1.0 / April 11, 2016
(3.4/5) (84)
Loading...

Description

Sistem de PUSHNOTIFICATION al feeduluiINFP(alerta.infp.ro)

Aplicatia notifica cu 30 secunde inainte (pentru Bucuresti)siaproximativ 70 secunde inainte pentru zona de Vest atariiproducerea unui cutremur mai mare de 4 grade pe scaraRichter.

Aplicatia este in faza de dezvoltare(ALPHA). Potapareaintarzieri de anuntare in cazul in care aveti o conexiuneaslaba lainternet, sunteti pe un proxy, roaming sau notificarilesuntdezactivate pe device-ul dumneavoastra. De asemenea, aplicatianuva notifica daca nu se va emite alerta de catreserverulINFP-ului.

NU ne asumam nicio responsabilitate fata de utilizareaacesteiaplicatii.

Developeri: Valentin Anghel / Mircea Agrigoroaie /MihaiBadea

Powered by dotpxl.ro / pxlshot.ro

INFP PUSHNOTIFICATIONthefeed system (alerta.infp.ro)

The application notifies 30 seconds before (for Bucharest)andabout 70 seconds before the Western part of the country foranearthquake greater than 4 on the Richter scale.

The application is in the development phase (ALPHA). Alarmdelayscan occur if you have a poor internet connection, you are aproxy,or roaming device notifications are disabled on your site.Theapplication also notifies you will not be issuing the alertbyINFP's server.

We assume no responsibility to use this application.

Developer: Valentin Anghel / Mircea Agrigoroaie / MihaiBadea

Powered by dotpxl.ro / pxlshot.ro

App Information Notificare Cutremur Vrancea

 • App Name
  Notificare Cutremur Vrancea
 • Package Name
  ro.pxlshot.ultimulgcm
 • Updated
  April 11, 2016
 • File Size
  4.1M
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  1.0
 • Developer
  PxlShot
 • Installs
  1,000 - 5,000
 • Price
  Free
 • Category
  Communication
 • Developer
 • Google Play Link

PxlShot Show More...

Notificare Cutremur Vrancea 1.0 APK
PxlShot
Sistem de PUSHNOTIFICATION al feeduluiINFP(alerta.infp.ro)Aplicatia notifica cu 30 secunde inainte (pentru Bucuresti)siaproximativ 70 secunde inainte pentru zona de Vest atariiproducerea unui cutremur mai mare de 4 grade pe scaraRichter.Aplicatia este in faza de dezvoltare(ALPHA). Potapareaintarzieri de anuntare in cazul in care aveti o conexiuneaslaba lainternet, sunteti pe un proxy, roaming sau notificarilesuntdezactivate pe device-ul dumneavoastra. De asemenea, aplicatianuva notifica daca nu se va emite alerta de catreserverulINFP-ului.NU ne asumam nicio responsabilitate fata de utilizareaacesteiaplicatii.Developeri: Valentin Anghel / Mircea Agrigoroaie /MihaiBadeaPowered by dotpxl.ro / pxlshot.roINFP PUSHNOTIFICATIONthefeed system (alerta.infp.ro)The application notifies 30 seconds before (for Bucharest)andabout 70 seconds before the Western part of the country foranearthquake greater than 4 on the Richter scale.The application is in the development phase (ALPHA). Alarmdelayscan occur if you have a poor internet connection, you are aproxy,or roaming device notifications are disabled on your site.Theapplication also notifies you will not be issuing the alertbyINFP's server.We assume no responsibility to use this application.Developer: Valentin Anghel / Mircea Agrigoroaie / MihaiBadeaPowered by dotpxl.ro / pxlshot.ro
PxlShot pentru Android 1.0 APK
PxlShot
Suntem o comunitate vibranta ce isi propune sa aduca intr-un singurloc graficieni si fotografi din Romania care sa-si masoare talentulin concursuri creative, cu reguli bine definite si a caror evaluaretine chiar de catre comunitate. Sunt bineveniti atat profesionisticat si amatorii ce isi doresc sa invete si sa se perfectioneze.Avemconcursuri saptamanale de fotografie si grafica la care se poateparticipa in mod gratuit. Poti lega prietenii cu alti utilizatorice iti impartasesc pasiunea pentru arta.Ne dorim sa ai o experientafrumoasa pe acest site, sa iti creezi prieteni si sa inveti dinlucrarile tale si ale celorlalti participanti.
Loading...