2.0 / December 1, 2019
(4.3/5) (13)
Loading...

Description

Resepi Kejayaan ialah aplikasi yang dicipta khusus bagi mereka yangdahagakan ilmu dan motivasi dalam menempuh cabaran demi mencapaikejayaan saban hari. Pelbagai tips dan cara untuk dikongsi bersama,diamalkan untuk meningkatkan lagi motivasi diri dalam perjalananmencapai cita cita. Doa dan selawat murah rezeki turut disertakandi dalam aplikasi ini.

App Information Resepi Kejayaan

 • App Name
  Resepi Kejayaan
 • Package Name
  com.andromo.dev212145.app340282
 • Updated
  December 1, 2019
 • File Size
  6.2M
 • Requires Android
  Android 4.1 and up
 • Version
  2.0
 • Developer
  wannybeautyapps
 • Installs
  1,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Books & Reference
 • Developer
 • Google Play Link

wannybeautyapps Show More...

Jimak Yang Hebat 1.0 APK
Jimak yang hebat ialah satu aplikasi yangmembantu golongan yang ingin berumah tangga dalam memahami selokbelok proses jimak yang membantu merapatkan hubungan suamiisteri.Aplikasi ini mudah untuk digunakan dan sesuai untuk merekayang sudah berkahwin atau yang ingin merancang membina rumahtangga.Tiada gambar yang menjolok mata disertai dengan doa yangberkaitan.Great coitus is anapplication that will help those who want to settle down inunderstanding the intricacies of intercourse process that helpsbridge the isteri.Aplikasi husband is easy to use and ideal forthose who are married or who wish to build a provocative picturetangga.Tiada accompanied by prayer points related.
Ibadah Puasa 1.0 APK
Aplikasi Ibadah Puasa bagi kemudahan maklumat kepada anda.Mudahdigunakan di telefon mudah alih anda dan boleh digunakan tanpamengira usia masyarakat. Pelbagai maklumat berkaitan ibadah puasaboleh disampaikan kepada anak-anak anda dan juga sahabat dansudara-mara. Terdapat juga lafaz niat puasa dan koleksi videoceramah berkaitan dengan ibadah puasa ini.Gunakan aplikasi ini bagimembantu meningkatkan ilmu anda tentang ibadah puasa dan caramenjalankan ibadah ini.
Doa Tolak Bala 1.0 APK
Doa Mohon Keselamatan, Kesihatan dan Tolak Bala. Seperti biasaadab-adab berdoa perlulah diperhatikan, dan ketika berdoa tumpukansepenuh hati, penuh mengharap, mengadu kepada Allah SWT, sertafahami setiap patah doa yang dibaca. Alhamdulillah, dengan rendahhati dan penuh kesyukuran kepada Allah SWT (bukan untuk menunjukatau bermegah), mengecap rasa nikmat berdoa yang mana masalahterlerai ketika sedang membaca doa ini. Alhamdulillah. Aplikasi DoaElak Musibah ini sesuai untuk semua golongan usia dan mudahdigunakan dimana sahaja anda berada.
Kata Hikmah Ustaz Azhar 1.0 APK
Aplikasi kata hikmah ustaz Azhar menghimpunkan pelbagai ungkapankata-kata Ustaz Azhar Idrus yang menusuk kalbu dan mampu dijadikanperingatan dalam menjalani hidup yang singkat ini. Aplikasi inijuga membolehkan anda menjadikan kata-kata Ustaz Azhar dijadikanlatar belakang telefon mudah alih anda. Mudah digunakan di manasahaja anda berada dan sesuai untuk semua peringkat golongan usia.Gunakanlah aplikasi ini bagi memperingati diri kita sendiri danjuga saudara-saudara yang berdekatan dengan kita.
Surah Hafazan SPM 2.0 APK
Ayat-ayat hafazan pelajar SPM.Aplikasi ini dapat membantu andadalam menghafal serta mendengar surah-surah hafazan setiap hari dimana sahaja anda berada.Gunakanlah aplikasi ini sebaik-baiknyadalam menghafal surah dan mencapai kecemerlangan dalam SPM anda.
Resepi Berbuka Puasa 2.0 APK
Pelbagai menu dan resepi untuk dihidangkan waktu berbuka puasa.Pelbagai idea resepi untuk anda belajar dan memasak sendiri resepiyang sangat menyelerakan ini. Hidangan tradisi menjadi pembukaselera seisi keluarga yang pastinya menambat hati setiap insan yangmerasainya. Cubalah pelbagai resepi yang lazat pada hari inimelalui aplikasi menu juadah iftar.
Ayam Percik 2.0 APK
Resepi ayam percik di hujung jari anda dan mudah untukdirujuk.Gunakanlah aplikasi resepi ayam percik ini sebagai panduananda dalam memasak ayam percik dan membuat resepi sendiri ayampercik untuk dijual ataupun dijadikan hidangan seisikeluarga.Panduan ini amat sesuai untuk mereka yang masihtercari-cari resepi masakan ayam percik yang mudah dan lazat untukdisediakan.Bonus resepi kek valvet merah juga terkandung dalamaplikasi ini.Selamat mencuba.
Ikatan Tali Leher 1.0 APK
Cara ikatan tali leher dengan mudah dan boleh digunakan dimanasahaja anda berada.Aplikasi ini membantu anda dalam memperkemaskanlagi cara ikatan tali leher anda dengan betul dan kemas.Sesuaiuntuk semua peringkat usia dan mudah untuk difahami.Selamatmencuba. * Mudah untuk merujuk dan mudah dibaca * Versi percuma. *Auto Putar mode (dioptimumkan untuk skrin yang lebih kecil) *Sesuai untuk semua peringkat umur. * Mudah untuk membawa.Aplikasiyang mesra Pengguna.
Loading...