1.1 / August 30, 2018
(4.7/5) (415)

Description

ShikoTv 24 eshte nje program qe ju mundeson qe te shikonikanaletshqiptare live kudo qe te ndodheni ne bote, mjafton tekeniinternet dhe do mund te ndiqni kanalet shqiptare tetelevizionevefalas por edhe te atyre me pagese si dhe kanale tededikuar perfemije, filma, dokumentare, sport, muzik, etj. Nesekeni mundesi navlersoni me 5 yje nqs ju pelqen ShikoTv 24 si dhemos harroni tashperndani me miqte tuaj dhe nese ndonje kanal nukpunon permomentin ju sugjerojme ta provoni serisht pas 2 - 5minutash pasirikthehet vet online se kanalet jane stable 99% tekohes kshuqe mosna vlersoni me 1 yll nese nje kanal nuk ben permomentin nesekanali vazhdon te mos punoje na shkruaj ne facebook qetarregullojme :) Kujdes! Ju Rekomandoj Nje Paisje SiperVersionitAndroid 5.0 Por Dhe Me Version Me Te Ulet Ben Por Mund TjuJapi DheProbleme :)

App Information ShikoTv 24 v2 - Shiko Tv Shqip

 • App Name
  ShikoTv 24 v2 - Shiko Tv Shqip
 • Package Name
  com.shikotv24_v2
 • Updated
  August 30, 2018
 • File Size
  16M
 • Requires Android
  Android 4.1 and up
 • Version
  1.1
 • Developer
  ShikoTv 24 - Shiko Shqip Tv
 • Installs
  1,000+
 • Price
  Free
 • Category
  Entertainment
 • Developer
 • Google Play Link
ShikoTv 24 - Shiko Shqip Tv Show More...
ShikoTv 24 v2 - Shiko Tv Shqip 1.1 APK
ShikoTv 24 eshte nje program qe ju mundeson qe te shikonikanaletshqiptare live kudo qe te ndodheni ne bote, mjafton tekeniinternet dhe do mund te ndiqni kanalet shqiptare tetelevizionevefalas por edhe te atyre me pagese si dhe kanale tededikuar perfemije, filma, dokumentare, sport, muzik, etj. Nesekeni mundesi navlersoni me 5 yje nqs ju pelqen ShikoTv 24 si dhemos harroni tashperndani me miqte tuaj dhe nese ndonje kanal nukpunon permomentin ju sugjerojme ta provoni serisht pas 2 - 5minutash pasirikthehet vet online se kanalet jane stable 99% tekohes kshuqe mosna vlersoni me 1 yll nese nje kanal nuk ben permomentin nesekanali vazhdon te mos punoje na shkruaj ne facebook qetarregullojme :) Kujdes! Ju Rekomandoj Nje Paisje SiperVersionitAndroid 5.0 Por Dhe Me Version Me Te Ulet Ben Por Mund TjuJapi DheProbleme :)
ShikoTv 24 - Shiko Tv Shqip 1.0 APK
ShikoTv 24 eshte nje program qe ju mundeson qe te shikonikanaletshqiptare live kudo qe te ndodheni ne bote, mjafton tekeniinternet dhe do mund te ndiqni kanalet shqiptare tetelevizionevefalas por edhe te atyre me pagese si dhe kanale tededikuar perfemije, filma, dokumentare, sport, muzik, etj.Nese kenimundesi navlersoni me 5 yje nqs ju pelqen ShikoTv 24 si dhe mosharroni tashperndani me miqte tuaj dhe nese ndonje kanal nuk punonpermomentin ju sugjerojme ta provoni serisht pas 2 - 5 minutashpasirikthehet vet online se kanalet jane stable 99% te kohes kshuqemosna vlersoni me 1 yll nese nje kanal nuk ben per momentinnesekanali vazhdon te mos punoje na shkruaj ne facebook qetarregullojme :) Kujdes! Ju Rekomandoj Nje Paisje SiperVersionitAndroid 5.0 Por Dhe Me Version Me Te Ulet Ben Por Mund TjuJapi DheProbleme :)
Loading...