2.3.1 / December 9, 2020
(4.6/5) (604)
Loading...

Description

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetemartikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të tëgjithë mediave online. Aplikacioni është i thjeshtë, shumë ishpejtë dhe kompakt, mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iureferuar faqeve kryesore informative. Ofrohet mundësia e kërkimittë shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara sidhe ndarja në bazë të kategorive. Mund të shfletoni lehtësishtartikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, duke rrëshqiturgishtin në ekran. Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexonilajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar, artikujt eruajtur, informacion rreth programit etj. Gjithashtu, Ju kenimundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike melajmet kryesore të orëve të fundit. Zgjedhja juaj për lajmin efundit!

App Information Lajmi Fundit - Shqipëri

 • App Name
  Lajmi Fundit - Shqipëri
 • Package Name
  com.albapp.lastnews
 • Updated
  December 9, 2020
 • File Size
  7.6M
 • Requires Android
  Android 4.4 and up
 • Version
  2.3.1
 • Developer
  Albanian NEWS
 • Installs
  10,000+
 • Price
  Free
 • Category
  News & Magazines
 • Developer
 • Google Play Link

Albanian NEWS Show More...

Lajmi Fundit - Shqipëri 2.3.1 APK
Albanian NEWS
Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetemartikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të tëgjithë mediave online. Aplikacioni është i thjeshtë, shumë ishpejtë dhe kompakt, mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iureferuar faqeve kryesore informative. Ofrohet mundësia e kërkimittë shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara sidhe ndarja në bazë të kategorive. Mund të shfletoni lehtësishtartikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, duke rrëshqiturgishtin në ekran. Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexonilajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar, artikujt eruajtur, informacion rreth programit etj. Gjithashtu, Ju kenimundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike melajmet kryesore të orëve të fundit. Zgjedhja juaj për lajmin efundit!
Loading...