1.0 / September 18, 2018
(4.0/5) (Learn More</a></div>)
Loading...

Description

Aplikacioni me i kompletuar deri me tani sa i perketkanaleveshqiptare te trojeve shqiptare.

App Information Shqip TV

Arena Dev Show More...

Shqip TV 1.0 APK
Arena Dev
Aplikacioni me i kompletuar deri me tani sa i perketkanaleveshqiptare te trojeve shqiptare.
Meso Sure plus MP3 1.0 APK
Arena Dev
Aplikacion Edukativ Meso Sure plus MP3 eshte i pasuruar me 19surete shkeputura nga Kurani Fisnik plus audio per secilen Sure .Ja ukemi mundesuar Kuranin Multilangual lexim, audio . MesazheIslamenga dijeteret me eminent , me qellim qe te perfitoni njohuri,dituri Islame ku Muhammedi a.s. ju bënë thirrje muslimaneve qëtipërkushtohen kërkimit të diturisë. Këtë e vërtetojnë mëdhjetërahadithe ku i Dërguari a.s. herë i nxitë, herë i urdhëron,dhe eherë i këshillon, në kërkimin e diturisë, mjafton ta cekimhadithine të Dërguarit a.s. ku thotë: “Kërkoni diturinë nga djepideri nëvarr”. Aplikacioni do freskohet me tema te dobishme per ju .
TV Guide Shqiptare 9.1 APK
Arena Dev
TV Guide Shqiptare ofron programin 24 oresh e kanaleve nëShqipëri,Kosove , Maqedoni për më shumë se 80 kanale kablloresatelitore apodigjitale të Digitalb dhe Tring si Tv Klan HD, TopChannel, TVSH,RTK etj. dhe ju tregon se çfarë duhet të shikoni nëkanalin tuaj tepreferuar.
Linja te Autobuseve 1.0 APK
Arena Dev
Aplikacioni ofron informacion rreth orareve të udhëtimevemeautobus. Kërko ndër mbi 20000 orare autobusësh.Aplikacionilehtëson planifikimin e ushëtimeve tuaja në EvropënJuglindore dukepërmbledhur në mënyrë të organizuar mirë informacionrrreth orarittë nisjeve të autobusëve. SI FUNKSIONON? Fusni qytetine nisjes dheqytetin e mbërritjes të udhëtimit Tuaj. Nga nisjet eofruarazgjidhni atë që Ju përshtatet më mirë . Falenderojme perpunen epalodhshme stafit balkanviator.com (CREDIT)
Funny Jokes 9.1 APK
Arena Dev
We are happy to share with you a collection of funny jokesupdateddaily . CHECK OUT ALL OUR FUNNY CATEGORIES: BirthdayJokes,Chemistry Jokes,Christmas Jokes,Thanksgiving Jokes,DogJokes,CatJokes,Hilarious Jokes,Chuck Norris Jokes,Kids Jokes,MamaJokes,DadJokes etc.
Butterfly Kyodai - Free Games 1.0 APK
Arena Dev
Butterfly Kyodai is a fascinating puzzle game that does notonlyfeature wonderful, dreamy graphics but also challengesyourthinking and your perception. The objective of the game isremoveall tokens from the board by connecting two matchingtiles.Connections can be made either in straight lines or with upto twoturns. These stages get harder over time and tease your brainevenmore. The faster you manage to clear them, the higher yourscorewill be. Will you manage to go through all of the levels?PlayButterfly Kyodai now for free and enjoy the fantastic puzzlegameexperience!
Loading...