2.3.4 / September 1, 2016
(4.6/5) (5204)

Description

Tập Kích – Game bắn súng đích thựctrênMobile.
• Nếu bạn là một fan cứng của các tựa game bắn súng huyền thoạithìchắc chắn không thể bỏ qua được Tập Kích, bởi đây là “Game bắnsúngMobile góc nhìn thứ nhất” duy nhất trên thị trường Việt Namhiệnnay !
• Tập Kích được phát triển bằng bộ engine Unity 3D hiện đại đểđảmbảo chất lượng hình ảnh tuyệt hảo, hiệu ứng di chuyển, bắnsúngchân thật, tinh tế và cực kì sinh động. Đặc biệt với Tập Kíchbạnsẽ cảm thấy những trận đấu đội, săn Zombie chưa bao giờ đượctáihiện trân thực và nhiều cảm xúc đến thế.
ĐẶC SẮC
• ĐỒ HỌA 3D CHÂN THẬT, TINH TẾ
Ngay khi bước vào game bạn sẽ bị choáng ngợp bởi chất lượng hìnhảnhquá xuất sắc, game có một sự hiển thị rất rõ nét và chi tiết.Cácbản đồ game được thiết kế rộng lớn, màu sắc tươi sáng, tái hiệnrấtấn tượng các chướng ngại vật cũng như quảng cảnh rừng núi,thànhphố, sa mạc... Hệ thống vũ khí uy lực với khả năng tương tácvật lýđầy đủ, đồng thời nhân vật còn được kết hợp thêm những yếutố nhưnhẩy, ngồi, né tránh nhằm khiến những trận chiến đấu trở nênchânthật hơn bao giờ hết.
• ĐẤU RANK KỊCH TÍNH, MÁU LỬA
Đây là 1 trong những tính năng đặc sắc nhất của Tập Kích mà bạnchỉcó thể tìm thấy ở các tựa game bom tấn trên PC. Vào mục đấuRank,người chơi sẽ được tham gia những trận chiến sát phạt trựctiếp,căng thằng và gay cấn. Điểm RANK của bạn sẽ được tính dựa trênsốlượt Kill (lượt giết mạng) và thống kê xếp hạng hàng tuần.
• HÀNH TRANG VŨ KHÍ BÁ ĐẠO
Tái hiện chân thật nhất hình ảnh các loại vũ khí, súng ống trongcáctựa game nổi tiếng. Tập Kích có hơn 200 loại vũ khí bá đạo đểngườichơi có thể tùy ý lựa chọn theo sở thích: Barret, AWM, AK47,M4A1,AUG, Jack Hammer, QBZ, Shotgun… Nhân vật có thể luân chuyểnsử dụngnhiều loại vũ khí qua việc thay đổi các ba lô trong game.Mỗi loạiđều có những ưu điểm, sức mạnh và hỏa lực khác nhau để bạncó thểthoải mái thể hiện kĩ năng cũng như trình độ bản thân.
• HỆ THỐNG NHÂN VẬT SẮC NÉT, ĐA DẠNG
Tham gia mỗi trận chiến, người chơi sẽ phải gia nhập 1 trong 3chiếntuyến là “Đặc Nhiệm, Khủng Bố hoặc là làm Zombie trong chế độSĂNZOMBIE”. Mỗi chiến tuyến lại có 1 lớp nhân vật NAM, NỮ đa dạng,đượcthiết kế với đồ họa sắc nét cùng những bộ trang phục đẹp mắt.Hệthống nhân vật NAM với vẻ ngoài dũng mãnh, uy phong. Hệ thốngnhânvật nữ tinh tế, mềm mại nhưng cũng không kém phần sắc sảo,bíẩn.
• ĐẤU ĐỘI TRỰC TIẾP 5 VS 5
Tập Kích sở hữu nhiều chế độ chơi hấp dẫn, kịch tính đến mứcchắcchắn sẽ khiến bạn khó có thể rời mắt được màn hìnhđiệnthoại:
- Chế độ đấu đội trực tiếp 5 Vs 5: Đấu súng ngắm, đấu dao, đấuđộithường, Sinh tử…
- Đấu đơn kịch tính, nơi bạn có thể thể hiện rõ nhất trình độbảnthân khi xung quanh đều là kẻ địch.
- Đấu Rank xếp hạng, tôn vinh người chiến thắng
- Săn Zombie: sát cánh cùng chiến hữu khi đại dịch bùng nổ
- Chế độ Chiến Dịch: Tham gia nhiều thử thách với các cốttruyệnkhác nhau, bạn liệu có sống sót khi mọi mặt trận đều làchiếntrường rực lửa ?
• BẢN ĐỒ QUEN THUỘC.
Không khiến người chơi phải mất thời gian để làm quen với bản đồ.Đasố các Map của Tập Kích đều được tái hiện dựa trên các bản đồquenthuộc như: “Italy; Dust; Tàu chở hàng, Thị trấn bỏ hoang, Ngãtư tửthần…” Game được chăm chút tỉ mỉ từ tạo hình nhân vật tới sốlượngđịa hình chiến đấu đa dạng, hứa hẹn sẽ mang lại những trậnđấu gaycấn, nghẹt thở tới người chơi khi tham gia Tập Kích.
