4.0 / January 29, 2017
(2.0/5) (1)

Description

Oggy shqip femije eshte nje loje aventureperfemije , Oggy permban mbi 100 nivele per femije.
Oggy me vjersha permban Grafike dhe muzike te bukur dherelaksojneper femijen tuaj.
Ja vlen ta shkarkoni per femijen tuaj.
Ne aplikacion gjindet oggy nje nga figurat me te kerkuarangafemijet,
Grafike e shkelqyer.
*
*Surpriza me animacione , tinguj dhe ndërveprime qe japinkënaqësiabsolute për fëmijët.
oggy shqip per femije eshte nje aplikacion relaksuesperfemije.
Vleresoje me Yje me poshte

App Information Oggy per femije

Fokus Developers Show More...

'Gervish dhe qello' Kuiz shqip 1.0 APK
Kuiz shqip Gervish dhe qello, eshte nje appshqip nje lloj kuizi shqip me Aktore ,Futbolliste ku priten dhekategori te ndryshme qdo dite me pemiresime te reja.Si te Luajme:Gervish hapesiren dhe kliko mbi emrin e personazhit ne fotoRuaj rezultatin
Ninulla Për Fëmijë 6.3 APK
Nëna të dashura ne kemi bërë këtë aplikacionme ninulla për juve dhe bebat tuaja.Në këtë aplikacion ne kemi zgjedhur ninullat më të bukura dhe më tëkërkuarat.Fjetja e mirë e fëmijëve me ninulla është e shëndetshme si dhezgjohen te lumtur.Tani aplikacioni permbanë dhe përralla për fëmijë.
Ngjyros Librin 16092916 APK
Loje e bukur per femije, njekohesishtndihmonne edukimin e femijeve tuaj, ata mund te mesojne tengjyrosinvizatime te ndryshme
Kuiz Matematike 6.7 APK
Kuiz i matematikes, ju ndihmon te ushtroninellogaritje te shpejte.
Lepuroshi në xhungëll 4.0 APK
Lepuroshi në xhungëll !!! është një lojë ethjeshtë shqip dhe aventureske me nje kontrolle te thjeshtë.Lepuroshi jonë dhe fëmijët e saj të vegjël janë të uritur , per tëndihmuar lepuroshin e vogël për të drejtuar dhe të mbledhë karrotanga xhunglla pa u penguar. Vetëm klikoni në ekran për të bërëlepuroshin tonë të hidhet dhe të kaloje të gjitha pengesat. Lojaeshte me grafikë të mirë dhe muzikë.***Karakteristika***1. Klikoni ekranin për të bërë lepuri të kerceje.2. Të mbledhë të gjitha karrotat.3. Te vrapoj dhe të përfundojë të gjitha nivelet.4. Ka muzikë të mirë relaksuese dhe efektet e zërit.*** Si te luajme ***1. Vetëm trokitje e lehtë në ekran per të hedhur lepuroshinlart.2. Mblidhni karrota sa me shumë qe te mundeni3. Perfundoni te gjitha nivelet me sukses
Gorilla Shqip 4.1.2 APK
Gorilla eshte nje loje e re shqip per vitin2017. Loja shqip Gorilla apo majmuni qe mbledh banane eshte njeloje aventure me grafike HD.Loja Gorilla shqip ka permbi 100 nivele , nibeli fillestar ,mesatar dhe expert ose me.i veshtire.Loja gorilla luhet keshtu :Prekje e lehte mbi ekran per te ikur nga pengesat.Mbledh banane sa me shumeDhe perfundo nivelin expert te loja Gorilla.Me poshte mund ta vleresoni lojen shqip Gorilla duke jep 5yje
Loje shqip per femije KAMIONI 1.0 APK
Loje shqip per femije me kerre kamioni,Kamioniloje shqip me kerre.Loje e mrekullueshme shqip me kerre Kamioni me grafike HD.Shmangni të gjitha pengesat në rrugën tuaj fitoni sa meshumemonedha apo coins dhe shfrtezojini ato qe te merrni kamionaapovetura perbindeshe 4x4 qe te beheni me te fuqishem.
Loje me kerre 'TAXI' APK
Loje me kerre TAXI Shofer 2016 Ju keni përtëpërfunduar të gjitha nivelet për t'u bërë një shoferprofesionist.Kjo lojë është pak sfiduese dhe terheqeseKjo është nje lojë e çmendur, ndërsa ju të nxitoni në rrugë sinjëshofer pro.Të zgjedhura:1 3 moda Niveli2 100 + nivele3 Grafika te shkelqyeshme dhe lojë Sfiduese4 terheqese lojë dhe motivues lojë??? SI LUHET ???Trokitje e lehtë në ekran qe të hidheni , për të shmangurngaobjektet e lojës si kuti, bimët etjPlotëso të gjitha nivelet lojës dhe të bëheni shofer profesionalilojes me kerre Taxi 2016

