/ July 19, 2019
(4.4/5) (49)
Loading...

Описание

Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz Gjej VIP-at metefamshem shqiptar | Find the most popular Albanian VIP-s Kjoeshtenje loje falas qe ju mund te luani ne celularin tuaj android.Eshteshume loje e thjeshte dhe mund ta luani ne gjuhen shqipe. Perteluajtur Ju do te kini te vendosur foton e nje VIP tefamshemshqiptar dhe do te duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk edini mundte perdorni monedha per tju ndihmuar ose per te kaluar nenivelintjeter. Loja ju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kurbeni njepostim rreth lojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale.Me shumese 100 nivele me kengetaret tuaj te preferuar.Instaloniaplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.

информация о приложении Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz

 • Имя приложения
  Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz
 • Название приложения
  com.erald.kuiciivipaveshqiptare
 • Дата публикации
  July 19, 2019
 • Размер файла
  Undefined
 • Требования
  Android Varies with device
 • Версия
 • Разработчик
  EGTK Studios
 • Количество установок
  10,000+
 • Цена
  Бесплатно
 • Категория
  Trivia
 • Разработчик
 • Google Play Link

EGTK Studios Ещё...

Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz APK
EGTK Studios
Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz Gjej VIP-at metefamshem shqiptar | Find the most popular Albanian VIP-s Kjoeshtenje loje falas qe ju mund te luani ne celularin tuaj android.Eshteshume loje e thjeshte dhe mund ta luani ne gjuhen shqipe. Perteluajtur Ju do te kini te vendosur foton e nje VIP tefamshemshqiptar dhe do te duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk edini mundte perdorni monedha per tju ndihmuar ose per te kaluar nenivelintjeter. Loja ju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kurbeni njepostim rreth lojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale.Me shumese 100 nivele me kengetaret tuaj te preferuar.Instaloniaplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe 1.7.9z APK
EGTK Studios
Loje Fjalesh | Guess the word - albanian game Loje e bukur neshqipper te kaluar kohen. Per te luajtur Per te gjetur fjalet duhettebashkosh rrathet me shkronja. Ti mund te bashkosh vetem shkronjaqejane ngitur njera tjetres lart-poshte ose majtas-djathtas dhejodiagonalisht.Kur ngecesh ne nje nivel mund te perdoresh monedhperte kaluar ne tjetri. Shpresojme tju pelqeje dhe mos harroni tenajepni 5 yje.
Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip APK
EGTK Studios
Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip Gjej kengetaret metefamshem shqiptar | Find the most popular albanian singersLojeshqiptare, aplikacion ne shqip | Free Albanian game Per teluajturJu do te kini te vendosur foton e nje kengetari te famshemdhe dote duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk e dini mund teperdornimonedha per tju ndihmuar ose per te kaluar ne nivelintjeter. Lojaju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kur beni njepostim rrethlojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale. Me shumese 100nivele me kengetaret tuaj te preferuar. Instaloniaplikacionin dhemos harroni te na jepni 5 yje.
The Notebook of Death | An anime inspired app 1.2 APK
EGTK Studios
The Notebook of Death Inspired by the best-sellingandcritically-acclaimed anime and manga Death Note. This is notanofficial app This is an experimental app, which tries to giveyouthe same vibes of the anime.You can write a name and then youhavetwo options: Just Write: If you click here you will see ashortclip of Light writing the name you wrote in his notebook, withhisover the top writing style. You can watch it in dub or sub.StoryMode: you will still watch the clip of the previous option,but inadditions you will watch an original story line inspired bytheDeath Note anime and manga. I don't want to spoil it and hopeyoulike my take on this masterpiece. Rules of The Notebook ofDeath:1.The human whose name is written in this app shall die.2.This appwill not take effect unless the writer has the person'sface intheir mind when writing his/her name. Therefore, peoplesharing thesame name will not be affected. 3.The person whose nameis writtenin this app will die of an heart attack within the next40 secondsof writing the person's name. 4.This app will not takeeffectunless you use 1 Death Token. DISCLAIMERS This app was madeonlyfor entertaining purposes. It can’t harm or kill anylivingcreature. This app is unofficial and is made by anime andmangafans. The content in this app is not affiliated with,endorsed,sponsored, or specifically approved by any company. DEATHNOTE is atrademark of SHUEISHA Inc.
Gjej emrin e kafshes APK
EGTK Studios
Gjej emrin e kafshes | A mund te gjeni emrin e te githe kafsheveqeshfaqen ketu??? Nje aplikacion ne gjuhen shqipe Per te luajturJudo te kini te vendosur foton e nje kafshe dhe do te duhet tegjeniemrin e saj. Nese nuk e dini mund te perdorni monedha pertjundihmuar ose per te kaluar ne nivelin tjeter. Loja ju jepmonedhakur mbaroni nje nivel ose kur beni nje postim rreth lojesnerrjetet tuaja te preferuara sociale ose duke plotesuar njesondazh.Instaloni aplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
Loading...