Trang chủ: http://tapkich.vn
Fanpage: https://facebook.com/tapkich.vn
Hỗ trợ: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/
File size - trueshooteron Mobile.
• If you are a fan of the hard-legendary shooter is certainly nottobe missed is set size, because this is a "shooter perspectivefirstMobile" on the market only Vietnam today!
• Class size is developed using the Unity 3D engine to ensuremodernsuperior image quality, motion effects, shooting sincere,delicateand extremely vivid. Especially with the Class Size youwill feelthe team game, Zombie hunting has never been reproducedreal honorand so much emotion.
FEATURED
• HONESTY 3D graphics, subtle
Upon entering the game you will be overwhelmed by thepicturequality so outstanding, the game has a very crisp displayanddetail. The game map is designed large, bright colors,veryimpressive reproduction of the obstacles as well asadvertisingmountainous landscape, city, desert ... powerful weaponsystem withinteroperability full physical, character and alsoincorporatesadditional factors such as dance, sit, dodge to makebattles becomeever more true.
• AUCTION RANK dramatic, BLOOD FIRE
This is one of the most distinctive features of the Class Sizethatyou can only find in the blockbuster PC title. In leagueRankitems, players will be participating in the free kick closebattle,tense and dramatic. Your RANK points are calculated based onthenumber of turns Kill (turn kill the network) and the weeklyrankingstatistics.
• WEAPONS OF PAGE BA DAO
Truest reproduction of images of weapons, firearms in thepopulargame. File size more than 200 types of weapons to theplayerhegemony can optionally choose according to taste: Barret,AWM,AK47, M4A1, AUG, Jack Hammer, QBZ, Shotgun ... The charactercan berotated using a variety weapons by changing the backpack inthegame. Each type has advantages, strength and firepower differentsoyou can comfortably express skills andqualificationsthemselves.
• Character Sharp SYSTEM, DIVERSITY
Join each battle, the player will have to join one ofthreefrontline as "Task Force, Terror or do ZOMBIE HUNTING Zombiemode".Each battle lines have one character class male, femalevariety,designed with crisp graphics and beautiful costumes. NAMsystemwith character looks mighty, influential style. Systemheroinedelicate, soft but equally edgy, mysterious.
• LIVE AUCTION STARTING 5 VS 5
Tap Click owns more compelling modes of play, drama that willsurelymake you can hardly take your eyes phone screen:
- Direct Mode teams play 5 Vs 5: Circus rifle, knife fighting,oftenfighting team, Samsara ...
- Painful drama, where you can express themselves most clearlywhenqualifications are enemies around.
- Bidding Rank rank, honor winners
- Hunting Zombie: alongside comrades as a pandemic outbreak
- Campaign Mode: Join more challenging with differentstorylines,whether you survived when all fronts are fierybattlefield?
• familiar map.
Not that the player must take time to get familiar with the map.Themajority of the Class Size Map are reproduced based on thefamiliarmap, "Italy; Dust; Freighter, deserted town, crossroads ofdeath ..."The game is meticulously cared from creating characterto fightnumber of diverse terrain, promising to bring thethrilling match,choking to players joining raids.
Home: http://tapkich.vn
Fanpage: https://facebook.com/tapkich.vn
Support: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/

App Information Tập Kích (Crisis Action VN)

 • App Name
  Tập Kích (Crisis Action VN)
 • Package Name
  com.crisisaction.tapkichvn
 • Updated
  September 1, 2016
 • File Size
  89M
 • Requires Android
  Android 2.3 and up
 • Version
  2.3.4
 • Developer
  Crisis Action
 • Installs
  10,000 - 50,000
 • Price
  Free
 • Category
  Action
 • Developer
 • Google Play Link
Loading...

Crisis Action Show More...

