1.0 / October 12, 2018
(/5) ()
Loading...

Description

Pelbagai bentuk dan jenis jerawat di bahagian muka memberikanmaklumat tertentu berkaitan kesihatan dalaman luaran kita semua.Aplikasi jerawat anda ini membantu menyelesaikan dan memberisedikit informasi berkenaan keadaan jerawat di muka anda. Panduanpencegahan jerawat secara tradisonal turut disertakan agarmemudahkan anda menghindari penyakit ini.

App Information Info Jerawat

 • App Name
  Info Jerawat
 • Package Name
  com.andromo.dev212145.app474932
 • Updated
  October 12, 2018
 • File Size
  5.4M
 • Requires Android
  Android 4.1 and up
 • Version
  1.0
 • Developer
  wannybeautyapps
 • Installs
  100+
 • Price
  Free
 • Category
  Books & Reference
 • Developer
 • Google Play Link

wannybeautyapps Show More...

Ibadah Puasa 1.0 APK
Aplikasi Ibadah Puasa bagi kemudahan maklumat kepada anda.Mudahdigunakan di telefon mudah alih anda dan boleh digunakan tanpamengira usia masyarakat. Pelbagai maklumat berkaitan ibadah puasaboleh disampaikan kepada anak-anak anda dan juga sahabat dansudara-mara. Terdapat juga lafaz niat puasa dan koleksi videoceramah berkaitan dengan ibadah puasa ini.Gunakan aplikasi ini bagimembantu meningkatkan ilmu anda tentang ibadah puasa dan caramenjalankan ibadah ini.
Jimak Yang Hebat 1.0 APK
Jimak yang hebat ialah satu aplikasi yangmembantu golongan yang ingin berumah tangga dalam memahami selokbelok proses jimak yang membantu merapatkan hubungan suamiisteri.Aplikasi ini mudah untuk digunakan dan sesuai untuk merekayang sudah berkahwin atau yang ingin merancang membina rumahtangga.Tiada gambar yang menjolok mata disertai dengan doa yangberkaitan.Great coitus is anapplication that will help those who want to settle down inunderstanding the intricacies of intercourse process that helpsbridge the isteri.Aplikasi husband is easy to use and ideal forthose who are married or who wish to build a provocative picturetangga.Tiada accompanied by prayer points related.
Kata Hikmah Ustaz Azhar 1.0 APK
Aplikasi kata hikmah ustaz Azhar menghimpunkan pelbagai ungkapankata-kata Ustaz Azhar Idrus yang menusuk kalbu dan mampu dijadikanperingatan dalam menjalani hidup yang singkat ini. Aplikasi inijuga membolehkan anda menjadikan kata-kata Ustaz Azhar dijadikanlatar belakang telefon mudah alih anda. Mudah digunakan di manasahaja anda berada dan sesuai untuk semua peringkat golongan usia.Gunakanlah aplikasi ini bagi memperingati diri kita sendiri danjuga saudara-saudara yang berdekatan dengan kita.
Doa Tolak Bala 1.0 APK
Doa Mohon Keselamatan, Kesihatan dan Tolak Bala. Seperti biasaadab-adab berdoa perlulah diperhatikan, dan ketika berdoa tumpukansepenuh hati, penuh mengharap, mengadu kepada Allah SWT, sertafahami setiap patah doa yang dibaca. Alhamdulillah, dengan rendahhati dan penuh kesyukuran kepada Allah SWT (bukan untuk menunjukatau bermegah), mengecap rasa nikmat berdoa yang mana masalahterlerai ketika sedang membaca doa ini. Alhamdulillah. Aplikasi DoaElak Musibah ini sesuai untuk semua golongan usia dan mudahdigunakan dimana sahaja anda berada.
Resepi Berbuka Puasa 2.0 APK
Pelbagai menu dan resepi untuk dihidangkan waktu berbuka puasa.Pelbagai idea resepi untuk anda belajar dan memasak sendiri resepiyang sangat menyelerakan ini. Hidangan tradisi menjadi pembukaselera seisi keluarga yang pastinya menambat hati setiap insan yangmerasainya. Cubalah pelbagai resepi yang lazat pada hari inimelalui aplikasi menu juadah iftar.
Surah Hafazan SPM 2.0 APK
Ayat-ayat hafazan pelajar SPM.Aplikasi ini dapat membantu andadalam menghafal serta mendengar surah-surah hafazan setiap hari dimana sahaja anda berada.Gunakanlah aplikasi ini sebaik-baiknyadalam menghafal surah dan mencapai kecemerlangan dalam SPM anda.
Ayam Percik 2.0 APK
Resepi ayam percik di hujung jari anda dan mudah untukdirujuk.Gunakanlah aplikasi resepi ayam percik ini sebagai panduananda dalam memasak ayam percik dan membuat resepi sendiri ayampercik untuk dijual ataupun dijadikan hidangan seisikeluarga.Panduan ini amat sesuai untuk mereka yang masihtercari-cari resepi masakan ayam percik yang mudah dan lazat untukdisediakan.Bonus resepi kek valvet merah juga terkandung dalamaplikasi ini.Selamat mencuba.
Resepi Kerabu Tradisi 2.0 APK
Panduan serta resepi masakan kerabu yang enak dari pelbagai tempatdihimpunkan di dalam satu aplikasi yang menarik ini. Masaklahresepi kerabu yang ringkas dan senang agar selera anda dapatdipenuhi dengan citarasa masakan sendiri. Semestinya aplikasi inisesuai digunakan oleh setiap individu yang gemar dan sukakanmasakan kerabu dan seangkatan dengannya. Cubalah resepi inisekarang dan anda boleh merasa kelainannya.
Loading...