1.0.8.realmadrid / September 24, 2018
(4.9/5) (114)
Loading...

Description

Real Madrid Albania është vazhdimësia e Real Madrid C.F.OFFICAL FANPAGE ALBANIA. Nëpërmjet RM Albanias, ju jeni të parët që merniinformacionet më të fundit të klubit me anë të njoftimeve qëdërgohen tek ju sapo te ketë lajme të reja. Këtu mund të gjenigjithçka që ka të bëje me Real Madridin. Jemi burimi juaj nga fushae deri tek dhomat e zhveshjes, nga presidenti e deri tekpunonjësit, nga lojtarët e deri tek trajnerët. Lajmet më të fundittë skuadrës Madrilene, lajme për merkaton, kampionatin,informacione të detajuara për lojtarët, stafin teknik, hierarkinë,një galeri me fotot më të mira të Real Madridit, video fantastikedhe gjithçka tjetër. 24/7 vetëm në dispozicionin tuaj.

App Information RM Albania

Hex Team Show More...

Inter Club Albania 1.8g.interalbania APK
Hex Team
Nëpërmjet aplikacionit të Inter Club Albania, ju jeni të parët qëmerni informacionet më të fundit të klubit me anë të njoftimeve qëdërgohen tek ju sapo te ketë lajme të reja. Këtu mund të gjenigjithçka që ka të bëje me Interin. Jemi burimi juaj nga fusha ederi tek dhomat e zhveshjes, nga presidenti e deri tek punonjësit,nga lojtarët e deri tek trajnerët. Lajmet më të fundit të skuadrës,lajme për merkaton, kampionatin, informacione të detajuara përlojtarët, stafin teknik, hierarkinë, një galeri me fotot më të miratë Inter, video fantastike dhe gjithçka tjetër. 24/7 vetëm nëdispozicionin tuaj. InterClubAlbania është grupimi parë dhe i vetëmi tifozëve zikaltër në Shqipëri i njohur nga vetë F.CInternazionale.
RM Albania 1.0.8.realmadrid APK
Hex Team
Real Madrid Albania është vazhdimësia e Real Madrid C.F.OFFICAL FANPAGE ALBANIA. Nëpërmjet RM Albanias, ju jeni të parët që merniinformacionet më të fundit të klubit me anë të njoftimeve qëdërgohen tek ju sapo te ketë lajme të reja. Këtu mund të gjenigjithçka që ka të bëje me Real Madridin. Jemi burimi juaj nga fushae deri tek dhomat e zhveshjes, nga presidenti e deri tekpunonjësit, nga lojtarët e deri tek trajnerët. Lajmet më të fundittë skuadrës Madrilene, lajme për merkaton, kampionatin,informacione të detajuara për lojtarët, stafin teknik, hierarkinë,një galeri me fotot më të mira të Real Madridit, video fantastikedhe gjithçka tjetër. 24/7 vetëm në dispozicionin tuaj.
Okey Friends 2.1.17 APK
Hex Team
Okey është një lojë argëtuese shumë e njohur nëpër të gjithë botëndhe një legjendë absolute tek popujt e Ballkanit e veçanërisht tekpopulli Shqiptarë dhe ai Turk. Është obsesioni i një brezi të tërëqë tek kjo lojë ka gjetur argëtimin që kërkonte prej kohësh, dheakoma më tepër, ka gjetur vetveten. Okey është loja që mbledh rrethvetes me dhjetëra miq të cilët sfidojnë njëri-tjetrin në mënyra tëndryshme dhe është njëra ndër arsyet kryesore e takimeve të tyre tëpërditshme. Luhet çdo ditë dhe çdo natë, në çdo vend e çdo qytet.Është loja që luhet pa përjashtim nga çdo brez dhe çdo gjeneratë,nga i madh e i vogël. Dhe ka një të keqe; Nëse e luan njëherë, do eluash përgjithmonë. Okey Friends ju prezenton një tjetër dimenziontë këtij argëtimi. Nëpërmjet aplikacionit Okey Friends, ju kenimundësinë që të luani me miqtë tuaj në kohë reale pa mos paturnevojën dhe domosdoshmërinë e një vend-takimi. Gjithçka që duhet tëbëni është të shkarkoni aplikacioni, të krijoni një lojë dhe t'iftoni miqtë tuaj t’i bashkangjiten lojës në mënyrë fare të thjeshtëduke klikuar brenda lojës opsionet e ndryshme si Facebook,WhatsApp, Viber, etj. Okey Friends në princip luhet gjithmonë mekatër