0.2 / December 19, 2018
(/5) ()
Loading...

Description

Een game voor jong en oud om werelden te ontdekken door simpeluitje luie stoel op je scherm te klikken en de wereld te ontdekken.

App Information BirdFlight Touch

 • App Name
  BirdFlight Touch
 • Package Name
  com.SiCGames.BirdFlightTouch
 • Updated
  December 19, 2018
 • File Size
  48M
 • Requires Android
  Android 5.0 and up
 • Version
  0.2
 • Developer
  SIC GameLab
 • Installs
  10+
 • Price
  Free
 • Category
  Action
 • Developer
  SIC GameLab Eikenlaan 4, 3755 CP Eemnes Nederland
 • Google Play Link

SIC GameLab Show More...

Beleef het Seizoen 0.2 APK
SIC GameLab
Een spel waarbij je de seizoenen kan beleven in beeld engeluid.Doel van het spel is rustig ontspannen. Als je op deblaadjes ofsneeuwvlokjes tik dan poefen ze weg.
KlankLicht Sinterklaas 1.0.1 APK
SIC GameLab
In dit spel tik je op het scherm om verschillendeSinterklaasanimaties te laten verschijnen op het scherm met eenfeestelijkgeluidje of liedje. Ook komt er soms een stoomboot of eenPiet doorhet scherm vliegen als beloning als je vaak hebt getikt.Klanklichtsinterklaas is oorspronkelijk als spel bedacht voor EMBcliënten,en is activerend bedoeld.
VoicePlay 1.3.0 APK
SIC GameLab
If you use your voice or another sound is detected, you’ll getanice response. An animation is shown with a nice sound thatgoeswith it.
Regenboogspel 1.2.0 APK
SIC GameLab
Dit is een spel bedoeld voor mensen die 1-3 jaar jong vangeestzijn. Wat is het doel van het spel? Het eerste doel is om opeenontspannen manier jezelf te vermaken. Je kan het zien als eenvormvan snoezelen. Je krijgt namelijk op een rustige manieraangenameprikkels (beeld en geluid) binnen. Een 2e doel is om tewennen aanhet swipen op een touchscreen, je kan de game gebruikenombijvoorbeeld EMB clienten te laten wennen aan spelen op eentablet.Hoe werkt het? De achtergrond van het spel verandert steedsrustigvan kleur. Daarnaast hoort de cliënt een rustig snoezelmuziekje.Als je het scherm aanraakt teken je met je vinger eenregenboog inde lucht en krijg je glitters. De regenbogen verdwijnenin eenrustig tempo ook weer van het scherm af. Geen reclames ofclickbait en dat is bewust zo gedaan.
SoundLight Animals 1.1.0 APK
SIC GameLab
A very easy game for everyone! You can simply tap thescreenanywhere to get a nice sound. To the left the pitch is lowand tothe right the pitch is high. You also get a nice, strongvisualresponse with a change in color and brightness (highlyvisible evenif you have reduced vision) and an image thatcorresponds to thesound. In this version you will find sixteendifferent animalsounds: Donkey, Woodpecker, Human, Bear Dolphin,Chicken, Pig, CatMonkey, Rabbit, Lion, Dog Horse, Giraffe, Cow,Elephant You canchange the sound by dragging the circles toward themiddle of thescreen.
BirdFlight Touch 0.2 APK
SIC GameLab
Een game voor jong en oud om werelden te ontdekken door simpeluitje luie stoel op je scherm te klikken en de wereld te ontdekken.
VoicePlay Sinterklaas 1.3.0 APK
SIC GameLab
In dit spel maak je geluid om sinterklaas en zijn hulpjes telatenverschijnen op het scherm met een sinterklaas geluidje.VoiceKlaasis een spel applicatie ontworpen voor EMB cliënten, enisactiverend bedoeld.
KadoKlikker 1.2 APK
SIC GameLab
in deze applicatie klik je op de stoomboot van sinterklaas ompunten(kliks) te verzamelen, als je er genoeg bij elkaar hebtgeklikt kanje een kadootje kopen en laden. als je er genoeg hebtgeladen leverje de pakjes af bij de haven!
Loading...