3.1 / January 22, 2017
(4.3/5) (136)
Loading...

Description

Ueb-faqja www.telegrafi.com është portal ipavarur informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe. I udhëhequrnga një staf profesional, Telegrafi.com arrinë të rifreskohet melajme në çdo kohë nga rubrika e Ekonomisë, Sporti, Magazina,Kultura, Lifestyle, Shëndetësi, Teknologji.

App Information Telegrafi

 • App Name
  Telegrafi
 • Package Name
  com.telegrafi.mdroidstudio
 • Updated
  January 22, 2017
 • File Size
  Undefined
 • Requires Android
  Android 4.0 and up
 • Version
  3.1
 • Developer
  M Droid Studio
 • Installs
  10,000 - 50,000
 • Price
  Free
 • Category
  News & Magazines
 • Developer
 • Google Play Link

Telegrafi Version History

Select Telegrafi Version :
 • 2.3.4 (3)
 • Telegrafi 2.3.4 APK File

  Publish Date: 2015 /10/1
  Requires Android: Android 2.2+ (Froyo, API: 8)
  File Size: 3.4 MB
  Tested on: Android 4.1 (Jelly Bean, API: 16)
  File Sha1: 920d66acdcaed6739d4a345992f7079a95047001
  APK Signature: 34e76ef4840a747a8cc93e3e3a174178d336d0eb

M Droid Studio Show More...

Telegrafi 3.1 APK
Ueb-faqja www.telegrafi.com është portal ipavarur informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe. I udhëhequrnga një staf profesional, Telegrafi.com arrinë të rifreskohet melajme në çdo kohë nga rubrika e Ekonomisë, Sporti, Magazina,Kultura, Lifestyle, Shëndetësi, Teknologji.
Loading...