3.0 / April 1, 2017
(4.2/5) (781)
Loading...

Description

Neve nuk bejm ndonje streaming live, por vetemse i mbledhum neper faqe të ndryshme linqet dhe i sjellim të gjithase bashku në nje vend që tju mundesojmë më lehtë qasshmerinë nëevente të ndryshme si:

I vetmi IPTV aplikacion qe funksionon me teledirigjues (remotecontrol) ne Android Box dhe TV

1. TV Live, Shqip, Serbisht, Gjermanisht, Turqisht se shpejti edheshumë të tjerë.
2. Filmat me të fundit të titruar në Shqip,
3. Filma Vizatimor të Dubluar në Shqip,
4. Serialet dhe Komedit më të fundit shqip si: O Sa Mire, Qka kaShpija, etj
5. TV Show si:,Kafeneja jone, O sa mire, Qka ka shpija Oxyget(Besim Dina), Kojshija Show, nKosove Show, Hallkit, 7 Dit paErmanli.
6. Fetare: Ilahi, Filma, Ligjerata
7. Si dhe për të rriturit Filma Erotik +18, të mbrojtur mefjalekalim të cilin mund ta kerkoni në faqen tonë në FaceBook:https://www.facebook.com/IPTVShqipfree

Gjithashtu sipas deshires suaj mund te permbledhni Playlista neyoutube me muzik te zgjedhur nga ju dhe ne i vendosum neAplikacion, nese deshironi qe ti ndani me miqt tuaj ne menyrprivate mund ti vendosum edhe Fjalekalim qe te mund ti shikonivetem ju dhe miqt tuaj.

Na kontaktoni per ndonje sygjerim shtes, kritikat tuaja jane temireseardhura...

https://www.facebook.com/IPTVShqipfree/


Shqipt TV, Tv shqip, Live tv shqip, iptv shqip, filma me titrashqip, filma indiski, filma erotik, +18,

App Information IPTV Shqip

 • App Name
  IPTV Shqip
 • Package Name
  com.home.iptvfree
 • Updated
  April 1, 2017
 • File Size
  Undefined
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  3.0
 • Developer
  IPTV Kosova
 • Installs
  50,000 - 100,000
 • Price
  Free
 • Category
  Video Players & Editors
 • Developer
 • Google Play Link

IPTV Shqip Version History

Select IPTV Shqip Version :
 • 3.0 (30) - Latest Version
 • 2.0 (20)
 • IPTV Shqip 3.0 APK File

  Publish Date: 2017 /4/2
  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich, API: 15)
  File Size: 8.6 MB
  Tested on: Android 6.0 (Marshmallow, API: 23)
  File Sha1: d36dd12763334fa812c34dfccb3d9db4a1872ab5
  APK Signature: dfa91a223dfd514f43f96fcd68783c7689708903
 • IPTV Shqip 2.0 APK File

  Publish Date: 2017 /1/2
  Requires Android: Android 2.3+ (Gingerbread, API: 9)
  File Size: 16.3 MB
  Tested on: Android 4.4 (KitKat, API: 19)
  File Sha1: b4f8f81392342543eb26fd38c6f85cc02f49b28c
  APK Signature: dfa91a223dfd514f43f96fcd68783c7689708903

IPTV Kosova Show More...

IPTV Shqip 3.0 APK
IPTV Kosova
Neve nuk bejm ndonje streaming live, por vetemse i mbledhum neper faqe të ndryshme linqet dhe i sjellim të gjithase bashku në nje vend që tju mundesojmë më lehtë qasshmerinë nëevente të ndryshme si:I vetmi IPTV aplikacion qe funksionon me teledirigjues (remotecontrol) ne Android Box dhe TV1. TV Live, Shqip, Serbisht, Gjermanisht, Turqisht se shpejti edheshumë të tjerë.2. Filmat me të fundit të titruar në Shqip,3. Filma Vizatimor të Dubluar në Shqip,4. Serialet dhe Komedit më të fundit shqip si: O Sa Mire, Qka kaShpija, etj5. TV Show si:,Kafeneja jone, O sa mire, Qka ka shpija Oxyget(Besim Dina), Kojshija Show, nKosove Show, Hallkit, 7 Dit paErmanli.6. Fetare: Ilahi, Filma, Ligjerata7. Si dhe për të rriturit Filma Erotik +18, të mbrojtur mefjalekalim të cilin mund ta kerkoni në faqen tonë në FaceBook:https://www.facebook.com/IPTVShqipfreeGjithashtu sipas deshires suaj mund te permbledhni Playlista neyoutube me muzik te zgjedhur nga ju dhe ne i vendosum neAplikacion, nese deshironi qe ti ndani me miqt tuaj ne menyrprivate mund ti vendosum edhe Fjalekalim qe te mund ti shikonivetem ju dhe miqt tuaj.Na kontaktoni per ndonje sygjerim shtes, kritikat tuaja jane temireseardhura...https://www.facebook.com/IPTVShqipfree/Shqipt TV, Tv shqip, Live tv shqip, iptv shqip, filma me titrashqip, filma indiski, filma erotik, +18,
IPTVShqip Pro 2.1 APK
IPTV Kosova
Ky eshte Aplikacioni premium pa reklama.Kontakthttps://www.facebook.com/IPTVShqipfree/
Loading...