lojtarë - nga dy shokë ulur përballë njëri-tjetrit që në vetepërbëjnë një ekip. E gjithë loja luhet në drejtimin e kundërt tëakrepave të orës.Gjatë lojës, lojtari i parë që mer pllakat ka 15pllaka në dorë, ndërsa të tjerët kanë nga 14 pllaka apo 14kombinime numrash të cilët janë të renditura në bazë të katërngjyrave kryesore: • Kaltër • Kuqe • Zezë • JeshileQëllimi i gjithëlojës është realizimi i 3 apo më tepër kombinimeve të së njëjtësngjyrë me numrat e njëjtë – për shembull: tre 10-ta të kuqe;Osekombinimi i të njëjtës ngjyrë me numra sipas rradhës (psh: 10 ekuqe – 11 e kuqe – 12 e kuqe).FAT TË MBARË DHE ARGËTIM TËKËNDSHËM!!
com.hexteam.lajmemix 2.7.4 APK
Hex Team
Lajme është aplikacioni i cili përmban lajmet e fundit të portalevemë të mëdha shqiptare të gjitha në një vend. Në vend që te hapninjë nga një secilin portal, tashmë ju mund ti gjeni të gjithëtitujt dhe permbajtjet e portaleve të organizuara mirë, duke indarë lajmet sipas kategorive, me një dizajn të paster dhe navigimshumë të shpejte, e gjitha kjo vetëm në një aplikacion mobil. Eveçanta e këtij aplikacioni është se ju mund të 'Kërkoni' per njelajm te caktuar dhe kështu ne do ju prezantojmë të gjithë lajmetnga burime të ndryshme, me të cilën mund të krahasoni dhe vlëresonipër cilësinë nga burime të ndryshme portalesh, gjithashtu ju mundtë inspiroheni duke shfletuar tema të ndryshme të lajmeve,teknologjisë, biznesit, marketingut, ndërmarrësisë, dizajnit,gatimit, fotografisë dhe shumë të tjera. Përmbajtja e lajmeve ështëe pandryshuar, ajo merret direkt nga burimi i lajmit.Karakteristikat - Të gjitha lajmet e portaleve në një vend - Lajmette organizuara sipas kategorive - Kërkim i një titulli të caktuar
Milan Club Albania 1.0.3.milanclubalbania APK
Hex Team
Milan Club Albania numëron 470 anëtarë të regjistruar është një ngafan clubet më të mëdhenj jashtë Italisë në Europë!
Albania Team 1.0.3.albanianteam APK
Hex Team
Albania Team është një aplikacion që i dedikohet KombëtaresShqiptare dhe futbollit Shqiptar në përgjithësi. Këtu mund të gjenilajmet më të fundit dhe më të sakta për Kombëtaren.Albania Team qënë fillimet e saja ka patur për mision zhvillimin e futbollitShqiptar dhe ka shërbyer si dhe vazhdon të shërbeje si zbuluesetalentesh për Kombëtaren.Albania Team ka një përkushtim të veçantëndaj futbollit dhe futbollistëve Shqiptarë kudo që ataluajnë.Flasim edhe për kampionatet më të ndjekura në Europë si:-Serie A- La Liga- Premier League- BundesligaNëpërmjet Albania Teamju keni mundësinë të merni njoftime nga ngjarjet më të veçanta tëditës.Të gjitha këto në një vend!
Superliga Fan Club 1.0.1.superligashqiptare APK
Hex Team
Ky aplikacion i dedikohet futbollit Shqiptarë në përgjithësi metheks të veçantë kampionatit vendor. Këtu mund të gjeni të rejat mëtë fundit në lidhje me Superioren, kampionatin e parë, kombëtaren,moshat, legjionarët tanë që luajnë nëpër kampionate të ndryshme, sidhe shumë të tjera.Të gjitha këto të përcjellura tek ju me njësaktësi të lartë dhe nga burime të sigurta që nuk i gjeni askundtjetër. Me 'Superliga Fan Club', ju keni mundësi të lexoni:- Lajmetmë të fundit të kategorisë superiore- Kategori të ndryshme, shtypiditor, opinione dhe analiza- Njoftime për kryelajmin e ditës -Informata nga dora e parë – shpejtë dhe sigurtë
The Daily USA 1.0.5.thedailyusa APK
Hex Team
The Daily USA delivers current local and national news,sports,entertainment, finance, technology, and more throughvarioussources, award-winning journalism, photos and amazingvideos.
Loading...