0.0.1 / September 23, 2015
(4.2/5) (8)
Loading...

Description

IMAZHI.COM eshte magazina e vetme per femra kudo te mund te lexoni cdo dite artikujt me te rendesishem, teperkthyer nga revistat boterore ne Shqip.

Tutorile dhe Video mesime per Grim, Floket, trupin dhe Gjithchkaper Femrat.
Keshilla mjeksore dhe shume informata tjere te vlefshme per ju.


www.imazhi.com - Shqip

App Information IMAZHI.Com -Magazinë për Femra

Arlind Pajaziti - Shqip - App Show More...

TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 APK
-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonintuaj Android. -Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoniprogramet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluarAplikacioni ështëLEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, janestabile dhe pa ndërprerje. Programi punon me Wifi dhe me internetine celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga internetijuaj per dallim nga çdo app tjeterTvMak është platformë televizivepa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, ngatelefonat Android dhe iPhone.-PER TË GJITHA KANALET QË ITRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONETPERKATËSE(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme nakontaktoni ne www.TvMAK.Com)
Shkarko MUZIK Mp3 4.1.0 APK
Shkarkoni te gjitha kenget shqipe dhe te huajadhe ruani ata ne telefonin tuaj. Ky program eshte i pari dhe ivetmi i keti lloij.(Tek ky program jane te gjitha kenget qe gjendenne internet) Provojeni dhe do te ngelni te habitur nga kyprogram
BARCOLETA Shqip 0.1.1 APK
Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëridhekeni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohengjërainteresante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund tëgjenimë shume se 10000 barcoleta...Barcoletat e reja shtohen cdo dite nga stafiiBarcoletaShqip.Com
Shkarko MP3 MUZIK 6.1.0 APK
Shkarkoni te gjitha kenget shqipe dhe te huajadhe ruani ata ne telefonin tuaj. Ky program eshte i pari dhe ivetmi i keti lloij.(Tek ky program jane te gjitha kenget qe gjendenne internet) Provojeni dhe do te ngelni te habitur nga kyprogram
KURANI - Shqip 1.0.3 APK
KURANI:-Me Përkthim në Shqip-Transliterim të tekstit Arab me shkronja Shqipe-KËNDIM automatik i cdo ajeti-Teksti ArabVetëm klikoni një sure dhe nën ajetin e parë klikonibuttoninPlay dhe do të fillojë këndimi i të gjitha ajeteve njerapastjetrës.Aplikacioni është i disponueshëm edhe për IPHONE/IPADdhePC/Laptopwww.KuraniShqip.Com
LAJME SHQIP 2.0.1 APK
Lexoni lajmet e fundit nga te gjithaportaletdhe web faqet me lajme shqip ne nje vend.Ky aplikacion ju mundeson ti lexoni lajmet e fundit nga tegjithafaqet shqiptare.Ju duhet ti selektoni faqet prej te cilave doni tju shfaqenlajmetdhe ne app do tju shfaqen lajme vetem prej atyre webfaqeve.Lajmet ndahen edhe ne kategori.
ZonaSportive.Com 0.0.2 APK
Aplikacioni Zona Sportive permban:-Lajmet e Fundit Sportive ne Shqip.-Video te GOLAVE dhe Video te shkurtra me permbajtjet kryesore tendeshjeve nga te gjitha kampionatet-PARASHIKIMET e te gjitha ndeshjeve nga ekspertet efutbollit.-Informacione reth TRANSFEREVE te lojtarëve-Tabelat e te gjitha ligave Europiane, Rezultatet e ndeshjeve tekaluara dhe koha kur luhen ndeshjet e ardheshme-Rezultatet e ndeshjeve Live dhe mundesi per ti shikuar te gjitharezultatet e ndeshjeve te kaluara deri ne 1 vit pasDHE SHUME INFORMACIONE TJERA.
FILMA Me Titra SHQIP 0.0.7 APK
Ky program ju mundeson ti shikoni tegjithafilmat qe gjenden ne web faqet shqiptare qe ofrojne filmateperkthyer ne shqip.-Te gjithe linqet do te shfaqen te kategorizuaraneaplikacion.-Videot fillojne pa probleme, ngadalesime dhe bllokime.-Programi i nxjer ne menyre automatike filmat e rij qe shfaqenneweb faqet e filmave me titra shqip.VEREJTJE:Ky program skenon të gjitha faqet e filmave me titra shqipdhelinqet e tyre i shfaq ne app, pra ne nuk hostojmë video nëserverattonë, Ky program është thjeshtë një player që jumundësonekzekutimin e linqeve për PC në telefonin tuaj.
Loading...