0.1 / August 27, 2014
(4.3/5) (30)
Loading...

Description

Kjo loje u zhvillua nga Olt Sallauka(AndroidSHQIP)
Loja "Skenderbeu ne hapesire" i takon kategorise se lojeraveArcade.

Ne kete loje karakteri kryesor eshte nje anije kozmikemehelmeten e Skenderbeut ne koke. Qellimi ne kete loje eshte qeterrotullohesh rreth secilit planet e te kercesh ne tjetrin,nemenyre qe te largohesh dhe mos ta prekesh vijen e kuqe.
Sa me shume kohe qe rri pa e prekur vijen e kuqe aq me shume pikedote marresh.

Kerkesat e aplikacionit:

-Android 3.0+

App Information Skenderbeu ne hapesire

 • App Name
  Skenderbeu ne hapesire
 • Package Name
  com.Skenderbeuinspace
 • Updated
  August 27, 2014
 • File Size
  Undefined
 • Requires Android
  Android 2.3 and up
 • Version
  0.1
 • Developer
  AndroidSHQIP.COM
 • Installs
  500 - 1,000
 • Price
  Free
 • Category
  Arcade
 • Developer
 • Google Play Link

AndroidSHQIP.COM Show More...

1 Minutë 1.0 APK
Çka mund të bëjmë për një minutë?Dije, o vëlla/motër musliman/e, se, koha në jetën e besimtaritështë shumë e çmuar e me vlerë, andaj duhet të kujdesesh për të,duke pasur parasysh se Pejgamberi, salatu ue selam, na kakëshilluar për kohën kur ka thënë se, njeriu do të japë llogari përkatër gjëra, e njëra prej tyre është ajo se, kohën e lirë si e kashfrytëzuar. Ka edhe shumë e shumë hadithe të tjera që na tregojnëpër kohën dhe vlerën e saj, po ashtu poeti ka thënë: “Koha është sishpata, në qoftë se ti nuk e pret atë, ajo të pretë ty.”Pra, të gjitha këto thënie na tregojnë për vlerën e kohës dhe nainkurajojnë në shfrytëzimin e minutave të jetës sonë.Ne në qoftëse i shfrytëzojmë minutat, do të fitojmë shpërblimetë shumta tek Allahu, xhele shanuhu, e kjo do të bëhet shkak për tafituar Xhenetin.Në këtë aplikacion i kemi shfaqur disa fjalë e vepra që mund t’irealizojmë vetëm brenda një minute
Gjenerata e artë 1.1 APK
Gjenerata e artë, është serial ligjëratash tëmbajtura nga Hoxha i nderuar Omer ef. Bajrami. Aplikacioni'Gjenerata e artë' mundëson ndëgjimin,shkarkimin si dheshpërndarjen e ligjëratave të këtij seriali.
iKosova 1.0 APK
SHQ: iKosova - Kosova në duart tuaja.iKosovaështë një aplikacion në shumë platforma i krijuar nga trenxënës tëshkollës së mesme. Është guida e vetme turistike mobilepër ata qëdëshirojnë ta eksplorojnë Kosovën. Ky aplikacionpërmbaninformacione të shumta, dhe pritet të ketë edhe më shumënëverzionet e ardhshme. Verzioni i tanishëm përmban mbi 85 hotele,tëgjitha me informacione kontakti. Poashtu, përmban informacionembidisa vende atraktive dhe pëshkrime të shkurta për qytetetkryesoretë Kosovës.ENG: iKosova - Kosovo in your hands. iKosova is amulti-platformapplication created by three high school students.It's the one andonly mobile guide for tourists who want to exploreKosovo. It hasplethora of informations, and will have even more inthe futureversions. The current version has over 85 hotels wichcontactinformation, nice attractive places and short descriptionsaboutthe major regions.
Radio Miresia 1.0 APK
Synojmë përhapjen e njohurive islamepërmesprojekteve tona si: Video, Audio, Shkrimetë ndryshme, meqëllim qëtë avancohemi në qështjet elementare të fesë.E kush flet më bukur se ai që i fton njerëzit drejt Allahut,bënvepra të mira dhe thotë: "Unë, me të vërtetë jammusliman".(41:33)
Flashlight Kosovo 2.0 APK
The perfect flashlight app for Kosovo.Use your Android device as a torch with this beautiful app.Just click and light everything around you.
Skenderbeu ne hapesire 0.1 APK
Kjo loje u zhvillua nga Olt Sallauka(AndroidSHQIP)Loja "Skenderbeu ne hapesire" i takon kategorise se lojeraveArcade.Ne kete loje karakteri kryesor eshte nje anije kozmikemehelmeten e Skenderbeut ne koke. Qellimi ne kete loje eshte qeterrotullohesh rreth secilit planet e te kercesh ne tjetrin,nemenyre qe te largohesh dhe mos ta prekesh vijen e kuqe.Sa me shume kohe qe rri pa e prekur vijen e kuqe aq me shume pikedote marresh.Kerkesat e aplikacionit:-Android 3.0+
Loading...