1.3 / September 5, 2016
(3.9/5) (244)
Loading...

Description

Portal i pavarur informativ dhe më i vizituarnë gjuhën shqipe. I udhëhequr nga një staf profesional,Telegrafi.com arrinë të rifreskohet me lajme në çdo kohë ngarubrika e Ekonomisë, Sporti, Magazina, Kultura, Lifestyle,Shëndetësi, Teknologji.

Sot ndërkaq, Telegrafi është portal lider në gjuhën shqipe.Është Telegrafi dominuese në Kosovë, në Shqipëri, Maqedoni, Mal tëZi, Luginë të Preshevës, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët.

Leading news portal in Kosovo, Albania, Macedonia, Montenegroand anywhere where Albanians live.

App Information Telegrafi - Gazeta Shqiptare

 • App Name
  Telegrafi - Gazeta Shqiptare
 • Package Name
  com.massiveappslab.telegrafi
 • Updated
  September 5, 2016
 • File Size
  3.0M
 • Requires Android
  Android 2.3.3 and up
 • Version
  1.3
 • Developer
  MassiveAppsLab
 • Installs
  10,000 - 50,000
 • Price
  Free
 • Category
  News & Magazines
 • Developer
 • Google Play Link

MassiveAppsLab Show More...

2Conv - MP3 Tube 1.0 APK
The most easy way to convert your favorite Video Tubes to MP3format using your smartphone.Easy to use interface will help you to enjoy the whole process.Speed and quality will keep you coming back for more.2CONV does the conversion as fast as the possible. All you haveto do is copy your video link, and in about 1 minute your song willbe ready to download!
Telegrafi - Gazeta Shqiptare 1.3 APK
Portal i pavarur informativ dhe më i vizituarnë gjuhën shqipe. I udhëhequr nga një staf profesional,Telegrafi.com arrinë të rifreskohet me lajme në çdo kohë ngarubrika e Ekonomisë, Sporti, Magazina, Kultura, Lifestyle,Shëndetësi, Teknologji.Sot ndërkaq, Telegrafi është portal lider në gjuhën shqipe.Është Telegrafi dominuese në Kosovë, në Shqipëri, Maqedoni, Mal tëZi, Luginë të Preshevës, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët.Leading news portal in Kosovo, Albania, Macedonia, Montenegroand anywhere where Albanians live.
Loading...