6.2.2 / October 22, 2019
(4.8/5) (148)
Loading...

Description

Ky aplikacion përmban shumë gjëra të nevojshme. Qëllimi kryesorë iaplikacionit është tregimi i kohës së namazit duke u bazuar nëtakvimat zyrtarë për shtetet si Kossova, Shqipëria, Maqedonia eVeriut dhe Italia. Por përveç këtyre, ka edhe shumë gjëra tjera sitesbihët, Kurani në gjuhën shqipe, tregimi i ditëve të shenjtaislame dhe shumë gjëra të tjera.

App Information Ezani - Takvimi, Kurani Shqip, Kibla

 • App Name
  Ezani - Takvimi, Kurani Shqip, Kibla
 • Package Name
  com.koha_e_namazit.dell.kohaenamazit
 • Updated
  October 22, 2019
 • File Size
  9.0M
 • Requires Android
  Android 4.4 and up
 • Version
  6.2.2
 • Developer
  Jaffery
 • Installs
  10,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Education
 • Developer
 • Google Play Link

Jaffery Show More...

Ezani - Takvimi, Kurani Shqip, Kibla 6.2.2 APK
Jaffery
Ky aplikacion përmban shumë gjëra të nevojshme. Qëllimi kryesorë iaplikacionit është tregimi i kohës së namazit duke u bazuar nëtakvimat zyrtarë për shtetet si Kossova, Shqipëria, Maqedonia eVeriut dhe Italia. Por përveç këtyre, ka edhe shumë gjëra tjera sitesbihët, Kurani në gjuhën shqipe, tregimi i ditëve të shenjtaislame dhe shumë gjëra të tjera.
Kurani Arabisht 1.2.1 APK
Jaffery
Gjithë Kurani në gjuhën arabe offline.
myPrayer - Prayer Times, Quran text, Qibla 3.0.0 APK
Jaffery
This application includes: - Showing prayer times for your currentlocation. - Showing the direction to Qibla - Simple to read Qurantext in English - Different dua's - 99 names of Allah - Tasbih, andmore
Loading...