1.2 / November 18, 2013
(5.0/5) (5)
Loading...

Description

Oferte Revelion este aplicatia care te vaajuta sa gasesti oferte de revelion in cel mai scurt timp posibil.

-filtrare: tara/oras si pret
-sortare: crescator/descrescator dupa pret

Offers New Year is theapplication that will help you to find Eve deals in the shortesttime possible.

-Filters: country / city and price
-Sort: ascending / descending by price

App Information OferteRevelion

 • App Name
  OferteRevelion
 • Package Name
  com.app.oferterevelion
 • Updated
  November 18, 2013
 • File Size
  254k
 • Requires Android
  Android 2.2 and up
 • Version
  1.2
 • Developer
  Infoturism Media Srl
 • Installs
  500 - 1,000
 • Price
  Free
 • Category
  Travel & Local
 • Developer
 • Google Play Link

Infoturism Media Srl Show More...

Last Minute Rezervari vacante 2.1.0 APK
Cu aplicatia Last Minute ai acces la cele mai mari reduceri! LastMinute pune la dispozitie peste 4000 oferte lunar de la sute deagentii de turism din Romania. Aici gasesti vacanta in destinatiavisata, la cele mai mici preturi. Trimite Rezervare sau Suna directde pe telefon sau tableta. De ce sa o instalezi? -Cand vrei sapleci in vacanta cat mai repede, aici poti gasi cele mai buneoferte de Last Minute - Poti sa alegi oferte de tip Sejur,Circuite, Croaziere - Varietarea este mare, iti propunem sute deoferte si destinatii, de la cele mai cunoscute agentii de turismdin Romania - Rezervarea ajunge direct la agentia ce a postatoferta dorita de tine, urmand ca aceasta sa te contacteze in celmai scurt timp pentru confirmare si detalii. Cele mai mici preturisunt in Last Minute: - Locurile ramase neocupate beneficiaza dereduceri de pana la 35%. Gasesti usor locul ideal pentru vacanta: -Aplicatia dispune de filtre de cautare pentru destinatie, pret,categorie hotel, data plecarii si durata sejurului, ceea cefaciliteaza accesul la destinatii turistice variate, la o multimede hoteluri. Poti alege perioada cea mai potrivita sau categoria dehotel dorita si poti selecta din plaja de preturi pe cel maiconvenabil. - Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de:data plecarii, ordinea crescatoare a preturilor. Last Minute esteaplicatia ideala pentru cei care se pregatesc de vacanta, dar sipentru cei care vor sa sunt interesati de vacante la preturiaccesibile. Infoturism Media SRL este specializata in servicii deturism oferite prin intermediul Internetului. Compania pune ladispozitia utilizatorilor cea mai cuprinzatoare baza de date deoferte turistice de la majoritatea agentiilor de turism din Romaniaprin site-ul www.infoturism.ro si cea mai variata colectie deunitati de cazare, obiective turistice si sarbatori traditionaledin tara.
OferteRevelion 1.2 APK
Oferte Revelion este aplicatia care te vaajuta sa gasesti oferte de revelion in cel mai scurt timp posibil.-filtrare: tara/oras si pret-sortare: crescator/descrescator dupa pretOffers New Year is theapplication that will help you to find Eve deals in the shortesttime possible.-Filters: country / city and price-Sort: ascending / descending by price
Early Booking 2.0 APK
Trimite Rezervare sau Suna direct de pe telefon sau tableta.Ofertele de tip Early Booking au o perioada limitata devalabilitate. Cu aplicatia Early Booking vei fi la curent cu celemai mari reduceri oferite de agentii, pentru rezervarea din timp avacantelor. De ce sa o instalezi? - Daca iti place sa-ti planuiestivacanta cu cateva luni inainte, aici poti gasi cele mai bune ofertede Early Booking, cu pana la 40% mai ieftine ca in plin sezon. -Vezi ofertele celor mai cunoscute 300 de agentii agentii de turismdin Romania; - Varietate mare de oferte, poti sa alegi din peste6000 de oferte din diferite Destinatii; - Rezervarea ajunge directla agentia ce a postat oferta dorita de tine, urmand ca aceasta sate contacteze in cel mai scurt timp pentru confirmare si detalii.Ai avantajul rezervarii din timp a vacantelor tale, prin EarlyBooking!
Loading...