezika je primarno. Ipak, nije isto predavati u učinonicii prenositi sadržaj putem online lekcija i saveta. Dovoljno godinaje prošlo, iskustvo se prilično nagomilalo, korisnici bloga suaktivno učestvovali postavljajući pitanja, davali su svojesugestije, komentarisali. Tokom celog tog perioda jedno istopitanje je dominiralo kontakt stranom a to je kada će izaćiknjiga?Došlo je vreme i za to.Nemački nije bauk je planiran kao serijal, koji će pratiti fazeučenja nemačkog jezika. Ova knjiga, koja je u vašim rukama (ili navašim ekranima) je prva u planiranom nizu. Namenjena je onima, kojise prvi put susreću sa učenjem nemačkog jezika. Sadrži sve što jepotrebno da znate, da biste se lagodno upustilu u tu predivnuavanturu i savladali nemački jezik.Bilo da ste odlučili da sami učite jezik ili da to radite u školi,na fakultetu ili na nekom kursu za učenje jezika, ovde ćete naćiodgovore na sva ona pitanja i dileme na koje u učenjunailazite.
Bonton 1.0 APK
Lepo ponašanje ima svrhu da nam omogući da seprijatno osećamo u društvu, ali i da ne uznemiravamo drugenepristojnošću. Kad pravila bontona preovladaju u društvu, postajuzaštita od neotesanih i nepristojnih ljudi. Da bi se to postiglo,potrebno je podići ljudsku svest na viši nivo.Bonton koji bi bio primenljiv svuda na svetu ne postoji, alipostoje pravila čije poštovanje čoveka definišu kao humano irazumno biće. Velikim delom bonton se bazira na tradiciji.
Knjiga o ženi 1.0 APK
„Žena je misterija.. U nameri da pronađemo njen pravi potencijalženu treba istražiti unutar njene duše i pobune protiv bilo kakvogugnjetavanja. Dok nemate buntovnu dušu, niste živi u pravom smislute reči.“Osho govori o majčinstvu, odnosima, porodici,seksualnosti, kreativnosti i meditaciji. Žena, kaže on, ne treba daimitira muškarca: „Uživajte u vašim ženskim kvalitetima, napravitepoeziju od njih.“ Savršeno stanje bića, prema Oshu, je sintezaglave i srca, s tim da srce bude vladar.
NDK Excel 2007 1.0 APK
Priručnik Naučite da koristite Excel 2007 je namenjen svimkorisnicima računara, koji žele da nauče koristiti program Excel2007. Na 108 stranica, pomoću 339 slika u boji, objašnjene sunajčešće korišćene funkcije. Način izlaganja je prilagođen za sveuzraste i nivoe znanja. Ovaj priručnik je 20. po redu u serijiNaučite da koristite.
Loading...