1.1 / November 14, 2016
(4.2/5) (Learn More</a></div>)
Loading...

Description

"Qasja per PAK" is an application that aims to provide withsufficient information to People with Disabilities that live inKosovo about the level of accessibility in different public andprivate buildings.The idea about the application and the projectbelongs to youth members of Handikos and was supported by UNICEFInnovations Lab Kosovo. This app was developed by Zombie Soup inPrishtina.

App Information Qasja per PAK

 • App Name
  Qasja per PAK
 • Package Name
  com.appsix.handikos
 • Updated
  November 14, 2016
 • File Size
  4.5M
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  1.1
 • Developer
  APPSIX
 • Installs
  50+
 • Price
  Free
 • Category
  Tools
 • Developer
 • Google Play Link

APPSIX Show More...

Radio Dukagjini 1.0.2 APK
APPSIX
Ne kemi dëshmuar që dimë të lexojmë dhekuptojmë mendimet e dëgjuesve tanë.Radios në vend i kemi dhënë njëemër, duke bërë historinë me një ekip me dy studio të ndryshme nëPejë dhe Prishtinë.RD është vlersuar, votuar dhe cilësuar nga të gjitha sondazhetnë vend dhe rajon si radio më popullore më e dëgjuar në 11 vjetët efundit në Kosovë.Miq, dëgjues, ju faleminderit që ekzistoni.Ne jemi gjithmonë ON AIR.Me zemër,RADIO DUKAGJINI
Kurdistan TV 1.5 APK
APPSIX
Official Android App for Kurdistan TV. Readthe latest news from Kurdistan and Middle East.
PriFest 1.0 APK
APPSIX
Following examples of many countries intheregion and world, it has been proven that the best promotion ofacountry is through its culture. PriFest's mission is to opendoorsof the newest country in the world, Kosovo, to welcomedifferentcultures of the world through cinema, using it as a mediumtopromote open dialogue between cultures and nations. PriFestseeksto bring the best of world cinema to Prishtina & Kosovo,and topromote the best of Kosovar film to the internationalaudience.PriFest aims to develop local and international talent,byenhancing growth of the industry in the country
Eurosig 1.0 APK
APPSIX
Eurosig, kompani e konsoliduar në tregun e sigurimeve, është eshtrirë në gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dheKosovës.Zgjerimi i rrjetit të shitjes, pozicionimi në tregun esigurimeve me një rritje të ndjeshme dhe relativisht të shpejtë, kaardhur si rezultat i një pune të vazhdueshme dhe i një stafi tëkualifikuar të saj. Eurosig sh.a. për katër vitet e fundit ështëklasifikuar si kompania me rendimentin më të lartë të rritjes nëtregun e sigurimeve. Eurosig ofron zgjidhje të përshtatshme tësigurimit që zhvillohen në një botë në ndryshim dhe për këtë qëllimka në dispozicion personel të aftë e profesionist, dinamik dhekompetent të vërtëtë.Duke pasur parasysh synimin e kompanisë për tëqenë lider në fushën e sigurimeve, klientët kanë rastin që nëtelefonin e tyre të kenë në shfrytëzim edhe aplikacionin mobilEurosig, që përveç informacioneve më të reja rreth produkteve tëkompanisë, sjell edhe për herë të parë në Ballkan mundësinë përpagesa të polisave të sigurimit në mënyrë të shpejtë dhe online,direkt nga pajisja mobile.Disa prej veçorive të aplikacionitjanë;Informacionet më të funditMundësia për blerje online tëpolisaveQasja në shërbime emergjenteQasja në llogari personale dhepasqyra e sajQasja në shërbime e informacione për biznese,etj.Shkarkoni aplikacionin dhe qëndroni të informuar nga shërbimetdhe informatat më të fundit prej Eurosig.
Glam Radio 1.2 APK
APPSIX
GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesitë,pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia dhepërcaktimi seksual, sfondi kulturorë apo gjuha, aftësitë për tëdëgjuar program me çasje individuale në kualitetit të lartë, tëpastër, me muzikë dhe zëra të mirë e argëtues, e kanë gjithsecili.GLAM Radio mëton që të frymëzojë njerëzitë, jo vetëm në bazaditore, që ta shohin botën në mënyra dhe përmes përvojave tëndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesantepërmes transmetimeve të programeve të saja. GLAM Radio në krye tëmisionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. Plani Strategjiki GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e saj, duke e bërëradion një model të qëndrueshëm, kreativ, inovativ dhe tëbesueshëm. Ne e vlerësojmë fuqinë e "Pse jo?" (Why Not?) Bashkë medëgjuesit ne mund të jetësojmë një radio në kuptimin e plotë tëfjalës, duke inkurajuar shumëllojshmërinë e mendimit, zhvillimit,perspektivës dhe argëtimit. GLAM Radio do të jetë një institucion injerëzve që duan të ndjehen mirë dhe e vlersojnë vetën, duke umundësuar të tjerëve të jenë pjesë aktive e shumë programeve nëtransmetim. Mbi të gjitha, Radio për ekipin dhe projektin tonëështë jo vetëm pasion. Ne kemi themeluarë GLAM Radio-n sepse kemizgjedhur të jetojmë këtu (Kosovë) duke dashur fuqishëm të tregojmëse mundësitë dhe rrethanat gjithmonë krijohen nga dashuria përpunën dhe vendin. GLAM Radio ka frekuencë regjionale, me bazë nëPrishtinë, dhe transmeton programin e saj edhe online përmesaplikacionit për telefonët e mençur dhe në web faqen:www.glamradio.fm
Qasja per PAK 1.1 APK
APPSIX
"Qasja per PAK" is an application that aims to provide withsufficient information to People with Disabilities that live inKosovo about the level of accessibility in different public andprivate buildings.The idea about the application and the projectbelongs to youth members of Handikos and was supported by UNICEFInnovations Lab Kosovo. This app was developed by Zombie Soup inPrishtina.
Loading...