Tập Kích (Crisis Action) 2.4 APK
Crisis Action
Tập Kích – Game bắn súng đích thực trênMobile.• Nếu bạn là một fan cứng của các tựa game bắn súng như Half Life,Đột Kích, Counter Strike (CSO), Truy Kích trên PC thì chắc chắnkhông thể bỏ qua được Tập Kích, bởi đây là “Game bắn súng Mobilegóc nhìn thứ nhất” duy nhất trên thị trường Việt Nam hiện nay!• Tập Kích được phát triển bằng bộ engine Unity 3D hiện đại để đảmbảo chất lượng hình ảnh tuyệt hảo, hiệu ứng di chuyển, bắn súngchân thật, tinh tế và cực kì sinh động. Đặc biệt với Tập Kích bạnsẽ cảm thấy những trận đấu đội, săn Zombie chưa bao giờ được táihiện trân thực và nhiều cảm xúc đến thế.ĐẶC SẮC• ĐỒ HỌA 3D CHÂN THẬT, TINH TẾNgay khi bước vào game bạn sẽ bị choáng ngợp bởi chất lượng hìnhảnh quá xuất sắc, game có một sự hiển thị rất rõ nét và chi tiết.Các bản đồ game được thiết kế rộng lớn, màu sắc tươi sáng, tái hiệnrất ấn tượng các chướng ngại vật cũng như quảng cảnh rừng núi,thành phố, sa mạc... Hệ thống vũ khí uy lực với khả năng tương tácvật lý đầy đủ, đồng thời nhân vật còn được kết hợp thêm những yếutố như nhẩy, ngồi, né tránh nhằm khiến những trận chiến đấu trở nênchân thật hơn bao giờ hết.• ĐẤU RANK KỊCH TÍNH, MÁU LỬAĐây là 1 trong những tính năng đặc sắc nhất của Tập Kích mà bạn chỉcó thể tìm thấy ở các tựa game bom tấn trên PC như Dota, LOL, TruyKích… Vào mục đấu Rank, người chơi sẽ được tham gia những trậnchiến sát phạt trực tiếp, căng thằng và gay cấn. Điểm RANK của bạnsẽ được tính dựa trên số lượt Kill (lượt giết mạng) và thống kê xếphạng hàng tuần.• HÀNH TRANG VŨ KHÍ BÁ ĐẠOTái hiện chân thật nhất hình ảnh các loại vũ khí, súng ống trongcác tựa game nổi tiếng như Đột Kích, Half Life, Counter Strike. TậpKích có hơn 200 loại vũ khí bá đạo để người chơi có thể tùy ý lựachọn theo sở thích: Barret, AWM, AK47, M4A1, AUG, Jack Hammer, QBZ,Shotgun… Nhân vật có thể luân chuyển sử dụng nhiều loại vũ khí quaviệc thay đổi các ba lô trong game. Mỗi loại đều có những ưu điểm,sức mạnh và hỏa lực khác nhau để bạn có thể thoải mái thể hiện kĩnăng cũng như trình độ bản thân.• HỆ THỐNG NHÂN VẬT SẮC NÉT, ĐA DẠNGTham gia mỗi trận chiến, người chơi sẽ phải gia nhập 1 trong 3chiến tuyến là “Đặc Nhiệm, Khủng Bố hoặc là làm Zombie trong chế độSĂN ZOMBIE”. Mỗi chiến tuyến lại có 1 lớp nhân vật NAM, NỮ đa dạng,được thiết kế với đồ họa sắc nét cùng những bộ trang phục đẹp mắt.Hệ thống nhân vật NAM với vẻ ngoài dũng mãnh, uy phong. Hệ thốngnhân vật nữ tinh tế, mềm mại nhưng cũng không kém phần sắc sảo, bíẩn.• ĐẤU ĐỘI TRỰC TIẾP 5 VS 5Tập Kích sở hữu nhiều chế độ chơi hấp dẫn, kịch tính đến mức chắcchắn sẽ khiến bạn khó có thể rời mắt được màn hình điệnthoại:- Chế độ đấu đội trực tiếp 5 Vs 5: Đấu súng ngắm, đấu dao, đấu độithường, Sinh tử…- Đấu đơn kịch tính, nơi bạn có thể thể hiện rõ nhất trình độ bảnthân khi xung quanh đều là kẻ địch.- Đấu Rank xếp hạng, tôn vinh người chiến thắng- Săn Zombie: sát cánh cùng chiến hữu khi đại dịch bùng nổ- Chế độ Chiến Dịch: Tham gia nhiều thử thách với các cốt truyệnkhác nhau, bạn liệu có sống sót khi mọi mặt trận đều là chiếntrường rực lửa ?• BẢN ĐỒ QUEN THUỘC.Không khiến người chơi phải mất thời gian để làm quen với bản đồ.Đa số các Map của Tập Kích đều được tái hiện dựa trên các bản đồquen thuộc như: “Italy; Dust; Tàu chở hàng, Thị trấn bỏ hoang, Ngãtư tử thần…” Game được chăm chút tỉ mỉ từ tạo hình nhân vật tới sốlượng địa hình chiến đấu đa dạng, hứa hẹn sẽ mang lại những trậnđấu gay cấn, nghẹt thở tới người chơi khi tham gia Tập Kích.Trang chủ: http://tapkich.vnFanpage: https://facebook.com/tapkich.vnHỗ trợ: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/File Size - authenticshooter on Mobile.• If you are a hard fan of shooters such as Half Life, raid,Counter Strike (CSO), Pursuing the PC is definitely not to bemissed are Class Size, by following the "Mobile Corner shooterfirst look "unique in the market Vietnam today!• Class size is developed using the Unity 3D engine modernizationto ensure superb image quality, motion effects, shooting honest,subtle and extremely vivid. Especially with Class Size you willfeel the team game, Zombie hunting has never been reproduced realhonor and so much emotion.FEATURED• HONESTY 3D graphics, sophisticatedUpon entering the game you will be overwhelmed by the quality ofthe excellent picture, the game has a very crisp display anddetail. The game map is designed wide, bright colors, veryimpressive reproduction of the obstacles as well as commercialsmountainous landscape, city, desert ... powerful weapon system withinteroperability complete physical, character and also incorporatesadditional factors such as dance, sit, dodge to make battles becomeever more true.