1.1 / May 24, 2012
(5.0/5) (1)
Loading...

Description

Applikasjonen gir deg full oversikt over hvasom skjer i fadderuka 2012 på NITH. Ikke gå glipp av et enesteevent, se hvem som er i din faddegruppe, sjekk siste bilder og myemer!

Formålet med applikasjonen er at nye studenter og fadderledere skalkunne bruke den i forbindelse med kommende fadderuker vedNITH.

For å få fullt utbytte av applikasjonen kreves det at du har fåtttildelt en NITH-e-postadresse. Dette vil du som NITHstudent få vedoppstart.

Applikasjonen er utviklet av en bachelorgruppe fra NITH, i regi avAccenture, et av norges største konsulentselskaper innenforIT.

App Information Fadderuka NITHs

NITH Show More...

Fadderuka NITHs 1.1 APK
NITH
Applikasjonen gir deg full oversikt over hvasom skjer i fadderuka 2012 på NITH. Ikke gå glipp av et enesteevent, se hvem som er i din faddegruppe, sjekk siste bilder og myemer!Formålet med applikasjonen er at nye studenter og fadderledere skalkunne bruke den i forbindelse med kommende fadderuker vedNITH.For å få fullt utbytte av applikasjonen kreves det at du har fåtttildelt en NITH-e-postadresse. Dette vil du som NITHstudent få vedoppstart.Applikasjonen er utviklet av en bachelorgruppe fra NITH, i regi avAccenture, et av norges største konsulentselskaper innenforIT.
NITH yourself 1.2 APK
NITH
NITH yourself er den ultimate fotoappen forålage ulike tulleversjoner av deg selv og vennene dine. Brukbilderfra fotoalbumet eller ta bilde med telefonen din for å lage3Danimerte karakterer som lystrer dine fingre. I tillegg til enrekkeansiktsutrykk har NITH også sørget for at du får nye versjoneravdeg selv hver gang du rister på telefonen. Når du er fornøydmedbildejusteringen kan du velge om du vil lagre bildet ogdelemesterverket ditt på Facebook.
Loading...