2.8.0 / February 24, 2015
(3.9/5) (83)
Loading...

Description

Find DIGITALB point of sales anywhere in the World

App Information Find DIGITALB

 • App Name
  Find DIGITALB
 • Package Name
  com.dev.apk.dga
 • Updated
  February 24, 2015
 • File Size
  1.8M
 • Requires Android
  Android 3.1 and up
 • Version
  2.8.0
 • Developer
  DIGITALB
 • Installs
  10,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Video Players & Editors
 • Developer
 • Google Play Link

Find DIGITALB Version History

Select Find DIGITALB Version :
 • 2.8.0 (280) - Latest Version
 • Find DIGITALB 2.8.0 APK File

  Publish Date: 2016 /5/13
  Requires Android: Android 3.1+ (Honeycomb, API: 12)
  File Size: 1.8 MB
  Tested on: Android 5.0 (Lollipop, API: 21)
  File Sha1: e7af36f44caed2ac27d81449de96cad52cd05a51
  APK Signature: 368a8c79c11cf0d3105a7e52fc1b5d3db2a06ee2

DIGITALB Show More...

Digitalb Kudo 1.9.2 APK
DIGITALB
Digitalb KUDO - App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALB nëcelularinapo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program tëpreferuar edhenëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in DigitalbKUDO!nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” ngaoperatorijuaj mobile. Karakteristikat e përgjithshme; *LIVE TV, me30 kanaletelevizive. Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanalefilmash,kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikoredhe kanalesportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera! *Catch UpMund tërikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janëtransmetuar,deri në 72 orë më parë. *EPG Çdo kanal vjen me guidën eprogrameve,me përshkrimin përkatës. *Parental control Kontrollprindëror përkufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës sëlejuar.*Listë favorite Ju keni mundësine të krijoni një grupkanaleshsipas shijeve tuaja. *Së shpejti; VOD “Remote Control” Përt’uabonuar në Digitalb KUDO, vizitoni link emëposhtëm:https://abonohu.digitalb.al/ ------ - Suportohenversionet androidme OS 4.04, e më tej. - Sa bandwidth kërkon? Tepaktën 1 Mbps përcelular , phablet dhe tablet. * Përdorimi iinternetit mund t’jungarkojë me detyrime shtesë nga operatori juaj,i cili ju mundësonmobile data.
Find DIGITALB 2.8.0 APK
DIGITALB
Find DIGITALB point of sales anywhere in the World
Loading...