4.0 / April 13, 2018
(5.0/5) (7)
Loading...

Description

Në Botë ndodhin përditë gjëra të mira, inspiruese për të gjithëne.Megjithatë njerëzit janë dhënë shumë pas lajmevestresuese,skandaleve, duke cunguar mundësitë për të çmuar çdosekondë tëjetës, dashurinë, kujdesin dhe gjërat e mira përrethvetës.Dukepasur për bazë këtë gjë është krijuar portali “Unik” icilipërbëhet nga njerëz pozitiv që kanë për synim orientimin elexuesvetë vet në përdorimin e pozitivitetit për mirëqenie dhesukses nëjetë.Ky portal synon t'ju çlodhë nga stresi dhe ngarkesaditore.Tek ne do të gjeni qetësinë, relaksin dhe ide për tëpërmirësuarkualitetin e jetës, vetëm duke menduar pozitivisht.Meshumëdashuri, Ekipi i portalit “Unik”

App Information Unik Portal

 • App Name
  Unik Portal
 • Package Name
  com.somethingUnik.android.web2
 • Updated
  April 13, 2018
 • File Size
  Undefined
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  4.0
 • Developer
  Unik Portal
 • Installs
  100+
 • Price
  Free
 • Category
  News & Magazines
 • Developer
 • Google Play Link

Unik Portal Show More...

Unik Portal 4.0 APK
Unik Portal
Në Botë ndodhin përditë gjëra të mira, inspiruese për të gjithëne.Megjithatë njerëzit janë dhënë shumë pas lajmevestresuese,skandaleve, duke cunguar mundësitë për të çmuar çdosekondë tëjetës, dashurinë, kujdesin dhe gjërat e mira përrethvetës.Dukepasur për bazë këtë gjë është krijuar portali “Unik” icilipërbëhet nga njerëz pozitiv që kanë për synim orientimin elexuesvetë vet në përdorimin e pozitivitetit për mirëqenie dhesukses nëjetë.Ky portal synon t'ju çlodhë nga stresi dhe ngarkesaditore.Tek ne do të gjeni qetësinë, relaksin dhe ide për tëpërmirësuarkualitetin e jetës, vetëm duke menduar pozitivisht.Meshumëdashuri, Ekipi i portalit “Unik”
Loading...