• GAME RANK dramatic, BLOOD FIREThis is one of the most distinctive features of Class Size that youcan only find in the game blockbusters on PC like Dota, LOL,Pursuing ... In league Rank items, players will join the battlekick close, tense and dramatic. Point your RANK will be calculatedbased on the number of plays Kill (turn killed Network) and weeklystatistical ratings.• WEAPONS OF PAGE billowsRecreate the truest picture of weapons, firearms in popular gamessuch as raid, Half Life, Counter Strike. Class size has more than200 direct marketing weapons to the player can freely chooseaccording to taste: Barret, AWM, AK47, M4A1, AUG, Jack Hammer, QBZ,Shotgun ... The character can be moved using a variety weapons bychanging the backpack in the game. Each type has advantages,strength and firepower different so you can comfortably expressskills as well as personal level.• SYSTEM Character Sharp, DIVERSITYJoin each battle, the player will have to join one of the threefrontline as "Task Force, Terror or do Zombie ZOMBIE HUNTING mode".Each battle lines have one character class male, female variety,designed with crisp graphics and beautiful costumes. NAM systemwith character looks mighty, influential style. System heroinedelicate, soft but equally astute, mysterious.• LIVE AUCTION STARTING 5 VS 5File Size regime possesses many attractive play, drama that willsurely make you hard to take your eyes phone screen:- The direct play mode 5 Vs 5: Auction sniper guns, knife fighting,often football teams, Samsara ...- Painful drama, where you can express themselves most clearly whenqualifications are enemies around.- Bidding Rank rank, honors winners- Hunting Zombie: Comrades alongside the pandemic outbreak- Campaign Mode: Join more challenging with the differentstorylines, whether you survive when all fronts are flamingbattleground?• familiar map.Not that the players have to take time to get familiar with themap. Most of the Class Size Map are reproduced based on thefamiliar map "Italy; Dust; Cargo ships, deserted town, crossroadsof death ... "The game was cared meticulously creating characterfrom quantity to combat diverse terrain, promising to bring thematch thrilling, breathless to players joining Class Size.Home: http://tapkich.vnFanpage: https://facebook.com/tapkich.vnSupport: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/
Tập Kích (Crisis Action VN) 2.3.4 APK
Crisis Action
Tập Kích – Game bắn súng đích thựctrênMobile.• Nếu bạn là một fan cứng của các tựa game bắn súng huyền thoạithìchắc chắn không thể bỏ qua được Tập Kích, bởi đây là “Game bắnsúngMobile góc nhìn thứ nhất” duy nhất trên thị trường Việt Namhiệnnay !• Tập Kích được phát triển bằng bộ engine Unity 3D hiện đại đểđảmbảo chất lượng hình ảnh tuyệt hảo, hiệu ứng di chuyển, bắnsúngchân thật, tinh tế và cực kì sinh động. Đặc biệt với Tập Kíchbạnsẽ cảm thấy những trận đấu đội, săn Zombie chưa bao giờ đượctáihiện trân thực và nhiều cảm xúc đến thế.ĐẶC SẮC• ĐỒ HỌA 3D CHÂN THẬT, TINH TẾNgay khi bước vào game bạn sẽ bị choáng ngợp bởi chất lượng hìnhảnhquá xuất sắc, game có một sự hiển thị rất rõ nét và chi tiết.Cácbản đồ game được thiết kế rộng lớn, màu sắc tươi sáng, tái hiệnrấtấn tượng các chướng ngại vật cũng như quảng cảnh rừng núi,thànhphố, sa mạc... Hệ thống vũ khí uy lực với khả năng tương tácvật lýđầy đủ, đồng thời nhân vật còn được kết hợp thêm những yếutố nhưnhẩy, ngồi, né tránh nhằm khiến những trận chiến đấu trở nênchânthật hơn bao giờ hết.• ĐẤU RANK KỊCH TÍNH, MÁU LỬAĐây là 1 trong những tính năng đặc sắc nhất của Tập Kích mà bạnchỉcó thể tìm thấy ở các tựa game bom tấn trên PC. Vào mục đấuRank,người chơi sẽ được tham gia những trận chiến sát phạt trựctiếp,căng thằng và gay cấn. Điểm RANK của bạn sẽ được tính dựa trênsốlượt Kill (lượt giết mạng) và thống kê xếp hạng hàng tuần.• HÀNH TRANG VŨ KHÍ BÁ ĐẠOTái hiện chân thật nhất hình ảnh các loại vũ khí, súng ống trongcáctựa game nổi tiếng. Tập Kích có hơn 200 loại vũ khí bá đạo đểngườichơi có thể tùy ý lựa chọn theo sở thích: Barret, AWM, AK47,M4A1,AUG, Jack Hammer, QBZ, Shotgun… Nhân vật có thể luân chuyểnsử dụngnhiều loại vũ khí qua việc thay đổi các ba lô trong game.Mỗi loạiđều có những ưu điểm, sức mạnh và hỏa lực khác nhau để bạncó thểthoải mái thể hiện kĩ năng cũng như trình độ bản thân.• HỆ THỐNG NHÂN VẬT SẮC NÉT, ĐA DẠNGTham gia mỗi trận chiến, người chơi sẽ phải gia nhập 1 trong 3chiếntuyến là “Đặc Nhiệm, Khủng Bố hoặc là làm Zombie trong chế độSĂNZOMBIE”. Mỗi chiến tuyến lại có 1 lớp nhân vật NAM, NỮ đa dạng,đượcthiết kế với đồ họa sắc nét cùng những bộ trang phục đẹp mắt.Hệthống nhân vật NAM với vẻ ngoài dũng mãnh, uy phong. Hệ thốngnhânvật nữ tinh tế, mềm mại nhưng cũng không kém phần sắc sảo,bíẩn.