1.01 / October 14, 2015
(4.0/5) ()
Loading...

Description

Want to play against your friends orotherplayers, easy to play just tap to fly and jump over theopponenthead to kill them. Maximum 10 player in a room. Simple andFun hopeyou will enjoy, good luck.

App Information Tap Fight Online

 • App Name
  Tap Fight Online
 • Package Name
  vn.com.mage.game.tapfight
 • Updated
  October 14, 2015
 • File Size
  26M
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  1.01
 • Developer
  MAGE CO., LTD.
 • Installs
  1 - 5
 • Price
  Free
 • Category
  Action
 • Developer
  Visit website Email [email protected]
  L14-08B, 14th floor, Vincom Tower, 72 Le Thanh Ton Street, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
 • Google Play Link

MAGE CO., LTD. Show More...

Kỹ Năng Thoát Hiểm Cho Bé 2.0 APK
Trò chơi như một bộ phim hoạt hình tương tácmôphỏng lại các tình huống nguy hiểm như cháy nhà, điện giật, hỏngcầuthang máy, bị lạc…. Các bé sẽ tự chọn lấy phương án và thấyđược kếtquả của việc lựa chọn của mình. Hấp dẫn lôi cuốn khônggiáo điều ápđặt trò chơi tôn trọng các bé và để các bé cảm thấy cótrách nhiệmvới chính bản thân mình.Game dạy những kỹ năng thoát hiểm cần thiết nhất cho bé nhưCháynhà, Lạc đường…Mỗi bậc cha mẹ đều muốn dành những điều tốt đẹp nhất cho đứa trẻcủamình.Cha mẹ nào cũng luôn mong muốn nuôi dạy con mình trưởng thànhđúngcách và bảo vệ chúng tránh được những nguy hiểm luôn luôn rìnhrậpxung quanh môi trường sống của con.Hiểu được những băn khoăn, trăn trở đó, chúng tôi đã dàycôngnghiên cứu và cho ra đời khóa học KĨ NĂNG THOÁT HIỂM CHO BÉ,nhằmmục đích vừa giúp bé được trực tiếp tham gia trải nghiệm nhữngthửthách một cách đầy thú vị, vừa tạo điều kiện cho các bậc phụhuynhcó một không gian lý tưởng để có thể tham gia cùng con và giúpđỡcon mạnh mẽ hơn để đối mặt với những hiểm nguy đó.Khóa học bao gồm một bộ sách dành riêng cho bố mẹ và trò chơimôphỏng các tình huống cho bé.Thông qua trò chơi bé sẽ học được cách xử lý như: Làm gì khingườilạ gõ cửa, Cách xử lý khi kẻ gian đột nhập vào nhà, Trốn thoátkhinhà có hỏa hoạn, Làm gì khi bị lạc. Hay một số tình huống đơngiảnnhư khi nhà bị cúp điện nhưng lại chỉ có một mình, bé phải làmgìđể tránh không tự làm mình bị thương v.v...Games like aninteractivecartoon simulate dangerous situations such as housefires,electrocution, broken elevators, lost .... They willautomaticallypick the plan and see the result of their choices.Alluringattractive not dogmatic imposition respected games for thekids andthey feel responsible for ourselves.Game teach the skills most needed emergency exit as FireBaby,Lost ...Every parent wants to spend the best for his child.Every parent wishes to raise their children properly matureandprotect them avoid the danger always lurking aroundhumanhabitats.Understanding these concerns, concerns which we haveresearchedand produced exits course SKILLS FOR BABY aim has beenlittledirect help participants experience the challenges adelightful wayYou, both enabling parents to have an ideal space tobe able tojoin me and help me stronger to face the dangersthere.The course consists of a set of books for parents andgamessimulating situations for children.Through the games children will learn how to handle them as: Whattodo when a stranger knocked on the door, to do when crooks brokeintothe house, Escape the house fire, What to do when lost. Orsomesimple situations such as power outages, but home alone, hemust doto avoid injuring herself etc ..
Tap Fight Online 1.01 APK
Want to play against your friends orotherplayers, easy to play just tap to fly and jump over theopponenthead to kill them. Maximum 10 player in a room. Simple andFun hopeyou will enjoy, good luck.
Loading...