Top 18 Apps Similar to ALBANIAN TV LIVE

Loading...
LIVE SHQIP TV 3.0
Best TV Apps
Watch or listen to SHQIP TV programs,Radiosand TV channels.Users can access TV programs, live radio stations & liveTVchannels from anywhere anytime.Don't miss your favorite shows from now. Just put this ALL INONEapp in your device and enjoy !Featured Channels:• RTSH• RTSH 2• RTSH 3• RTSH Sport• RTSH Muzik• RTSH Art• RTSH Sat• TVA• Albanian Screen• Klan Kosova• Alsat M• Agon Channel• Digi Gold• Film Autor• Film Hits• Film Hits +1• Film Thriller• Film Dramë• Film Aksion• Film Komedi• Film Një HD• Film Dy HD• Plus HD• T HD• Stinët• Tring Super• Tring Max• Tring Life• Tring Comedy• Tring Fantasy• Tring Shqip• 3 Plus• Jolly HD• Sky Family• Sky Hits• Sky Dramë• Sky Aksion• Sky Komedi• Sky Thriller• Sky Shqip• Sky Novela• Alb Film• Alb Humor• Comedy Central• Explorer Shkencë• Explorer Histori• Explorer Natyra• Tring Planet• Tring World• Tring History• Sky Shkencë• Sky Planet• Sky Histori• Investigation Discovery• TLC Discovery• Outdoor Channel• Bang Bang• Çufo TV• Junior TV• Tring Tring• Tring Kids• Tip TV• Sofia Channel• Alb Kids• Orlando Kids• Boomerang• Baby TV• Duck• Tele Sport• RTSH Sport• Eurosport• Motors TV• MAD Albania• My Music• MusicAL• BBF Music TV• Folk Plus• CliCk TV• Supersonic TV• STV Folk• Tirana TV• Club TV• Alb Music• Alb Hits• Alb Koncert• Alb Folk• Alb Çifteli• Globe Music• Real TV• Televizioni 3+ HDSHOW• ABC News• Top News• Kanali 7• Ora News• News 24• Scan TV• Channel One• A1 Report• Euronews• DW-TV• CCTV News• Al Jazeera Balkans• Big Brother 1• Big Brother 2• Living• Smile• Muse• Shop TV• BCTV• Fashion TV• Luxe.tv• Entertainment!• Food Network• 24Kitchen• Digit-Alb• Tring Digital TV• SuperSport Albania• TV5Monde Europe• Rai Italia• ANT1 Greece• Albania TV• Albania RadioAnd more channels available...Our developer teams with you. Kindly send any issues related toourapp.
Tv Shqip Live 2.4.1
Dyminuta
Shiko te gjitha kanalet shqipetare onlinengate gjitha zhanret e kategorive te ndryshme
Shqip Tv Live 2.0
Dyminuta
Shqip Tv Live is an application forandroidphones where you can watch different tv channels fromAlbanian invarious categories.
Albania TV sat info 2.0
Atanur Apps
Here you find all information needed to watch all freesatelliteTVchannels of Albania. This application contains allnecessaryandactual information to adjust your satellite receiver.Foreachchannel the following important information is provided,suchasAll data contained in this app are continuously updated.Ifyoufind any wrong information, please forward this problem tous,sothat we can correct it as soon as possible.