• ĐẤU ĐỘI TRỰC TIẾP 5 VS 5Tập Kích sở hữu nhiều chế độ chơi hấp dẫn, kịch tính đến mứcchắcchắn sẽ khiến bạn khó có thể rời mắt được màn hìnhđiệnthoại:- Chế độ đấu đội trực tiếp 5 Vs 5: Đấu súng ngắm, đấu dao, đấuđộithường, Sinh tử…- Đấu đơn kịch tính, nơi bạn có thể thể hiện rõ nhất trình độbảnthân khi xung quanh đều là kẻ địch.- Đấu Rank xếp hạng, tôn vinh người chiến thắng- Săn Zombie: sát cánh cùng chiến hữu khi đại dịch bùng nổ- Chế độ Chiến Dịch: Tham gia nhiều thử thách với các cốttruyệnkhác nhau, bạn liệu có sống sót khi mọi mặt trận đều làchiếntrường rực lửa ?• BẢN ĐỒ QUEN THUỘC.Không khiến người chơi phải mất thời gian để làm quen với bản đồ.Đasố các Map của Tập Kích đều được tái hiện dựa trên các bản đồquenthuộc như: “Italy; Dust; Tàu chở hàng, Thị trấn bỏ hoang, Ngãtư tửthần…” Game được chăm chút tỉ mỉ từ tạo hình nhân vật tới sốlượngđịa hình chiến đấu đa dạng, hứa hẹn sẽ mang lại những trậnđấu gaycấn, nghẹt thở tới người chơi khi tham gia Tập Kích.Trang chủ: http://tapkich.vnFanpage: https://facebook.com/tapkich.vnHỗ trợ: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/File size - trueshooteron Mobile.• If you are a fan of the hard-legendary shooter is certainly nottobe missed is set size, because this is a "shooter perspectivefirstMobile" on the market only Vietnam today!• Class size is developed using the Unity 3D engine to ensuremodernsuperior image quality, motion effects, shooting sincere,delicateand extremely vivid. Especially with the Class Size youwill feelthe team game, Zombie hunting has never been reproducedreal honorand so much emotion.FEATURED• HONESTY 3D graphics, subtleUpon entering the game you will be overwhelmed by thepicturequality so outstanding, the game has a very crisp displayanddetail. The game map is designed large, bright colors,veryimpressive reproduction of the obstacles as well asadvertisingmountainous landscape, city, desert ... powerful weaponsystem withinteroperability full physical, character and alsoincorporatesadditional factors such as dance, sit, dodge to makebattles becomeever more true.• AUCTION RANK dramatic, BLOOD FIREThis is one of the most distinctive features of the Class Sizethatyou can only find in the blockbuster PC title. In leagueRankitems, players will be participating in the free kick closebattle,tense and dramatic. Your RANK points are calculated based onthenumber of turns Kill (turn kill the network) and the weeklyrankingstatistics.• WEAPONS OF PAGE BA DAOTruest reproduction of images of weapons, firearms in thepopulargame. File size more than 200 types of weapons to theplayerhegemony can optionally choose according to taste: Barret,AWM,AK47, M4A1, AUG, Jack Hammer, QBZ, Shotgun ... The charactercan berotated using a variety weapons by changing the backpack inthegame. Each type has advantages, strength and firepower differentsoyou can comfortably express skills andqualificationsthemselves.• Character Sharp SYSTEM, DIVERSITYJoin each battle, the player will have to join one ofthreefrontline as "Task Force, Terror or do ZOMBIE HUNTING Zombiemode".Each battle lines have one character class male, femalevariety,designed with crisp graphics and beautiful costumes. NAMsystemwith character looks mighty, influential style. Systemheroinedelicate, soft but equally edgy, mysterious.• LIVE AUCTION STARTING 5 VS 5Tap Click owns more compelling modes of play, drama that willsurelymake you can hardly take your eyes phone screen:- Direct Mode teams play 5 Vs 5: Circus rifle, knife fighting,oftenfighting team, Samsara ...- Painful drama, where you can express themselves most clearlywhenqualifications are enemies around.- Bidding Rank rank, honor winners- Hunting Zombie: alongside comrades as a pandemic outbreak- Campaign Mode: Join more challenging with differentstorylines,whether you survived when all fronts are fierybattlefield?• familiar map.Not that the player must take time to get familiar with the map.Themajority of the Class Size Map are reproduced based on thefamiliarmap, "Italy; Dust; Freighter, deserted town, crossroads ofdeath ..."The game is meticulously cared from creating characterto fightnumber of diverse terrain, promising to bring thethrilling match,choking to players joining raids.Home: http://tapkich.vnFanpage: https://facebook.com/tapkich.vnSupport: https://www.facebook.com/groups/tapkich.vn/

Top Apps Show More...

