1.5 / May 12, 2016
(4.8/5) (84)
Loading...

Description

BULETIN është gazeta juaj personale, ajo ndodhet në tavolinën tuajtë punës, në xhep apo në dorën tuaj. Plot me ngjarje, foto dhevideo të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuarme gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota. Është e lehtë për tëgrumbulluar dhe seleksionuar ngjarjet që janë në interesin tuaj.BULETIN është gazeta juaj, është vendi i vetëm për të ndjekur temaqë ju interesojnë dhe për të komunikuar me shokë dhe miq përmeshistorive, videove dhe fotove. Si fillim, zgjidhni disainteresa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund tështoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarjeinteresante sipas interesave tuaja.Lexoni publikime të rëndësishmenë të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express,Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdoinformacion me një lëvizje të vetme të dorës. MBANI MEND :Ruajiningjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “zemër”dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - njëmënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshiravetuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt ePreferuar.BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALASNëqoftëse keniprobleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në[email protected]

App Information Buletin

Fabric Creative Show More...

Buletin 1.5 APK
BULETIN është gazeta juaj personale, ajo ndodhet në tavolinën tuajtë punës, në xhep apo në dorën tuaj. Plot me ngjarje, foto dhevideo të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuarme gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota. Është e lehtë për tëgrumbulluar dhe seleksionuar ngjarjet që janë në interesin tuaj.BULETIN është gazeta juaj, është vendi i vetëm për të ndjekur temaqë ju interesojnë dhe për të komunikuar me shokë dhe miq përmeshistorive, videove dhe fotove. Si fillim, zgjidhni disainteresa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund tështoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarjeinteresante sipas interesave tuaja.Lexoni publikime të rëndësishmenë të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express,Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdoinformacion me një lëvizje të vetme të dorës. MBANI MEND :Ruajiningjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “zemër”dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - njëmënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshiravetuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt ePreferuar.BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALASNëqoftëse keniprobleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në[email protected]
Loading...