9.40000.140 / July 27, 2015
(3.2/5) (22)

Description

Game mang hơi thở của những tựa game Kiếm Thế, Võ Lâm với nhiềutính năng độc đáo, hứa hẹn sẽ đem lại nhiều trải nghiệm đáng nhớ.Tựa game cung cấp cho người chơi 3 lớp nhân vật để khám phá thếgiới đầy màu sắc này:
Chiến binh, pháp sư và đạo sĩ:
****Chiến binh: là lớp nhân vật có lượng máu cao, thủ trâu, thíchhợp làm tanker trong đội ngũ. Tuy nhiên không chỉ có duy nhất mụcđích để làm “Bia Thịt”, chiến binh còn có khả năng gây sát thươngđơn lẻ cực mạnh và những kỹ năng áp sát nhanh chóng.
*****Đạo sĩ gần với pháp sư, là những người con của nguyên tố nhưnghọ không đi theo con đường của những pháp sư, họ là những người câuthông với tự nhiên, lấy việc cứu người làm vui. Sở hữu những kỹnăng mạnh mẽ về khống chế, được tự nhiên sủng ái nên học được phéptriệu hoán các loại sủng vật cùng chiến đấu.
*****Pháp sư là những người có thiên phú điều khiển các nguyên tốlửa và sét, mà những người có khả năng câu thông cùng thiên địa.Với lối đánh xa và gây sát thương diện rộng vô cùng lớn.Pháp sư lànhững trụ cột về sát thương trong tổ đội cũng như là mục tiêu đầutiên phải tiêu diệt trong những trận đoàn chiến.
***Tính năng PK tự do giúp người chơi thể hiện sức mạnh ở khắp mọinơi. Chỉ cần nắm đấm bạn đủ mạnh, bạn có quyền!
***Hệ thống boss đa dạng số lượng và chủng loại luôn sẵn sàng tháchthức người chơi nào có gan xông vào. Phần thưởng nhận được là vôcùng phong phú và xứng đáng.

App Information Kiem the 2015 -Vo lam ki hiep

 • App Name
  Kiem the 2015 -Vo lam ki hiep
 • Package Name
  vn.gamevolam.kiemtheprovn
 • Updated
  July 27, 2015
 • File Size
  48M
 • Requires Android
  Android 2.2 and up
 • Version
  9.40000.140
 • Developer
  Game Hay Viet Nam
 • Installs
  1,000 - 5,000
 • Price
  Free
 • Category
  Action
 • Developer
  Email ducchinh7890@gmail.com
  To Vinh Dien, Thanh Xuan, Ha Noi
 • Google Play Link

Game Hay Viet Nam Show More...

