2.2 / May 31, 2019
(4.4/5) (3,191)

Description

Tani me My Telekom, ju keni mundësi të kontrolloni llogarinë tuajkudo ku ndodheni, në çdo kohë. Me aplikacionin My Telekom, ju mundtë: - kontrolloni balancën tuaj, - kontrolloni njësitë e mbetura tëpaketës/paketave tuaja, - shikoni dhe paguani faturën/faturat tuajaapo nje faturë tjetër - rimbushni çdo numër Telekom - aktivizonipaketa apo shërbime të ndryshme dhe shumë funksionalitete të tjera._ Now with My Telekom, you have the possibility to manage youraccount anywhere, anytime! With My Telekom application, you may: -Control your balance - Control remaining units of you package/s -Check and pay your bill/s or any other Telekom bill - Recharge anyTelekom number - Activate packages and/or services and many otherfunctionalities.

App Information My Telekom

My Telekom Version History

Select My Telekom Version :
 • 2.2 (19) - Latest Version
 • 2.1 (18)
 • My Telekom 2.2 APK File

  Publish Date: 2019 /12/16
  Requires Android: Android 4.2+ (Jelly Bean, API: 17)
  File Size: 22.9 MB
  Tested on: Android 8.0 (Oreo, API: 26)
  File Sha1: ac78a1d8d6300aabbe1e89d31ccc833663047625
  APK Signature: acdce1e31312cadd873967395fa6b54c3cb9a667
 • My Telekom 2.1 APK File