Find DIGITALB 2.8.0
DIGITALB
Find DIGITALB point of sales anywhere in the World
Filma Shqip 2.2
Endrit Pano
Shikoni te gjith filmat shqiptare jashteedhebrenda shqiperise nga Tableta/Smartfon juaj..Ne program ndodhen 50+ filma shqiptar plus cdo dite shtohenakomaedhe me teper pasi vete aplikacioni ben lidhjeme serverin tone ku merr te dhenat mbi playlist dhe i shtonatoautomatikisht ne celularin tuaj
TiBO Mobile TV
TIBO SHPK
TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO boxapoTIBO Smart TV. TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarëtdheshqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo3G/4G.ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE? Merreni TV shqip me vete, kudodhekurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programevetelevizivedhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’ishikosh atokudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë,autobus,restorant, plazh, etj. Në çdo çast dhe me një klikim jushikoni“LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa eabonimit:• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave,serialeve,dokumentarëve dhe programeve për fëmijë. • Transmetimekskluziv OTTi Serisë A Italiane në partneritet me platformënsportiveOversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më tëndjekura. •100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me njëpërmbajtje tëpanumërt filmash, serialesh, dokumentarësh,emisionesh, programeshpër fëmijë dhe kampionatesh e eventeshsportive. • Video On Demandnë TIBO FLIX me mbi 3000 filma për tëgjithë familjen, shfaqje tëndryshme, koncerte, etj... Ju mund tëndaloni, ktheni mbrapa apo tëpërshpejtoni çdo event si dhe tëpërzgjidhni nëntitujt në shqip osenë anglisht për filmat on demand.• Shërbimin Catch-up, i cilimundëson shikimin e programeve paspërfundimit të tyre falëregjistrimit automatik 7 ditor të kanalevemë të ndjekura.Vëmendje: • TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdolidhje internetime shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Nekëshillojmë të përdoretnjë lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar tëdhëna nga paketa eoperatorit telefonik përkatës. • Abonimi përmobile është njëshërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje“small screen”në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) ngapajisjafillestare. KUJDESI NDAJ KLIENTIT PËR ÇDO PAQARTËSI OSEPROBLEMKUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JUNDIHMUAR 24/7FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv Mob: (355)676006767 |Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@TIBO.tvEUROPË,AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 AMERIKË,KANADA: Tel:(844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012
Digitalb Kudo 1.9.2
DIGITALB
Digitalb KUDO - App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALBnëcelularinapo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë programtëpreferuar edhenëse nuk je para televizorit. Shkarko App-inDigitalbKUDO!nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data”ngaoperatorijuaj mobile. Karakteristikat e përgjithshme; *LIVE TV,me30 kanaletelevizive. Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh,kanalefilmash,kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanalemuzikoredhe kanalesportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!*Catch UpMund tërikthehesh në kohë dhe të shohësh programe qëjanëtransmetuar,deri në 72 orë më parë. *EPG Çdo kanal vjen meguidën eprogrameve,me përshkrimin përkatës. *Parental controlKontrollprindëror përkufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipasmoshës sëlejuar.*Listë favorite Ju keni mundësine të krijoni njëgrupkanaleshsipas shijeve tuaja. *Së shpejti; VOD “Remote Control”Përt’uabonuar në Digitalb KUDO, vizitoni linkemëposhtëm:https://abonohu.digitalb.al/ ------ -Suportohenversionet androidme OS 4.04, e më tej. - Sa bandwidthkërkon? Tepaktën 1 Mbps përcelular , phablet dhe tablet. *Përdorimi iinternetit mund t’jungarkojë me detyrime shtesë ngaoperatori juaj,i cili ju mundësonmobile data.
TV Albania New Channels 1.0
you will get information about thelatestsatelliteyou will getinformationabout the latest satellite
TV Sat Info Albania 1.1.4
With this app you will receive important information about howtoset up the receiver and assigning the correct satellite. Youwantto align a satellite dish quickly and successfully?Whatinformation do you need this? Answers to these and otherquestionsyou will get with this app. For example, you taught thisapp onbehalf stations, satellites, positions of thesatellites,frequencies, the level of Polarization, symbol rate andFECsettings. "What's New" as Favorite function, transmittersearchfunction and language function. Here you will be informedaboutpossible satellite frequencies and satellite channels. Torapidlyfind these channels sorted alphabetically. Channel List: BFFMusicTV BCTV Europe Elrodi TV Folk+ Kanali 7 Top News TVSHSatelitfurther TV sander from A - Z ... ***** Do you have questionsorsuggestions for our app? Then send us your feedback and usethefollowing contact details: Support, Contacts, Contact:SaeedKhokhar E-mail address: support@appsyoo.com
VXG IPTV Player 1.3.9
VXG Inc.
