1.1 / April 7, 2017
(5.0/5) (1)

Description

Ndiqni aventurat e majmunit, ndihmoni atëtëmbledh bananet e tij të preferuara.

Ju thjeshtë duhet të pritni litarët në mënyrën dhe kohën eduhur,loja është sfiduese dhe është e përshtatshme përfëmijëparashkollorë dhe për të rritur.

Ju duhet të jeni të koncentruar që të mund të zhvilloni aftësitëezgjedhjes së problemeve duke bërë nivelet e ndërlikuara në bazëtëfizikës së vërtetë.

Shijojeni atmosferën gazmore dhe relaksuese të njëprejaplikacioneve më të bukura dhe gratis nga TetovaDevelopers, ecilaështë gjithashtu edhe edukative për fëmijë.

Mos haroni të na ndjekni:
https://www.facebook.com/tetovadevelopers
https://www.tetovadevelopers.com
Nëse keni probleme me lojën, na jepni një shënimnësupport@tetovadeveloper.com, dhe ne do të bëjmë më të mirën përtëju ndihmuar.

Loja përmban vetëm 18 nivele.. Nëse ajo do të arrij sukses ne dotështojmë edhe më shumë!
Kaloni çaste të këndëshme me TetovaDevelopers :)

App Information Majmuni

Tetova Developers Show More...

Peralla shqip 2 1.0 APK
******* PËRALLA SHQIP 2 ******* ( ALBANIANTALES 2 )Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla përfëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe,dhe janë të zgjedhura nga përdoruesit e programit "PërallaShqip"...Ju Faleminderit !**************************************Përalla Shqip 2 përmban më shume se 110 përalla disa prej tyre janë:1. Arbereshi i Vogel2. Arushi që kërkonte babanë3. Ave Maria4. Aventurat e Molit dhe Macit5. Bariu dhe dhitë6. Borëbardha dhe 7 Xhuxhat7. Breshka dhe shqiponja8. Bretkosa e Shurdhër9. Bretkosa fodulle10. Bretkosa që do të trashet sa një ka11. Cironka e artë12. Dashuria dhe koha13. Deti me Sheqer14. Dhelpra dhe Bilbyli15. Dhelpra dhe cjapi16. Dhelpra e penduar17. Djali dhe Kuçedra18. Djali i mbretit19. Djaloshi dhe shqipja20. Djaloshi që mori fuqinë e ariut21. Dreri dhe brirët22. Dreri dhe Luani23. Dy bretkosat24. Dy gjelat, shqiponja dhe pula25. E bija e hënës dhe e diellit26. E perhitura27. Elefanti dhe qeni i vogël28. Era dhe dielli29. Ferrëgjati dhe çakalli30. Fiku i Bardhë dhe i Zi31. Flokarta dhe tre arinjtë32. Fshatari dhe patat e pjekura33. Gishteza34. Gjeli, qeni dhe dhelpra35. Gjilpërat mbërthyese36. Gjygji i Malëve37. Gjyshja që fluturoi38. Goja e ngjalës39. Gomari dhe blerësi i tij40. Gomari dhe sfungjerët41. Gomari i ngarkuar me kripë42. Harabeli dhe gjyshërit43. Hirushja44. Karrocieri dhe tregtari45. Ketri dhe Arra46. Korbat dhe Shqiponjat47. Korbi që deshi të bëhej si shqiponja48. Kësulëkuqja**************************************Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni nëemail ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni,gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normalfalë ndihmës tuaj...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******Proud to be Albanian...
Gjeegjeza Shqip 1.3 APK
Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madjenë disa krahina iu thonë edhe kash e lash.Në të bëhet përshkrimi i disa karakteristikave të një sendi oseveprimi dhe i jepet dikujt për ta gjetur se çdo të thot.Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i ka krijuar populligjëegjëzat.
Kurani Fisnik Shqip me lexim 1.0 APK
Në emër të All-llahut tëgjithëmëshirshmit,Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tanimund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexonidhe ta kutponi atë...Vërejtje :Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa tëshkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi..Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëveta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra se siaplikacioni të zë me pak vend, Leximi kuranit bëhet nga interneti,pra për të dëgjuar një sure ju duhet të keni lidhje nërrjetë.Allahu ju shpërbleft.
Hadithe Shqip 1.1 APK
Hadithe në gjuhën shqipe..Një numër i madh i haditheve në shqip, appliacioni është i pasuraredhe me widget të cilin mund ta nxjerni në ekranin tuaj dhe çdo orëwidgeti do të nxjer nga një hadith..Pra çdo herë që nxirni celularin tuaj nga xhepi juaj mund të lexoninga një hadith, dhe të mësoni gjëra të rreja...
Barcoleta Shqip 1.1 APK
******* BARCOLETA SHQIP *******Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërimtë disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher kyaplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600barcoleta...Dhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin ebarcoletave në të ardhmen...Ju Faleminderit !****************************************************************************Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni nëemail ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni,gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normalfalë ndihmës tuaj...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******
Peralla Shqip 2.0 APK
******* PËRALLA SHQIP ******* ( ALBANIAN TALES)Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla përfëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe...Gjithashtu disa janë të shkruara edhe në dialekte..Nëse ky aplikacion do të ketë sukses, ne do nxjerim edhe më shumëpëralla.*******Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni nëemail ose shkruani review...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******Erdhi koha që edhe shqipëtarët të përparojnë...Proud to be Albanian...
FTV Stream 1.5 APK
******* FTV Stream *******Make your own playlist with your favorite channels and play themtrough MX Video Player...Everything you need is a txt file with your favorite channellinks..Any idea will be appreciated, so please send us e-mail...Soon we will post some playlists on our Facebook FanPage...Thank you !****************************************************************************If you have any problem please send us E-mail first and do not rateit with one star, we will try to solve it...Tested on :* Alcatel One Touch Idol 2 S* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******
Ushqimet Shqip Anglisht 1.1 APK
Shiko,dëgjo,lexo dhe mëso ushqimet në dy gjuhënjëkohësisht duke përdorur metoda më moderne interaktive të cilatkanë efekt mahnitës në të mësuarit...Në këtë lojë mund të mësoni pemët dhe perimet në gjuhën Shqipe dheatë Angleze, e gjithë kjo bëhet më interesante nëprmjet kuizit icili është mjaft sfidues për fëmijët tuaj...Për më shumë provojeni vetë!