  Publish Date: 2019 /5/28
  Requires Android: Android 4.2+ (Jelly Bean, API: 17)
  File Size: 22.8 MB
  Tested on: Android 8.0 (Oreo, API: 26)
  File Sha1: ba7ee7b0e46c451a2c43b479e924bbc12b2caa8b
  APK Signature: acdce1e31312cadd873967395fa6b54c3cb9a667
Telekom Albania Show More...
My Telekom 2.2 APK
Tani me My Telekom, ju keni mundësi të kontrolloni llogarinë tuajkudo ku ndodheni, në çdo kohë. Me aplikacionin My Telekom, ju mundtë: - kontrolloni balancën tuaj, - kontrolloni njësitë e mbetura tëpaketës/paketave tuaja, - shikoni dhe paguani faturën/faturat tuajaapo nje faturë tjetër - rimbushni çdo numër Telekom - aktivizonipaketa apo shërbime të ndryshme dhe shumë funksionalitete të tjera._ Now with My Telekom, you have the possibility to manage youraccount anywhere, anytime! With My Telekom application, you may: -Control your balance - Control remaining units of you package/s -Check and pay your bill/s or any other Telekom bill - Recharge anyTelekom number - Activate packages and/or services and many otherfunctionalities.
Telekom Extra 1.1.1 APK
Aplikacioni Extra ju jep mundësinë të komunikoni edhe kur nuk kenikredit në numrin tuaj. Me anë të këtij aplikacioni, edhe kur nukkeni kredit, ju mund të aktivizoni paketa të ndryshme me Minuta,SMS dhe DATA sipas dëshirës tuaj në çdo moment kudo ku ndodheni.Këto paketa ofrohen si paradhënie dhe duhen paguar duke rimbushurnumrin brenda afatave të përcaktuara. Ky aplikacion është ivlefshëm vetëm për SO Android.Përfito nga çmimi promocional, përnjë periudhë të limituar!Marrëveshja e Licencës e PërdoruesitPërfundimtar: Me shkarkimin, instalimin, aksesimin ose përdorimin ekëtij aplikacioni, ju pranoni kushtet e shërbimit të disponueshmenë linkun e mëposhtëm dhe pranoni se e keni lexuar marrëveshjen, ekuptoni atë dhe pranoni të jeni të kufizuar nga kushtet e saj:https://www.juvo.mobi/tal-extra/eula.html.
My Telekom 1.0 APK
Tani me My Telekom, ju keni mundësitëkontrolloni llogarinë tuaj kudo ku ndodheni, në çdo kohë.Me aplikacionin My Telekom, ju mund të:- kontrolloni balancën tuaj,- kontrolloni njësitë e mbetura të paketës/paketave tuaja,- shikoni dhe paguani faturën/faturat tuaja apo njefaturëtjetër- rimbushni çdo numër Telekom- aktivizoni paketa apo shërbime të ndryshmedhe shumë funksionalitete të tjera._Now with My Telekom, you have the possibility to manage youraccountanywhere, anytime!With My Telekom application, you may:- Control your balance- Control remaining units of you package/s- Check and pay your bill/s or any other Telekom bill- Recharge any Telekom number- Activate packages and/or servicesand many other functionalities.
One Family 2.0.1 APK
Aplikacioni One Family është mënyra më e thjeshtë për të ndarëfotot, postimet, njoftimet detyrat, vendndodhjen, vetëm me familjentuaj. Eshtë totalisht falas dhe mund ta përdorni pothuajse në tëgjithë telefonat Android, iPhone dhe Windows... Me Aplikacionin OneFamily ju do të jeni më pranë familjes tuaj, do të dini ku ndodhenata në çdo moment, do të dërgoni mesazhe, të organizoni eventet efamiljes ose vetëm të ndani kontakte të rëndësishme… Meaplikacionin One Family ne besojmë te thjeshtësia dhe mendojmë sejeta juaj private …. duhet të qëndrojë private. Kemi kuptuar seshumë herë është mjaft e rëndësishme të dini se ku ndodhen tëdashurit tuaj, me siguri kjo do t’ju qetësonte. *VENDNDODHJA – NËKOHË REALE: tashmë ju mund të shikoni, në kohë reale, se ku ndodhenfamiljarët dhe miqtë në hartën tuaj private, vetëm me një klikim*ALARMET E VENDNDODHJES: vendosni alarme automatike kur të dashurittuaj arrijnë ose largohen nga zonat të cilat ju i keni caktuar mëparë * BUTONI SOS: (vetëm në rast se ju duhet) shtypni butonin SOSdhe dërgoni një alarm me vendndodhjen tuaj te të gjithë anëtarët egrupit. FUNKSIONALITETET Në Wall, ju mund të shikoni të gjithëaktivitetet dhe ndërveprimet mes anëtarëve të familjes. Të gjithëpostimet (mesazhet, vendndodhjet,fotot e postuara, ngjarjet dhekontaktet) janë të renditura sipas datës në mënyrë kronologjike.Kalendari Familjar dhe Listat Një kalendar i përbashkët të cilinmund ta menaxhoni direkt nga telefoni juaj. Shtoni një takim nëmënyrë që çdo pjesëtar i familjes ta shikojë dhe asnjëri moshumbasi asnjë aktivitet të rëndësishëm familjar. Ju gjithashtu mundtë krijoni lista me detyra dhe t’jua caktoni ato anëtarëve tëfamiljes. Njoftohuni kur një detyrë ka përfunduar totalisht nga njëanëtar. Lokalizuesi Familjar Anëtarët mund të shohin në hartëvendndodhjen në kohë reale të çdo anëtari, ose Check-in e tij tëfundit. Çdo anëtar mund ta vendosë vetë se me kë dërshiron ta ndajëvendndodhjen e tij. Bisedat Familjare Duke përdorur Mesazhet, njëanëtar mund të postojë direkt një mesazh të shkurtër tek të gjithëanëtarët e familjes të cilët do të njoftohen menjëherë. Çdo anëtardo të ketë mundësi të shohë mesazhin dhe të marri pjesë në bisedë.Galeria Familjare Ndani me miqtë dhe familjarët tuaj momentet më tëbukura. Galeria ju lejon të ndani fotot dhe videot në mënyrën më tëthjeshtë. Kontaktet Familjare Libri familjar i kontakteve jundihmon të gjeni shpejtë një kontakt familjar. Çdo anëtar mund tështojë një kontakt dhe detajet e tij (emër, mbiemër, gjyshja) Jumund të regjistroheni në Premium në çdo moment dhe të shijonibenefitet e mëposhtme: - Vendndodhja në kohë reale e të gjithëanëtarëve të grupit - Njoftime nga Zonat e Sigurisë sa herë që njëanëtar hyn ose del nga këto Zona. - Alarm SOS i menjëhershëm - 2GBhapësirë për të gjithë familjen për të ruajtur momentet më tërëndësishme. - Ruani momentet më të bukura në cilësinë HD. -Mesazhe zanore dhe video bashkëngjiur me bisedat tuaja Ngabenefitet e mësipërme të paketës Premium përfitojnë 6 grupefamiljare. E vlerësojmë shumë kur na jepni përshtypjet tuaja. Jumund të na dërgoni kërkesat tuaja për përmirësim ose sugjerime nëcustomercare@telekom.com.al Ju gjithashtu mund të na gjeni nëwww.telekom.com.al/onefamilyapp Përzemërsisht, One Family ngaTelekom Albania
Loading...