1.1 / April 7, 2017
(3.6/5) (7)
Loading...

Description

Ndiqni aventurat e majmunit, ndihmoni atë të mbledh bananet e tijtë preferuara.Ju thjeshtë duhet të pritni litarët në mënyrën dhekohën e duhur, loja është sfiduese dhe është e përshtatshme përfëmijë parashkollorë dhe për të rritur.Ju duhet të jeni tëkoncentruar që të mund të zhvilloni aftësitë e zgjedhjes sëproblemeve duke bërë nivelet e ndërlikuara në bazë të fizikës sëvërtetë.Shijojeni atmosferën gazmore dhe relaksuese të një prejaplikacioneve më të bukura dhe gratis nga TetovaDevelopers, e cilaështë gjithashtu edhe edukative për fëmijë.Mos haroni të nandjekni:https://www.facebook.com/tetovadevelopershttps://www.tetovadevelopers.comNësekeni probleme me lojën, na jepni një shënim në[email protected], dhe ne do të bëjmë më të mirën për tëju ndihmuar.Loja përmban vetëm 18 nivele.. Nëse ajo do të arrijsukses ne do të shtojmë edhe më shumë!Kaloni çaste të këndëshme meTetovaDevelopers :)

App Information Majmuni

 • App Name
  Majmuni
 • Package Name
  com.tetovadeveloper.majmuni
 • Updated
  April 7, 2017
 • File Size
  11M
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  1.1
 • Developer
  Tetova
 • Installs
  1,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Adventure
 • Developer
  Marshall Tito b.b. 1200 Tetovo R.Macedonia
 • Google Play Link

Tetova Show More...

Peralla shqip 2 1.0 APK
Tetova
******* PËRALLA SHQIP 2 ******* ( ALBANIAN TALES 2 )Nëse fëmijajuaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë, tëgjitha janë në gjuhen shqipe,dhe janë të zgjedhura nga përdoruesite programit "Përalla Shqip"...Ju Faleminderit!**************************************Përalla Shqip 2 përmban mëshume se 110 përalla disa prej tyre janë : 1. Arbereshi i Vogel2.Arushi që kërkonte babanë3. Ave Maria4. Aventurat e Molit dheMacit5. Bariu dhe dhitë6. Borëbardha dhe 7 Xhuxhat7. Breshka dheshqiponja8. Bretkosa e Shurdhër9. Bretkosa fodulle10. Bretkosa qëdo të trashet sa një ka11. Cironka e artë12. Dashuria dhe koha13.Deti me Sheqer14. Dhelpra dhe Bilbyli15. Dhelpra dhe cjapi16.Dhelpra e penduar17. Djali dhe Kuçedra18. Djali i mbretit19.Djaloshi dhe shqipja20. Djaloshi që mori fuqinë e ariut21. Dreridhe brirët22. Dreri dhe Luani23. Dy bretkosat24. Dy gjelat,shqiponja dhe pula25. E bija e hënës dhe e diellit26. Eperhitura27. Elefanti dhe qeni i vogël28. Era dhe dielli29.Ferrëgjati dhe çakalli30. Fiku i Bardhë dhe i Zi31. Flokarta dhetre arinjtë32. Fshatari dhe patat e pjekura33. Gishteza34. Gjeli,qeni dhe dhelpra35. Gjilpërat mbërthyese36. Gjygji i Malëve37.Gjyshja që fluturoi38. Goja e ngjalës39. Gomari dhe blerësi itij40. Gomari dhe sfungjerët41. Gomari i ngarkuar me kripë42.Harabeli dhe gjyshërit43. Hirushja44. Karrocieri dhe tregtari45.Ketri dhe Arra46. Korbat dhe Shqiponjat47. Korbi që deshi të bëhejsi shqiponja48. Kësulëkuqja**************************************Julutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në emailose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçkaka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmëstuaj...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2*Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7(Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******Proud to be Albanian...
Gjeegjeza Shqip 1.3 APK
Tetova
Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iuthonë edhe kash e lash. Në të bëhet përshkrimi i disakarakteristikave të një sendi ose veprimi dhe i jepet dikujt për tagjetur se çdo të thot.Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i kakrijuar populli gjëegjëzat.
Kurani Fisnik Shqip me lexim 1.0 APK
Tetova
Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,Kurani Fisnik ipërkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjonikuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponiatë...Vërejtje :Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet tëprisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillonleximi..Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë tëgjithëve ta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra sesi aplikacioni të zë me pak vend, Leximi kuranit bëhet ngainterneti, pra për të dëgjuar një sure ju duhet të keni lidhje nërrjetë.Allahu ju shpërbleft.
Hadithe Shqip 3.1.0 APK
Tetova
Hadithe në gjuhën shqipe.. Një numër i madh i haditheve në shqip,appliacioni është i pasurar edhe me widget të cilin mund ta nxjerninë ekranin tuaj dhe çdo orë widgeti do të nxjer nga një hadith..Pra çdo herë që nxirni celularin tuaj nga xhepi juaj mund të lexoninga një hadith, dhe të mësoni gjëra të rreja...
Barcoleta Shqip 1.1 APK
Tetova
******* BARCOLETA SHQIP *******Ju mungon disponimi, apo jeni nëshoqëri dhe keni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohengjëra interesante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund tëgjeni më shume se 600 barcoleta...Dhe shpresojmë që me ndihmën tuajdo të arrijmë të shtojmë numrin e barcoletave në të ardhmen...JuFaleminderit!****************************************************************************Julutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në emailose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçkaka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmëstuaj...Testuar në :* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2*Samsung Galaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7(Tablet)* Acer Iconia B1 (Tablet )*******
Peralla Shqip 2.0 APK
Tetova
******* PËRALLA SHQIP ******* ( ALBANIAN TALES )Nëse fëmija juajdëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë, të gjithajanë në gjuhen shqipe...Gjithashtu disa janë të shkruara edhe nëdialekte..Nëse ky aplikacion do të ketë sukses, ne do nxjerim edhemë shumë përalla.*******Ju lutem para se të votoni me më pak se 5yje na kontaktoni në email ose shkruani review...Testuar në :*Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* Samsung Galaxy S3* ZTE KissPlus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)* Acer Iconia B1(Tablet )*******Erdhi koha që edhe shqipëtarët të përparojnë...Proud to be Albanian...
FTV Stream 1.5 APK
Tetova
******* FTV Stream *******Make your own playlist with your favoritechannels and play them trough MX Video Player...Everything you needis a txt file with your favorite channel links..Any idea will beappreciated, so please send us e-mail...Soon we will post someplaylists on our Facebook FanPage...Thank you!****************************************************************************Ifyou have any problem please send us E-mail first and do not rate itwith one star, we will try to solve it...Tested on :* Alcatel OneTouch Idol 2 S* Xperia St21i (Tipo)* Samsung Galaxy S2* SamsungGalaxy S3* ZTE Kiss Plus* HTC Desire C* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)*Acer Iconia B1 (Tablet )*******
Ushqimet Shqip Anglisht 1.1 APK
Tetova
Shiko,dëgjo,lexo dhe mëso ushqimet në dy gjuhë njëkohësisht dukepërdorur metoda më moderne interaktive të cilat kanë efekt mahnitësnë të mësuarit...Në këtë lojë mund të mësoni pemët dhe perimet nëgjuhën Shqipe dhe atë Angleze, e gjithë kjo bëhet më interesantenëprmjet kuizit i cili është mjaft sfidues për fëmijët tuaj...Përmë shumë provojeni vetë!
Loading...