6.0.7 / July 14, 2016
(4.3/5) (375)

Description

Ky program ju mundeson ti shikoni te gjitha filmat qe gjenden neweb faqet shqiptare qe ofrojne filma te perkthyer ne shqip.-Tegjithe linqet do te shfaqen te kategorizuara ne aplikacion.-Videotfillojne pa probleme, ngadalesime dhe bllokime.-Programi i nxjer nemenyre automatike filmat e rij qe shfaqen ne web faqet e filmave metitra shqip.VEREJTJE:Ky program skenon të gjitha faqet e filmave metitra shqip dhe linqet e tyre i shfaq ne app, pra ne nuk hostojmëvideo në serverat tonë, Ky program është thjeshtë një player që jumundëson ekzekutimin e linqeve për PC në telefonin tuaj.

App Information FILMA Me Titra SHQIP

 • App Name
  FILMA Me Titra SHQIP
 • Package Name
  br.fmnl.shq
 • Updated
  July 14, 2016
 • File Size
  15M
 • Requires Android
  Android 4.0 and up
 • Version
  6.0.7
 • Developer
  SHQIP soft - shiko Shqip
 • Installs
  50,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Entertainment
 • Developer
 • Google Play Link

FILMA Me Titra SHQIP Version History

Select FILMA Me Titra SHQIP Version :
 • 6.0.7 (108) - Latest Version
 • FILMA Me Titra SHQIP 6.0.7 APK File

  Publish Date: 2017 /2/3
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 14.7 MB
  Tested on: Android 6.0 (Marshmallow, API: 23)
  File Sha1: 0899d2adf8594f109a9473aa8022ffe908816fc1
  APK Signature: 198df1ace106b5493f5ee7c4345a66055a37300c

SHQIP soft - shiko Shqip Show More...

FILMA Me Titra SHQIP 6.0.7 APK
Ky program ju mundeson ti shikoni te gjitha filmat qe gjenden neweb faqet shqiptare qe ofrojne filma te perkthyer ne shqip.-Tegjithe linqet do te shfaqen te kategorizuara ne aplikacion.-Videotfillojne pa probleme, ngadalesime dhe bllokime.-Programi i nxjer nemenyre automatike filmat e rij qe shfaqen ne web faqet e filmave metitra shqip.VEREJTJE:Ky program skenon të gjitha faqet e filmave metitra shqip dhe linqet e tyre i shfaq ne app, pra ne nuk hostojmëvideo në serverat tonë, Ky program është thjeshtë një player që jumundëson ekzekutimin e linqeve për PC në telefonin tuaj.
Loading...