This application is based on VXG PlayerSDK-https://videoexpertsgroup.com/player-sdk/IMPORTANTANNOTATION:First, you will need to input channels list(m3uplaylist) that youcan get from your provider or find afreechannels list in the web.Please, visit F.A.Q.page-http://www.videoexpertsgroup.com/iptvplayer/faq.html Youcanplaceyour playlist: 1) On a web server (Dropbox public link isoneofthe options) and specify its URL in the application 2)Onthedevice storage and select file in the file manager Features:✔OTTclient ✔ IPTV client ✔ Network Protocols: HLS, MMS, RTMP,RTSP,TSby UDP ✔ Recording of live streams ✔ M3U ✔ List viewcontrolandthumbnails for live streams ✔ Replay function on HLSstreams✔HTTPS and encrypted streams support ✔ Digital zoomandpictureshifting mode This application is based on VXG PlayerSDK.This SDKsupports all major network protocols and multimediacodecs,testedand tuned for all major Android hardware platforms andhasover 1M+users! Our SDK is designed to help our clients createvaluewithmobile video playback. With our wide range of featuresandpowerfultools you’ll quickly expand your audience,generaterevenue, andcreate more effective digital communications.It hasjust all youneed for your Mobile video playback solution!Buildyour own MediaPlayer within hours using our SDK! VXG PlayerSDKfeatures : •Hardware acceleration – a new hardwareaccelerateddecoder for HDvideo • Multi-core decoding - support ofthe multipleprocessorcores for decoding • Multi-channel support-simultaneousconnection to multiple resources or multiplevideodecoding • Videointegration with any Activity - basedonSurfaceView and can beintegrated with any Activity • Hardwarepreand post processing –hardware de-interlacing and various preandpost processing usingOpenGL shaders • Custom andstandardnotifications - notifiesapplication about connection,disconnectionand other events,possibility to add custom event•Multicast/Unicast UDP streamplayback For more info pleaserefertohttp://videoexpertsgroup.com/ Visit our pageonFacebook:https://www.facebook.com/videoexpertsgroup Pleasedon'thesitate tocontact us at info@videoexpertsgroup.com if youmeet anyproblem.
IP-TV 2.5.3
QSmart
We share with you our new IPTV Android Application. Yougetfullaccess to free channels within your provider. Useanyappropriateplayer from your device. Clear and easy interface.!!!.m3u filelist is necessary (contain the list of streamingchannelsorvideos), you can receive your IPTV provider. Mainfeatures:-Support m3u playlists - Support UDP-Proxy - SupportUDPmulticast(if support device and video player) -Auto-encodingplaylist -Support group channels - Flow window TVcontrol - Channelsearch -Dark&Light themes App does not provideany content!!You haveuse your iptv provider's playlist.
TV Albania Show Now 1.0
This Aplication very useful for you. Andaakanmendapatkan kenyamanan yang luar biasa.This Applicationveryuseful for you. You will get exceptional comfort.
ITALIAN Pocket TV 2.0
tsdeveloper
Watch or listen to ITALIAN TV programs and TV channels. Userscanaccess TV programs & live TV channels from anywhereanytime.Don't miss your favorite shows from now. Just put this appin yourdevice and enjoy !Featured Channels:• 100% Channel• 5 Sat• 90 numeri sat• ABC• AB Channel• Alice• Alice Kochen• Antichità Chiossone• Arte Channel• Arte Chic TV• Boing Italia• Cagnola• Camera dei Deputati• Canale 5• Canale Aste• Canale Italia• Canale Italia 83• Canale Italia 84• Capri Casinò• Capristore• Cartoonito Italia• Challenger TV• Channel One Sri Lanka• Class CNBC• Class Horse TV• Conad channel• Corallo Sat• Dinamica Channel• DMAX Italia• DMAX Italia +1• E21 Network• Easy Baby• Elite Shopping TV• Emporio TV• Entertainment Fact• Erde and Mensch• Fly• Frisbee• G di G Channel• Giallo• Gold TV Italia• HSE 24 Italia• ILike TV• Iris• Italia 1• Italia Channel• Italian Fishing TV• ITV Italia• Juwelo Italia• K2• La 4 Italia• La 5• La 7• La 7 d• La Nuova TV• La Sposa• Leonardo• Lombardia Sat• Marcopolo• Mediaset Extra• Mediaset Italia• Mediaset Italia 2• MediaText• Napoli Mia• Nautical Channel• Neko TV• New TV• Nuvolari• Odeon• One• Orler TV• Padre Pio TV• People TV• Pianeta TV• Q TV• QVC Italia• R101 TV• Radio