0.0.1 / May 31, 2016
(5.0/5) (4)
Loading...

Description

Aplikacion i cili liston produktet edyqanitHerbioline.

Herbioline është dyqani më i ri i hapur në Tiranë, i ciliofronprodukte me baze bimore parafarmaceutike kuruese dhe tëdobishmepër shëndetin.
Duke përzgjedhur me kujdes produkte me cilësi te lartë, qellimiynëështë t'i ofrojmë gjithkujt produkte natyrale dhe organike mecmimekonkuruese.
Shumica e produkteve të përzgjedhura prodhohen në Indi ngafirmaprestigjoze dhe me eksperiencë shumëvjecare në fushën eprodhimittë barnave me bazë bimore dhe të ajurveda.
Produktet e përzgjedhura gjithashtu janë të pajisur me kodetISOpërkatese si dhe të aprovuara nga FDA në USA.

Duke filluar nga kosmetika e deri tek kujdesi për shëndetinnëpërzgjedhim një gamë të gjërë produktesh me qëllime kurative dhetëdobishme për shëndetin.

Na gjeni në:
Rruga e Barrikadave,
100m nga rruga e unazës.

App Information Herbioline - Produkte Bimore

 • App Name
  Herbioline - Produkte Bimore
 • Package Name
  com.bweb.al.herbioline
 • Updated
  May 31, 2016
 • File Size
  4.4M
 • Requires Android
  Android 4.1 and up
 • Version
  0.0.1
 • Developer
  Bweb Solutions
 • Installs
  10 - 50
 • Price
  Free
 • Category
  Business
 • Developer
  Visit website Email leka.al@gmail.com
  Rr. Jordan Misja, Kompleksi USLUGA 1001 Tirana, Albania
 • Google Play Link

Bweb Solutions Show More...

Easy Cheats 1.1 APK
With an easy interface Easy Cheats app allowsyou to find hints, tips and cheats for most popular mobilegames.Top mobile games cheats:- Tips& hints for Piano tiles 2- Answers for PixWords (English)- Cheats for Adventure Capitalist- Tips and hints for BBTANOn a daily basis new cheats are added to the app.
Kursi Valutor 0.0.1 APK
Aplikaioni ështe ndertuar për t'i mundësuartëgjithëve gjetjen e kursit të këmbimit më të mirë nëtregunShqiptar.Duke mbledhur të dhëna nga faqet zyrtare tëinstitucionevefinanciare, aplikacioni bën të mundur shfletimin ekurseve tëpërgjithshme sidhe krahasimin e valutave të ndryshme.Kurset e kembimit kryesore bazohen ne valuten ALL (LEK).
Herbioline - Produkte Bimore 0.0.1 APK
Aplikacion i cili liston produktet edyqanitHerbioline.Herbioline është dyqani më i ri i hapur në Tiranë, i ciliofronprodukte me baze bimore parafarmaceutike kuruese dhe tëdobishmepër shëndetin.Duke përzgjedhur me kujdes produkte me cilësi te lartë, qellimiynëështë t'i ofrojmë gjithkujt produkte natyrale dhe organike mecmimekonkuruese.Shumica e produkteve të përzgjedhura prodhohen në Indi ngafirmaprestigjoze dhe me eksperiencë shumëvjecare në fushën eprodhimittë barnave me bazë bimore dhe të ajurveda.Produktet e përzgjedhura gjithashtu janë të pajisur me kodetISOpërkatese si dhe të aprovuara nga FDA në USA.Duke filluar nga kosmetika e deri tek kujdesi për shëndetinnëpërzgjedhim një gamë të gjërë produktesh me qëllime kurative dhetëdobishme për shëndetin.Na gjeni në:Rruga e Barrikadave,100m nga rruga e unazës.
Berati Guide 0.0.1 APK
Berati is one of the most ancient citiesinAlbania full of history and culture.The main goal of this app is to spread the word and let thewolrdknow about this amazing touristic place!All information published in this application such texts,photos,images, audios etc. are all copyrighted.Idea and content by:Ledian Shehu
Pesha Ideale 0.0.2 APK
Aplikacioni me i ri i cili jumundesonllogaritjen e peshes tuaj ideale.Duke perdorur 4 formulat me te njohura do te keni gjithnjenenkontroll peshen tuaj.BMI (indeksi i mases se trupit) universal i cili perdoret edhenefarmaci eshte nje indikues shume i rendesishem pershendetintuaj.Shkarkoni tani aplikacionin dhe kontrolloni peshen tuaj.
Visit Berat 0.0.2 APK
Berat is one of Albania's oldest towns, first emerging as afortress-settlement built around the main Castle in the 4th centuryBC and has been continually inhabited ever since. However, tracesof a human settlement dating 4,000 years ago have been found in thevicinity of today's inhabited area. The town was first settled bythe Illyrian Desaretes tribe, who were the first to buildfortifications in the city - the basements of the Castle. Known asAntipatrea, it was captured by Romans in the 2nd century BC. TitusLivy, a famous Roman historian described it as a strong big town,settled in a narrow rocky strip of land. He noted the cruelty ofthe Roman legions who "killed all people over sixteen years of age,destroying the outer walls and setting the town ablaze". The Romanscalled the city Albanorum Oppidum (Albanian Fortress). During theByzantine period in the 5th century A.D., the city was known asPulcheriopolis (from Pulheria) after the name of the sister of theByzantine Emperor Theodosius who took the town. The name Pulheria,meaning "beautiful, wealthy, and strong" was a reflection of thecity's importance. This project is supported by: Swiss Agency forDevelopment and Cooperation SDC through: Risi Albania - Partner forGrowth Managed by: BID Berat - Zona per Zhvillimin e Biznesit andMunicipality of Berat All contents, images, logos, audios includedon this application are copyrighted.
What a Riddle! 0.0.1 APK
What a Riddle!Selected 100 funny riddles ready to be found. Have fun withyourfriends and find the riddles.
Guess the Soccer Legend 0.0.4 APK
Guess the names of the world soccerlegendsfrom the displayed picture.An easy and fun game which tests your knowledge about worldclasssoccer players.Look at the picture and guess the real first name of theplayer.
Loading...