Top Apps Show More...

WIFI WPS WPA TESTER 3.8.4.1 APK
Sangiorgi Srl
**Devices WITHOUT root permissions and withAndroid >= 5.0 (Lollipop), can connect with this app but theyCANNOT view the WEP-WPA-WPA2****Devices WITHOUT root permissions and with Android < 5.0(Lollipop), CANNOT connect with this app and they CANNOT view theWEP-WPA-WPA2**Do you want to know if your Access Point is vulnerable at the WPSprotocol?Wifi Wps Wpa Tester is the app that you need!With this app, you can test the connection to AP with WPSPIN.PINs are calculated with many algorithms:-Zhao-TrendNet-Dlink-Dlink+1-Belkin(root)-FTE-xxx-TrendNet-Asus-AiroconRealtek-EasyBox Arcadyan-ArrisAnd others default PIN of MANY Access Point.Then NOT ALL AP ARE COMPATIBLE WITH THIS APP.App allows to do PINS BRUTEFORCE in a SMART WAY ( ONLY FOR ROOTEDDEVICES )Why SMART?Because, app will try 11000 PINs COMBINATIONS rather than10^8.In fact, AP tells to your device if the first 4 of 8 digits of WPSPIN, are correct and the last digit is a checksum of previous 7digits.NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.And, app allows to notify if WPS is in LOCK STATE ( ROOT AND NOROOT ).NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.WPS Lock state is a state when Access Point, for security reasons,does not allow no more PINs. THEN is USELESS to try othersPINs.App needs root permissions for devices with Android version <5.0 ( LOLLIPOP ).For devices with Android >= 5.0 you can test the PINs with thisapp and you can connect, BUT YOU CANNOT SEE WPA ( OR WEP ) PASSWORDWITHOUT ROOT PERMISSIONS.Use this app only with your own AP for do not go against thelaw.Privacy Policy :https://www.iubenda.com/privacy-policy/8000344
Blog 0.0.1 APK
Technotip
Our blog posts include experiment results ofonline marketing, how to articles, tools and tips for running yourbusiness, business ideas, online selling, entrepreneurship, startups, success stories, interviews and reviews of relevantbooks.You can visit the web version of our app:http://technotip.orgFeatures1. Has a list of 8 recent articles on the homepage and user cannavigate to older blog posts.2. Clear reading experience with bigger fonts on articlepage.3. Facility to bookmark the article and read later from bookmarkssection.4. Cache the recently viewed article for offline reading.5. List of pages.6. Search facility.7. List posts based on Category.8. List posts by author/contributor.9. Invite others to our app via Social Sharing Apps.Option to rate the app.10. Facility to directly share the posts and pages with others frominside the app via popular social sharing applications.
XPOSED IMEI Changer 1.7 APK
Vivek.V
ROOT REQUIREDXPOSED FRAMEWORK REQUIREDIF You dont know What is XPOSED Framework then do not try thisapplication (it wont work)Hi Guys,I read about the Xposed framework in xda and other websites.somewebsites have really good tutorials about it.So what I understandis that we can modify a function and its return values using theXposed Framework.I have created and Xposed Module For Changing (MASKING) the IMEI Noof the PhoneChange Means How Other Application gets the IMEI No of the deviceusing below codeAs you all know,The Value is not permanent as it is an XposedModule :)XDA-Developers Threadhttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187Pro version :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivek.imeichangerproStepsInstall appEnable module in xposed frameworkCome back to app and enter new valuePress ApplyGo to xposed moduleOpen framework pageDo a soft rebootOpen the appAnd you can see new valuecheck the value by dialing *#06#, you can see the new value