Capri TV• Radio Italia TV• Radionorba TV• Rai 1• Rai 2• Rai 3• Rai 3 Abruzzo• Rai 3 Basilicata• Rai 3 Calabria• Rai 3 Campania• Rai 3 Emilia Romagna• Rai 3 Lazio• Rai 3 Liguria• Rai 3 Lombardia• Rai 3 Marche• Rai 3 Molise• Rai 3 Piemonte• Rai 3 Puglia• Rai 3 Toscana• Rai 3 Umbria• Rai 3 Veneto• Rai 4• Rai 5• Rai Gulp• Rai HD• Rai Italia Asia• Rai Movie• Rai News 24• Rai Premium• Rai Scuola• Rai Sport 1• Rai Sport 2• Rai Storia• Studio 7• Rai World Premium• Rai Yoyo• Real Time• Real Time +1• Rete 4• Rete 82• Rete Aste• Retecapri• Retecapri 2• Reteconomy• Rete Italia• Roma Uno• Romit TV• RTL 102.5 RadioVisione• Senato TV• Sentimental HD• Seratissima Frisbee• Seratissima K2• Sky Inside• Split TV• Sportitalia• Stock Market• Super!• Super Tennis• TCI• TeF Channel• Telecolore• TeleMondo• Telepace• TG Architettura• TGCom 24• TG Norba 24• Top Crime• TVA Vicenza• TV Moda• Uninettuno University TV• Unire Sat• Vero Capri• Viva l'Italia Channel• World Fashion Channel International• Italy TV• Italy RadioAnd more channels are available... Contact our developer team,ifyou have any issues with ITALIAN TV.
TV Albania Channel Info 1.0
TV Albania Channel InfoAll the info you need to set up your satellite receiver towatchfreeTV channels from Albania.This App you can see more information and this topic below.1. Elrodi TV2. Film Nje HD3. Folk+4. Folklorit5. Kanali 7 and more....Important Notification:This app contains neccesarry technical information tosetupsatellite receivers only. You still needdigitalsatellitereceiver, dish antenna and television devices alonginorder towatch listed channels live.Get Free now!!!!
Info TV Channel Albania HD 1.0
Info TV Channel Albania HDAll the info you need to set up your satellite receiver towatchfreeTV channels from Albania HD.In App you can see more information and this topic below.1. Elrodi TV2. Film Nje HD3. Folk+4. Folklorit5. Kanali 76. My Music7. TVSH Satelit8. Telemarketing Store and more....Important NotificationThis app contains neccesarry technical information tosetupsatellite receivers only.You still need digital satellite receiver, dishantennaandtelevision devices along in order to watchlistedchannelslive.Free Today!!!!
Shkabaj 6.0.5
Shkabaj Inc.
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni topradiotshqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora. •Lexoni,dëgjoni,apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj •Shikonimijëravideo on-demand • Informohuni me të dhënat e funditpër motinnëKosovë, Shqipëri dhe Maqedoni • Lexoni Horoskopin • Eshumëtëtjera!!!! Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Nëqoftesekeni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem nashkruaninëshkabaj@shkabaj.net! Mos harroni të : ✪ Shpërdanikëtëaplikacionme miqtë tuaj ✪ Na pelqeni nëFacebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Na ndiqni nëTwitter:www.twitter.com/shkabaj------------------------------------------------------------ShkabajApplets you: • Listen to top Albanian radios fromKosovo,Albania,Macedonia, and Diaspora. • Read, listen or watch thenewsand shareit with friends • Watch thousands of on-demand videos•Get up todate weather information for Kosovo, Albania,andMacedonia • Readyour horoscope • And much more!!! LoveShkabaj?Rate us on AppStore. If you have questions or suggestions,pleaseshare them withus at shkabaj@shkabaj.net!! Don't forget to :✪Share this app withyour friends ✪ Like us onFacebook:www.facebook.com/shkabaj ✪Follow us onTwitter:www.twitter.com/shkabaj Të gjitha me një vend:Radio Shqip,VideoShqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove,Moti nëShqipëri,Moti në Maqedoni, e shumë tjera....
TV Albania Info Channel 1.0
TV Albania Info ChannelAll the info you need to set up your satellite receiver towatchfreeTV channels from Albania.This App you can see more article and this topic below.1. Entertainment2. Essentials3. HD4. Kids5. Knowledge6. Music7. News&Sport8. Sky ChannelsImportant NotificationThis app contains neccesarry technical information tosetupsatellite receivers only.You still need digital satellite receiver, dishantennaandtelevision devices along in order to watchlistedchannelslive.Download today!!!!