Top 8 Games Similar to Kuizi i VIP-ave shqiptare | Albanian VIP-s quiz

Loading...
UneGatuaj - Nje bote me receta 4.0.1
Julian Vasa
UneGatuaj ka marrë jete në vitin 2009, kur një vajzëmeprofesionekonomiste dhe pasion kuzhinën, takon një djalëmeprofesionprogramues dhe pasion shijimin e ushqimit të mirë!Ajokishtereceta pa fund të shkruara në copa letrash, revistatëprera,printime... ai një dëshirë të madhe për ta ndihmuar dhepërtësprovuar veten në një faqe gatimi. Ky aplikacion ështëkrijuarpërju, që doni të gatuani çdo ditë diçka të re... dhe për jutëtjerëtqë nuk ja keni idene gatimit, por që keni deshirë tëmësoni!🍝Pjata të para 🍰 Ëmbëlsira 🥓 Pjata të dyta 🥗 Antipasta 🍲Supa 🥂Menùpër festa ⛱ Receta Verore 🍼 Receta për fëmijë🥙Kuzhinavegjetariane 🍽 Menù javore ❤️ Recetat e preferuara👍Shpërndajrecetat me miqtë e tu 🔎 600+ receta të përgatituradhepërshtaturame kujdes ✻ Mos harroni: Jeta është shumë e shkurterpërtë ngrënëushqim të keq! ✻
Autoshkolla Shqipëri - Testet online 3.1
TENTON
Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figurasidheshenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë tëlehtëdhetë shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjenelejedrejtimit. Në Autoshkolla mund të mësoni kompletliteraturënenevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultatemaksimale.Nëliteraturë janë të përfshira Përcaktime rrugëshdhetrafiku,Sinjalet e komunikacionit (Sinjalizimi vertikaledheSinjalizimihorizontale), Sinjalizime të policit dhe rregullapërkomunikacion,Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikaciondheSinjale tëvendosura në kroskotin e mjetit etj. PërmesIlustrimeveme video dote keni të lehtë të mësoni mënyrën se si tëveprojmë nëshumë rastetë komunikacionit Disa prej veçorive tëAutoshkollësjanë: • Testeme pyetje dhe figura • Pyetje në të gjithakategoritë• Kuizi Luaj& Mëso • Përcaktime rrugësh dhe trafiku•Sinjalizime vertikale• Sinjalizime horizontale • Sinjalizimetëpolicit dhe rregulla përkomunikacion • Normat e sjelljesdherregulla për komunikacion •Sinjale të vendosura në kroskotinemjetit
Takvimi - Drite e Zemres 2.3
I-Developer
“Dritë e Zemrës” aplikacion i ri per android…I krijuarngaImerjaJusufi nga Gostivari student i Inxhinieris InformatikeneUSHT.Aplikacioni ne fjale eshte mjaft i thjeshte per tuperdorurdhemjaft efikas dhe i nevojshem, permban te dhena tendryshme ngafejaIslame. Ne te mund te gjeni: -Takvimin ditoreperMaqedonine,Kosoven, Shqiperin,Malin e Zi, Itali,Zvicer,Gjermani,Austrin.. sidhe ne te gjitha vendet ku gjendenShqiptaretMusliman; -Drejtimine kibles. -Duat e nevojshme dhedegjimin e tyreme ze si dheshqiptimin e tyre. -Hadithe ngaMuhammedi a.s. -Videolive ngaMeka. -Marrja e abdestit. -Lutje tendryshme -MbulesaIslame -Sidhe shume gjera tjera te perditshme tenevojshme..
Namazi PRO - Shqip 2.0
StudioFirdeus
Programi Namazi Shqip Namazi ne gjuhen shqipe eshte njeprogramshumi thjesht dhe shume praktike per cdo person qe kadeshire temesojfaljen e namazit, qellimi i tij eshte qe ti aftesojnjerezitnemesimin e tij dhe avancimin e tij. Disa nga mundesit qe iofronkyprogram jane: - 5 Kohët e Namazeve - Me tekst - Me video-Abdesti -Hyrje - Tabela e rekateve
Elvis Naçi 3.4
Ju mund të ndiqni ligjëratat me video ose postimet më tëfunditnëmënyrë më të lehtë. Gjithashtu ju do të mund tëmerrnilajmërime(push-notifications) për materialet në kohë reale.
