/ November 2, 2016
(4.0/5) (2)
Loading...

Description

Loje me kerre TAXI Shofer 2016 Ju keni përtëpërfunduar të gjitha nivelet për t'u bërë një shoferprofesionist.Kjo lojë është pak sfiduese dhe terheqese
Kjo është nje lojë e çmendur, ndërsa ju të nxitoni në rrugë sinjëshofer pro.

Të zgjedhura:
1 3 moda Niveli
2 100 + nivele
3 Grafika te shkelqyeshme dhe lojë Sfiduese
4 terheqese lojë dhe motivues lojë


??? SI LUHET ???

Trokitje e lehtë në ekran qe të hidheni , për të shmangurngaobjektet e lojës si kuti, bimët etj


Plotëso të gjitha nivelet lojës dhe të bëheni shofer profesionalilojes me kerre Taxi 2016

App Information Loje me kerre 'TAXI'

 • App Name
  Loje me kerre 'TAXI'
 • Package Name
  com.lojeperfemij.lojemekerre
 • Updated
  November 2, 2016
 • File Size
  Undefined
 • Requires Android
  Android 3.0 and up
 • Version
 • Developer
  Fokus Developers
 • Installs
  100 - 500
 • Price
  Free
 • Category
  Adventure
 • Developer
  Email [email protected]
  Hoxhe Kadri Prishtina Kosovo Vushtrri
 • Google Play Link

Fokus Developers Show More...

Ngjyros Librin 16092916 APK
Loje e bukur per femije, njekohesishtndihmonne edukimin e femijeve tuaj, ata mund te mesojne tengjyrosinvizatime te ndryshme
'Gervish dhe qello' Kuiz shqip 1.0 APK
Kuiz shqip Gervish dhe qello, eshte nje app shqip nje lloj kuizishqip me Aktore ,Futbolliste ku priten dhe kategori te ndryshme qdodite me pemiresime te reja.Si te Luajme:Gervish hapesiren dhe klikombi emrin e personazhit ne fotoRuaj rezultatin
Loje me kerre 'TAXI' APK
Loje me kerre TAXI Shofer 2016 Ju keni përtëpërfunduar të gjitha nivelet për t'u bërë një shoferprofesionist.Kjo lojë është pak sfiduese dhe terheqeseKjo është nje lojë e çmendur, ndërsa ju të nxitoni në rrugë sinjëshofer pro.Të zgjedhura:1 3 moda Niveli2 100 + nivele3 Grafika te shkelqyeshme dhe lojë Sfiduese4 terheqese lojë dhe motivues lojë??? SI LUHET ???Trokitje e lehtë në ekran qe të hidheni , për të shmangurngaobjektet e lojës si kuti, bimët etjPlotëso të gjitha nivelet lojës dhe të bëheni shofer profesionalilojes me kerre Taxi 2016
Loje shqip per femije KAMIONI 1.0 APK
Loje shqip per femije me kerre kamioni,Kamioniloje shqip me kerre.Loje e mrekullueshme shqip me kerre Kamioni me grafike HD.Shmangni të gjitha pengesat në rrugën tuaj fitoni sa meshumemonedha apo coins dhe shfrtezojini ato qe te merrni kamionaapovetura perbindeshe 4x4 qe te beheni me te fuqishem.
Oggy per femije 4.0 APK
Oggy shqip femije eshte nje loje aventureperfemije , Oggy permban mbi 100 nivele per femije.Oggy me vjersha permban Grafike dhe muzike te bukur dherelaksojneper femijen tuaj.Ja vlen ta shkarkoni per femijen tuaj.Ne aplikacion gjindet oggy nje nga figurat me te kerkuarangafemijet,Grafike e shkelqyer.**Surpriza me animacione , tinguj dhe ndërveprime qe japinkënaqësiabsolute për fëmijët.oggy shqip per femije eshte nje aplikacion relaksuesperfemije.Vleresoje me Yje me poshte
Aventura e Majmunit Bengji 4.0 APK
Aventura e Majmunit Bengji, ju duhettindihmoni majmunit me emrin bengj qe ti arrije bananet e varuranelitar.Si duhet te luajme:- Prek litarin të heqësh bananet.Kjo lojë është hartuar me kujdes të jetë kënaqësi përçdomoshe
Loading...