QuickShortcutMaker 2.4.0 APK
This app can create a shortcut to an application from the list ofactivities which are installed on your phone.Even if so manyapplications are installed, you can choose an activity smoothly.Youcan also use the QuickShortcutMaker for searching the app which youwant to launch.If you want to use the app which you don't usefrequently, maybe you have no shortcuts for it. So, you may have tosearch the app from a list of many apps. Even if you know the nameof the app, it's hard to find it.In this situation, theQuickShortcutMaker will help you finding the app. Please try!Thismay be useful. But please use it at your own risk!You can makeshortcuts to hidden setting screens which are usually notaccessible.Even if you encountered any problems using this app orshortcuts created by this app, I don't have any responsibilityabout that. Please be sure to use this app at your own risk.AboutInternet access permission:From the version 2.0.1, for a more rapidimprovement of the app, you will be requested an additionalpermission to access network so that the app can send a detailederror report to developer.The app uses network only to send errorreports.And when it communicates, a confirmation message will bedisplayed, so please rest assured.for Launcher3 of CyanogenmodIfyou cannot create shortcut, please try the following steps:1.Long-tap the home screen.2. Tap "WIDGETS".3. Long-tap "Activities"which has the QuickShortcutMaker's icon.4. Drag it to somewhere onthe screen.5. QuickShortcutMaker will be launched.6. Select anactivity, edit it, and tap "Create".7. A shortcut will be createdon the home screen.Follow theupdatesGoogle+https://plus.google.com/u/0/114542232871046503427Twitterhttps://twitter.com/sika_appRecentupdates:(v2.4.0)- Added Italian and Arabic translations.- Adaptedto AndroidPhone7 theme.- Changed dialog UI.- Fixed a bug that theshortcut for Google Play cannot be opened.- Added function to askyou to rate this app. (Forgive me if you don't like such athing.)(v2.3.0)- Added translations to many languages. (Français,Español, Português, Polski, 한국어, 中文(简体), 中文(繁體), Bahasa Indonesia)-Added support for some other themes. (Atom / Solo, etc.)- Addedseveral other improvements.(v2.2.0)- It is now possible to operatemultiple items from the activity list by long-tapping the items.You can add them to favorites or share.- Changed the text format inwhich to share the application information. - Added the types ofthemes that can be selected icon (ADW / Nova / Apex / LauncherPro /GO / Holo).- Added the number of icons in the list of themes.-Changed the UI of shortcut editing screen.- Added Germantranslation.- Added a lot of improvements.(v2.1.0)- Added supportfor tablet devices.- Added function to share app information astext.- Improved UI of some screens.- Fixed some bugs.(v2.0.3)-Added function to open the App info screen from the shortcutediting screen. (Android 2.3 or later only)- Fixed a minor bug andUI.(v2.0.2)- Fixed a bug that the app crashes while searching at acertain condition.(v2.0.1)- Added error report function to senddetailed information when the app crashes or when you see "Failedto load" message.- Reduced consumption of the memory so that themodels which have low-memory not to crash.- Search results can besorted order by names.- Increased speed of search.- Fixed a bug onsetting icon.- Fixed a bug that the icon becomes smaller when youuse the app on tablets.(v2.0.0)- Added history and favoritefeatures.- Applied Android 4.0(ICS) UI style.- Activity list is nowgrouped by app.- Fixed some bugs.Keywordsquick, shortcut, maker,create
WIFI WPS WPA TESTER 3.8.5 APK
**Devices WITHOUT root permissions and with Android >= 5.0(Lollipop), can connect with this app but they CANNOT view theWEP-WPA-WPA2****Devices WITHOUT root permissions and with Android< 5.0 (Lollipop), CANNOT connect with this app and they CANNOTview the WEP-WPA-WPA2**Do you want to know if your Access Point isvulnerable at the WPS protocol?Wifi Wps Wpa Tester is the app thatyou need!With this app, you can test the connection to AP with WPSPIN.PINs are calculated with manyalgorithms:-Zhao-TrendNet-Dlink-Dlink+1-Belkin(root)-FTE-xxx-TrendNet-Asus-AiroconRealtek-EasyBoxArcadyan-Arris And others default PIN of MANY Access Point.Then NOTALL AP ARE COMPATIBLE WITH THIS APP.App allows to do PINSBRUTEFORCE in a SMART WAY ( ONLY FOR ROOTED DEVICES )WhySMART?Because, app will try 11000 PINs COMBINATIONS rather than10^8.In fact, AP tells to your device if the first 4 of 8 digits ofWPS PIN, are correct and the last digit is a checksum of previous 7digits.NO OTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.And, appallows to notify if WPS is in LOCK STATE ( ROOT AND NO ROOT ).NOOTHERS APP ( CLONE OF THIS APP ) CAN DO THIS.WPS Lock state is astate when Access Point, for security reasons, does not allow nomore PINs. THEN is USELESS to try others PINs. App needs rootpermissions for devices with Android version < 5.0 ( LOLLIPOP).For devices with Android >= 5.0 you can test the PINs withthis app and you can connect, BUT YOU CANNOT SEE WPA ( OR WEP )PASSWORD WITHOUT ROOT PERMISSIONS.Use this app only with your ownAP for do not go against the law.Privacy Policy :https://www.iubenda.com/privacy-policy/8000344
WordPress – Website & Blog Builder APK
Manage or create your WordPress blog or website right from yourAndroid device: create and edit posts and pages, upload yourfavorite photos and videos, view stats and reply to comments.WithWordPress for Android, you have the power to publish in the palm ofyour hand. Draft a spontaneous haiku from the couch. Snap and posta photo on your lunch break. Respond to your latest comments, orcheck your stats to see what new countries today's readers arecoming from.WordPress for Android is an Open Source project, whichmeans you too can contribute to its development. Learn more athttps://apps.wordpress.com/contribute/.WordPress for Androidsupports WordPress.com and self-hosted WordPress.org sites runningWordPress 4.0 or higher.Need help with the app? Visit the forums athttps://android.forums.wordpress.org/forum/troubleshooting or tweetus @WPAndroid.
Blog 0.0.1 APK
Technotip
Our blog posts include experiment results of online marketing, howto articles, tools and tips for running your business, businessideas, online selling, entrepreneurship, start ups, successstories, interviews and reviews of relevant books.You can visit theweb version of our app: http://technotip.orgFeatures1. Has a listof 8 recent articles on the homepage and user can navigate to olderblog posts.2. Clear reading experience with bigger fonts on articlepage.3. Facility to bookmark the article and read later frombookmarks section.4. Cache the recently viewed article for offlinereading.5. List of pages.6. Search facility.7. List posts based onCategory.8. List posts by author/contributor.9. Invite others toour app via Social Sharing Apps.Option to rate the app.10. Facilityto directly share the posts and pages with others from inside theapp via popular social sharing applications.
WPS Connect 1.3.6 APK
FroX
With this app you'll can connect to WiFi networks which have WPSprotocol enabled. This feature was only available in version 4.1.2of Android.App developed with educational purposes. I am notresponsible for any misuse.Released under license CC BY-NC-ND 4.0:https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/WPS:http://es.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_SetupWPS Connect isfocused on verifying if your router is vulnerable to a default PIN.Many routers that companies install own vulnerabilities in thisaspect. With this application you can check if your router isvulnerable or not and act accordingly.Includes default PINs, aswell as algorithms such Zhao Chesung (ComputePIN) or StefanViehböck (easyboxPIN).Tested on:- LG G2- Nexus 5- Samsung GalaxyS3IMPORTANT!!Prior to an assessment, understand that it serves theapplication.
XPOSED IMEI Changer 1.7 APK
Vivek.V
ROOT REQUIREDXPOSED FRAMEWORK REQUIREDIF You dont know What isXPOSED Framework then do not try this application (it wont work)HiGuys,I read about the Xposed framework in xda and otherwebsites.some websites have really good tutorials about it.So whatI understand is that we can modify a function and its return valuesusing the Xposed Framework.I have created and Xposed Module ForChanging (MASKING) the IMEI No of the PhoneChange Means How OtherApplication gets the IMEI No of the device using below codeAs youall know,The Value is not permanent as it is an Xposed Module:)XDA-DevelopersThreadhttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187Proversion :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivek.imeichangerproStepsInstall app Enable module in xposed framework Come back to app andenter new value Press Apply Go to xposed module Open framework pageDo a soft reboot Open the app And you can see new valuecheck thevalue by dialing *#06#, you can see the new value
Panda بنده 3.14 APK