Wordful Hexa-Block Word Search 1.1.3
SMART UP INC
Looking for a time killer to train your brain? Wanna playawonderful game with your friends? Wordful Hexa would satisfy allofyour needs! Instructions: Swipe your finger up, down anddiagonallyto find the specific hidden words in mixed letters.Wordful Hexastarts very easy! You could find words quickly inhexagons.However, the puzzles become increasingly difficult as youlevel up!It even challenges the word genius! Try to completemorechallenging puzzles. Are you a true word search master?Features -Free letter quiz to enjoy - 30 packs, 580 well-designedlevels -Similar with classic crossword puzzles, but more fun - Newgamemode with hex blocks - Find words with your friends - Trainyourbrain and test your vocabulary Download it now!
Namazi 5.6
db apps
Namazi eshte aplikacion shqip i cili ju sherben per shumegjera,dukeu nisur tek mesimi i Namazit, Abdesit, Sureve pastajjusherben perorientimin ka Kibla, Takvimin per te shikuar ne saorate faletNamazi, lexim Kuranit ne gjuhen Shqipe, ArabedheTranslaterim, leximte Haditheve Buhariu dhe RijadusSalihin,Tesbiha, Kshilla perRamazan, lexim te Mburojes seMuslimanit, eshume gjera te tjera .Permbajtja e aplikacionit: 1.Mesimin eNamazit 2. Mesimin e Sureve3. Mesimin e Abdesit 4.Orientimin eKibles 5. Takvimi 6. Kurani 7.Hadithe (Buhariu dheMuslimi 8. Emraper musliman 9. Tesbih 10.Ramazani
MerrJep Kosovë 10.0.0.4115
MerrJep
Merrjep është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje tëgjëravetëreja dhe të përdorura në www.merrjep.com.Merrjep.comështëplatforma më e madhe për tregti në Kosovë me mbi1.300.000shpalljenga kategoritë në vijim: Automjete, Vetura,Vendbanime,Elektronikë, Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion,Biznes dhePunë, dheshumë të tjera. Vetëm me disa hapa, gjenimarrveshje tëshkëlqyerdhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.Kërkoni shpalljepërmesfiltrave të kërkimit si lokacion, kategori,lloj të njoftimitoseme datë të publikimit. Ruani kërkimet meinteres dhe shpalljetqëju pëlqejnë dhe ndani ato me miqtë! Keniprodukt që nukjunevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftonidheshisnilehtë dhe shpejtë vetëm në tre hapa: Bëni disafotografi,vendosniçmimin, përshkruani atë që e shisni dhe fillonitë fitonisot!Opcionet të cilat i ofron aplikacioni mobile iMerrjep.comjanë: -Krijoni llogari ose kyçuni - Postoni një shpalljetë riosendyshoni njoftimin ekzistues - Kërkoni shpallje mefilterinelokacionit, kategorisë, llojit të shpalljes, datës dheçmimit.-Ruani kërkimin ose shpalljen duke klikuar zemrën sipërmbilistënme shpallje nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinëeshpalljes. -Shikoni ofertën e shitoreve - Kominikonipërmesthirjes, sms oseemail. Bashkohuni mijra përdoruesve tëMerrjep.com- blini me çmimtë shkëlqyeshëm dhe fitoni të holla ngaproduktet qënuk ju duhen!Shkarkoni aplikacionin MerrJep.com falasdhe fillonime blerje oseshitje SOT! Thjesht. Lehtë dhe FalasDëshironi të dinimë shumë përne? Vizitoni web-faqen tonë:https://www.merrjep.comPër çdo pyetjerreth shpalljeve dhe mënyrëssë shitjes apo blerjesna kontaktoninë: Email: support@merrjep.comTel: 038 742 682Shkarkoniaplikacionet e tjera: MerrJepShqipëri-https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjepMojTrgSrbija-https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrgMojTrgCrnaGora-https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrgPazar3Macedonia-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3Nandiqni!MerrJep.com në Facebook👉https://www.facebook.com/MerrJepKS/MerrJep_ks nëInstagram👉https://www.instagram.com/merrjep_ks/MerrJep.comnëLinkedIn👉https://www.linkedin.com/company/merrjep-comMerrJep.comnëTwitter 👉 https://twitter.com/merrjep