2.2.0 / June 12, 2020
(4.5/5) (39)
Loading...

Description

BonFoto eshte aplikacion qe sherben per dergimin e fotografiveperprintim, nga perdoruesi tek Kompania Foto Jetoni. Eshte shumeilehte per perdorim, mondern dhe i pershtatshem. Ndihmondhelehteson ne mase te madhe printimin e fotografive. Ideja ekrijimitte nje aplikacioni te tille ka ardhe pas analizimit te tegjithefaktoreve qe kane ndikuar ne renjen e deshires se njerezveperprintim te fotografive. Kursen kohe, eshte ne sherbim teklientit24 ore ne dite dhe mbi te gjitha eshte aplikacion papagese. Njegje tjeter shume me rendesi eshte çmimi i fotografive.PlatformaBonFoto eshte menduar te jete platforme LowCost eprintimit tefotografive, qe do te thot qe klientet qe do tashfrytezojne keteplatforme do te perfitojne çmime shume te lira perprintimin efotografive. LEHTE, SHPEJTE DHE LIRE. MBUSHU ME KUJTIMEBonFoto.BonFoto, fotografi, shtyp, fotojetoni, foto, print, shqip,alb,digital

App Information BonFoto

Armend Belallari Show More...

BonFoto 2.2.0 APK
BonFoto eshte aplikacion qe sherben per dergimin e fotografiveperprintim, nga perdoruesi tek Kompania Foto Jetoni. Eshte shumeilehte per perdorim, mondern dhe i pershtatshem. Ndihmondhelehteson ne mase te madhe printimin e fotografive. Ideja ekrijimitte nje aplikacioni te tille ka ardhe pas analizimit te tegjithefaktoreve qe kane ndikuar ne renjen e deshires se njerezveperprintim te fotografive. Kursen kohe, eshte ne sherbim teklientit24 ore ne dite dhe mbi te gjitha eshte aplikacion papagese. Njegje tjeter shume me rendesi eshte çmimi i fotografive.PlatformaBonFoto eshte menduar te jete platforme LowCost eprintimit tefotografive, qe do te thot qe klientet qe do tashfrytezojne keteplatforme do te perfitojne çmime shume te lira perprintimin efotografive. LEHTE, SHPEJTE DHE LIRE. MBUSHU ME KUJTIMEBonFoto.BonFoto, fotografi, shtyp, fotojetoni, foto, print, shqip,alb,digital
Loading...