6.0.5 / June 7, 2021
(4.5/5) (2519)
Loading...

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni top radiotshqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora. • Lexoni,dëgjoni,apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj • Shikonimijëravideo on-demand • Informohuni me të dhënat e fundit për motinnëKosovë, Shqipëri dhe Maqedoni • Lexoni Horoskopin • E shumëtëtjera!!!! Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qoftesekeni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruaninëshkabaj@shkabaj.net! Mos harroni të : ✪ Shpërdani këtëaplikacionme miqtë tuaj ✪ Na pelqeni në Facebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Na ndiqni në Twitter:www.twitter.com/shkabaj------------------------------------------------------------ShkabajApp lets you: • Listen to top Albanian radios from Kosovo,Albania,Macedonia, and Diaspora. • Read, listen or watch the newsand shareit with friends • Watch thousands of on-demand videos •Get up todate weather information for Kosovo, Albania, andMacedonia • Readyour horoscope • And much more!!! Love Shkabaj?Rate us on AppStore. If you have questions or suggestions, pleaseshare them withus at shkabaj@shkabaj.net!! Don't forget to : ✪Share this app withyour friends ✪ Like us on Facebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Follow us on Twitter:www.twitter.com/shkabaj Të gjitha me një vend:Radio Shqip, VideoShqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove,Moti në Shqipëri,Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

App Information Shkabaj

Shkabaj Version History

Select Shkabaj Version :
 • 3.0 (10)
 • 2.2 (4)
 • Shkabaj 3.0 APK File

  Publish Date: 2016 /9/19
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 6.6 MB
  Tested on: Android 6.0 (Marshmallow, API: 23)
  File Sha1: d750ac7d5b499089a4a59ea53a14a5b21424eb40
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5
 • Shkabaj 2.2 APK File

  Publish Date: 2015 /8/23
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 4.8 MB
  Tested on: Android 4.2 (Jelly Bean, API: 17)
  File Sha1: c95d96882f0f83bd45b17aaf3a706c989a13cbbd
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5

Shkabaj Inc. Show More...

Shkabaj 6.0.5 APK
Shkabaj Inc.
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni top radiotshqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora. • Lexoni,dëgjoni,apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj • Shikonimijëravideo on-demand • Informohuni me të dhënat e fundit për motinnëKosovë, Shqipëri dhe Maqedoni • Lexoni Horoskopin • E shumëtëtjera!!!! Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qoftesekeni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruaninëshkabaj@shkabaj.net! Mos harroni të : ✪ Shpërdani këtëaplikacionme miqtë tuaj ✪ Na pelqeni në Facebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Na ndiqni në Twitter:www.twitter.com/shkabaj------------------------------------------------------------ShkabajApp lets you: • Listen to top Albanian radios from Kosovo,Albania,Macedonia, and Diaspora. • Read, listen or watch the newsand shareit with friends • Watch thousands of on-demand videos •Get up todate weather information for Kosovo, Albania, andMacedonia • Readyour horoscope • And much more!!! Love Shkabaj?Rate us on AppStore. If you have questions or suggestions, pleaseshare them withus at shkabaj@shkabaj.net!! Don't forget to : ✪Share this app withyour friends ✪ Like us on Facebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Follow us on Twitter:www.twitter.com/shkabaj Të gjitha me një vend:Radio Shqip, VideoShqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove,Moti në Shqipëri,Moti në Maqedoni, e shumë tjera....
Loading...