Top Apps Show More...

WIFI WPS WPA TESTER 3.8.4.1 APK
Sangiorgi Srl
**Devices WITHOUT root permissions and withAndroid >= 5.0 (Lollipop), can connect with this app but theyCANNOT view the WEP-WPA-WPA2****Devices WITHOUT root permissions and with Android < 5.0(Lollipop), CANNOT connect with this app and they CANNOT view theWEP-WPA-WPA2**Do you want to know if your Access Point is vulnerable at the WPSprotocol?Wifi Wps Wpa Tester is the app that you need!With this app, you can test the connection to AP with WPSPIN.PINs are calculated with many algorithms:-Zhao-TrendNet-Dlink-Dlink+1-Belkin(root)-FTE-xxx-TrendNet-Asus-AiroconRealtek-EasyBox Arcadyan-ArrisAnd others default PIN of MANY Access Point.Then NOT ALL AP ARE COMPATIBLE WITH THIS APP.App allows to do PINS BRUTEFORCE in a SMART WAY ( ONLY FOR ROOTEDDEVICES )Why SMART?Because, app will try 11000 PINs COMBINATIONS rather than10^8.In fact, AP tells to your device if the first 4 of 8 digits of WPSPIN, are correct and the last digit is a checksum of previous 7digits.NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.And, app allows to notify if WPS is in LOCK STATE ( ROOT AND NOROOT ).NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.WPS Lock state is a state when Access Point, for security reasons,does not allow no more PINs. THEN is USELESS to try othersPINs.App needs root permissions for devices with Android version <5.0 ( LOLLIPOP ).For devices with Android >= 5.0 you can test the PINs with thisapp and you can connect, BUT YOU CANNOT SEE WPA ( OR WEP ) PASSWORDWITHOUT ROOT PERMISSIONS.Use this app only with your own AP for do not go against thelaw.Privacy Policy :https://www.iubenda.com/privacy-policy/8000344