Kiem the 2015 -Vo lam ki hiep 9.40000.140 APK
Game mang hơi thở của những tựa game Kiếm Thế, Võ Lâm với nhiềutính năng độc đáo, hứa hẹn sẽ đem lại nhiều trải nghiệm đáng nhớ.Tựa game cung cấp cho người chơi 3 lớp nhân vật để khám phá thếgiới đầy màu sắc này:Chiến binh, pháp sư và đạo sĩ:****Chiến binh: là lớp nhân vật có lượng máu cao, thủ trâu, thíchhợp làm tanker trong đội ngũ. Tuy nhiên không chỉ có duy nhất mụcđích để làm “Bia Thịt”, chiến binh còn có khả năng gây sát thươngđơn lẻ cực mạnh và những kỹ năng áp sát nhanh chóng.*****Đạo sĩ gần với pháp sư, là những người con của nguyên tố nhưnghọ không đi theo con đường của những pháp sư, họ là những người câuthông với tự nhiên, lấy việc cứu người làm vui. Sở hữu những kỹnăng mạnh mẽ về khống chế, được tự nhiên sủng ái nên học được phéptriệu hoán các loại sủng vật cùng chiến đấu.*****Pháp sư là những người có thiên phú điều khiển các nguyên tốlửa và sét, mà những người có khả năng câu thông cùng thiên địa.Với lối đánh xa và gây sát thương diện rộng vô cùng lớn.Pháp sư lànhững trụ cột về sát thương trong tổ đội cũng như là mục tiêu đầutiên phải tiêu diệt trong những trận đoàn chiến.***Tính năng PK tự do giúp người chơi thể hiện sức mạnh ở khắp mọinơi. Chỉ cần nắm đấm bạn đủ mạnh, bạn có quyền!***Hệ thống boss đa dạng số lượng và chủng loại luôn sẵn sàng tháchthức người chơi nào có gan xông vào. Phần thưởng nhận được là vôcùng phong phú và xứng đáng.Gamebrings breath of titles audition, Vo Lam with many unique features,promises to bring many memorable experiences. The game givesplayers 3 character classes to explore this colorful world:Warriors, wizards and ascetics:**** Warrior: the character classes have high blood volume, thebuffalo, suitable tanker in the team. But not only aim to make"Beer Meat" warrior was likely to cause extreme damage andindividual skills rapidly approached.***** Taoist shaman reach, are the children of the element, butthey do not go the way of the shaman, they are people who connectwith nature, take saving people make fun. Possess strong skills incontrol, are naturally favored million conversion should be allowedto learn all kinds of gifts and combat material.***** Shamans who have the innate control elements fire andlightning, but who have the same natural ability to communicatelocation. With entrance and damage ranged extremely wide lon.Phapmonks are the pillars of the damage in teams as well as the firstgoal of the game was to destroy the armor.*** PK feature free help players to show strength everywhere. Justyour fist is strong enough, you are entitled to!*** System diverse bosses number and types are always ready tochallenge the player who had stormed the liver. Awards received isextremely rich and worthy.

Top Apps Show More...

WordPress APK
WordPress for Android puts the power ofpublishing in your hands, making it easy to create and consumecontent. Write, edit, and publish posts to your site, check stats,and get inspired with great posts in the Reader. What’s more? It’sopen source.WordPress for Android supports WordPress.com and self-hostedWordPress.org sites running WordPress 3.5 or higher.Visit the forums to get help with the app:http://android.forums.wordpress.org
Blog 0.0.1 APK
Technotip
Our blog posts include experiment results ofonline marketing, how to articles, tools and tips for running yourbusiness, business ideas, online selling, entrepreneurship, startups, success stories, interviews and reviews of relevantbooks.You can visit the web version of our app:http://technotip.orgFeatures1. Has a list of 8 recent articles on the homepage and user cannavigate to older blog posts.2. Clear reading experience with bigger fonts on articlepage.3. Facility to bookmark the article and read later from bookmarkssection.4. Cache the recently viewed article for offline reading.5. List of pages.6. Search facility.7. List posts based on Category.8. List posts by author/contributor.9. Invite others to our app via Social Sharing Apps.Option to rate the app.10. Facility to directly share the posts and pages with others frominside the app via popular social sharing applications.
XPOSED IMEI Changer 1.7 APK
Vivek.V
ROOT REQUIREDXPOSED FRAMEWORK REQUIREDIF You dont know What is XPOSED Framework then do not try thisapplication (it wont work)Hi Guys,I read about the Xposed framework in xda and other websites.somewebsites have really good tutorials about it.So what I understandis that we can modify a function and its return values using theXposed Framework.I have created and Xposed Module For Changing (MASKING) the IMEI Noof the PhoneChange Means How Other Application gets the IMEI No of the deviceusing below codeAs you all know,The Value is not permanent as it is an XposedModule :)XDA-Developers Threadhttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187Pro version :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivek.imeichangerproStepsInstall appEnable module in xposed frameworkCome back to app and enter new valuePress ApplyGo to xposed moduleOpen framework pageDo a soft rebootOpen the appAnd you can see new valuecheck the value by dialing *#06#, you can see the new value