من خلال تطبيق بنده كن بالقرب من احتياجاتك .. تعرف على فروعنا،منتجاتنا، عروضنا وكل جديد أينما كنت وفي كل الأوقات. العروضالأسبوعية:عروض بنده وهايبربنده الأسبوعية في متناول يديك اينماكنت...تصفح مجموعة كبيرة من منتجات بنده على جهازك الذكي مباشرةً...كما يمكنك الاطلاع على أسعارها ومعلومات اضافية عنها.. هذا بالاضافةلمحرك البحث الذي يوفر لك امكانية معرفة أسعار المنتجات ومعلوماتاضافية عنها بلمسة واحده... قائمة المنتجات:سهولة التعرف على تفاصيلفئات المنتجاتانشاء قائمة مشتريات خاصة بكإضافة منتجات من فئات متنوعةلقائمة المشتريات ومشاركتها مع أشخاص و حسابات متعددة لمواقع التواصلالإجتماعي إضافة معلومات إضافية لمنتجات قائمة المشترياتتصفح المنتجاتبناءا على السعرتوفر خاصية تخصيص البحث عن منتج معين قائمةأصنافي:الآن باستطاعتكم انشاء قائمة أصنافك المفضلة في أي وقت لتجعلتسوقك داخل أسواقنا عملية سهلة وممتعة، كما يمكنك مشاركتها مع اي شخصآخر باستخدام مختلف تطبيقات التواصل الاجتماعي (واتساب، انستاجرام،الخ) محدد مواقع متاجر بنده وهايبربنده وبندتيتريد معرفة فرع بنده،هايبربنده أو بندتي الأقرب اليك؟ استخدم محدد مواقع أسواقنا، وبلمسةواحده، سيتم تحديد الفرع الأقرب عليك مع امكانية استعمال خرائط الجوالللوصول الى الفرع
Smule - The #1 Singing App 5.9.1 APK
Smule
Love music? With Smule, you can sing and make music with friendsand fans around the world! Karaoke solo or duet with people acrossthe globe. Sing duets with major artists like Ed Sheeran and LuisFonsi. Sing a cappella, solo or with a group. Dance or play alongto top hits. Use audio effects and video filters while singing yourfavorite karaoke songs. Try it free! Featured on EntertainmentTonight, Forbes, and Google Play’s Best Apps.FEATURES• Sing karaokefree to millions of songs with music and lyrics. Karaoke anytime,anywhere.• Sing solo or duet to songs, sing a cappella, dance, playalong, or just enjoy the show!• Sound like a pro! Add polish toyour vocals with studio effects.• Use pitch correction forreal-time tuning while you sing. • Star in your own music video!Record your vocals first, then add any video that you create.•Apply video filters to make your recording look pro! Choose fromSelfie, Vintage, Black & White, Sepia, and Fight Club. • Addvisual effects, like smoke, bubbles and fireflies, to make yourrecording stand out even more. • Share your creation on our 50M+global platform to get discovered.• Upload your song to the SmuleSongbook for other singers to perform• Connect with Facebook tofind and karaoke with friends on Smule, as well as chat with othersingers!• Have a karaoke duet with top artists: Shawn Mendes, JasonDerulo, Train, Nick Jonas, Charlie Puth, James Arthur, Jessie J andmore! • Beat your singing score and sing like a karaoke pro! •Customize your profile page and pin your fave karaokes. With newsongs added daily, you’ll find your favorite songs and karaokehits. Choose from a huge karaoke songbook of Pop, R&B, Rock,Rap, Hip-Hop, Country, Latin, K-pop and more!Popular on Smule:SINGPOP HITS & KARAOKE BALLADS:* Shape of You - Ed Sheeran* PlayThat Song - Train* Treat You Better - Shawn Mendes* Say You Won’tLet Go - James Arthur* Closer - The Chainsmokers, ft. Halsey* 7Years - Lukas Graham* Rockabye - Clean Bandit, ft. Anne-Marie* Loveme Like You Do - Ellie Goulding* All of Me - John LegendSING NEWCLASSICS & KARAOKE ESSENTIALS:* Killing Me Softly - The Fugees*I Will Survive - Gloria Gaynor* Un-break My Heart- Toni Braxton*Happy - Pharrell Williams* Eye of the Tiger - Survivor* BohemianRhapsody - QueenSING MUSICALS & SOUNDTRACKS:* Beauty and theBeast - Beauty and the Beast (Disney)* Part of Your World - TheLittle Mermaid (Disney)* Let It Go - Idina Menzel (from Frozen byDisney)* Cups (When I’m Gone) - Anna KendrickDon’t see yourmust-sing karaoke jam? Upload to the SmuleSongbook:https://www.smule.com/support/upload#songbookCONNECTINGTHE WORLD THROUGH MUSIC™We believe music is about more than justlistening—it's about creating, sharing, discovering, participatingand connecting with others. It’s the original social network withthe power to break down barriers, touch souls and bring peopletogether from all over the world. Join our global community ofmusic lovers. Sing karaoke or a cappella! Get discovered and getfans! Connect with Facebook to make music with friends! Try itfree.FIND YOUR VOICENo matter what kind of singer you are, you cansound amazing on Smule. Use mic effects and video filters toautotune, add reverb, and smooth over imperfections in yourrecordings. If you love karaoke, singing along to radio songs or acappella in the shower, dream of singing duets with pop stars, orsimply love music—try for free now! FOLLOW US and keep up with newmajor artists and featured singers onSmulehttp://www.smule.comhttp://www.facebook.com/smulehttp://www.youtube.com/smulehttp://www.twitter.com/smulehttp://plus.google.com/+smuleHavequestions? http://www.smule.com/support/sing#androidThis app hasbeen Superpowered